canım gögüslerde ve idrarında değişiklikvar mı?
kız özelimede üç dört arkadaş yazmış hayırlı olsun kistinle nasıl hamile kaldın hangi ilaçlrı kullandın diye açıklamasını yapıyrum tabii kız biz bu durumda sahtekarmı oluyoruz yoksa gariban mı oluyoz biraz takvime olan hırsım geçti dyebilrm nuraya allahta şahit çok üzüldüm diyecek söz bile bulamadım çünkü onun yaşadıklarını ve şuan içinde bulunduğu umutszluğu tahmn edebiliyorm
insanın yılıldığı an
vicdan azabımı çektin canım sehtekarmı oluyoz demişşin
goguslerımde degısıklık derken sankı bıraz ucları koyulastı gıbı bıde sık ıdrara cıkıyorum
goguslerımde degısıklık derken sankı bıraz ucları koyulastı gıbı bıde sık ıdrara cıkıyorum
dündendir gögüslerimde dolgunluk ve ağrı,idrarımın renginde koyulaşma ve keskin bir koku var..ilaçtan mı gebelikten mi anlam veremedim..ama ilacı 6 gündür kullanıyorum yan etki olsaydı ilk günde olurdu diye düşünmeden edemiyorumhakkımızda hayırlsı artık..
depremi hissettinizmi ya ben çok korktum
canım kokuyu bilmiyorumda benim idrarım çok su içtiysem açık az su içtiysem koyu gelir idrarın renginin hamilelikle alakası olacağını zannetmiyorum
bende sıldım kızlar takvımımı ya guzelı ama:44:
bende sıldım kızlar takvımımı ya guzelı ama:44:
yarın ilk idrarla test yapıp rahatlıycğm
şimdi de size düşükmü yaptın çok üzüldüm diye sorular geliyomuş
ben hissetmedım canım ya ıyıkıde hıssetmedım cok korkardım
bizede haber ver ya belkı banada cesaret olur bı kac gun sonra yaparım
dogru dıyosun valla yaaa hiç istemedım aslında sılmeyı
hacıı yaa demek depremdi ya salandım ben çok fena başım döner gibi oldum eşimi aradım deprem oldu diye bana yok canım sana gelmişlr ne depremi dedi neyse demekki ona gitmişlerki hissedememş
adetini bekleseydin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?