canım hepimiz her ay o kırmızı kartı gorunce oyle oluyoruz..nplım rabbımızın bı bıldıgı vardır şükredip beklemekten başka elden bişey gelmiyor..şimdi ne yapıcaksın tedavıye devammı sende bı kaç ay ara versene insanın kafası daha rahat oluyor ve beklentısı olmuyor..
Hakkinda hayirlisi olsun canim uzuldum insallah bidahakiay nasipolur..
Hosgeldin canim niye anlatmiyosun kizyuzgorumlugumu istiyon ben biliyorumda isleni bilmeyenler icin anlat onlarda bilsinler..
sağol canım ya artık allaha kaldı
sağol canım ndn öyle erken oldun canım allah yardm etsin sanada aşılama yollu göründü vala
vala dr.hiç öyle demedi kızz ev hali giriştim geldiğim gibi bu arada sağol duan için allah razı olsun
asılama istıycem bende bu ay zaamanında cok bekledımm erteledım son 3 aydır gıtmeye basladım ondan önce ara vermıştım zaten akşam doktorumu arayıp pazartesı gidecegım işte bakalım neye karar verecegız
​hayırlsı olsun canım hakkında..
oyy kuzum seni bizden daha ıyı anlayan var mıdırsasırdım kaldım artık elımden hiç bişey gelmmıyo çarresızce beklıyorum aglayamıyorum bıle artık butun hayallerım yıkıldı gitti
oy oy ben de boş boş oturuyom:SS​iyiyim kuzum sen napıyosun..yarın misafirim var kıçımı kaldırırsam tatlı yapmaya gidicem..sen napıyon nsl gıdıyor
sağol canım ya artık allaha kaldı
inşllh bebeğimm
sağol canım ndn öyle erken oldun canım allah yardm etsin sanada aşılama yollu göründü vala
haklısın oturayım uzanmama gerek yok demikızz sen doktoru değil beni dinle ağır kaldırma dikkatt ettt kendineeee
bılmıyorum kı neden oldu ya bende anlamadım evet asılama yolu gorundu ama korkuyorum ya neyı nasıl yaptıklarını bılmıyorum ya napcam blmıyorum yaa anlat hadı neden hepsı dökuldu ölemı oluyomuş
sana anlatrım diğer arkadaşlara anlatmayı düünmüyorum kız kalkınca hepsi döküldü yaa
oyy kuzum seni bizden daha ıyı anlayan var mıdır
oy oy ben de boş boş oturuyom:SS
hepimizin sonu o olmazsa tüp bebiş olcek
haklısın oturayım uzanmama gerek yok demi
canım alttan ult.giriyosun demi aynen öyle sadece enjekte ettiklerinde yumurtaların ağrıyo okadar ben korktum dr.bana ult.gibi deyince gerçekten öyle korkma kesinlikle başa gelen çekilr
yaaaaaaa bize nie anatmıyonnnnnn korkulacak bişemi hsg çektirdim ondan daha mı kötü ıyyyy
normal hiç ağrı yok kız benim ilşki kisten ötürü çok ağrılı bu onun yanında bal kaymak kalır o yuzden korkmayın sevgili dostlar yürüyün regl olanlar aşılamaya gidin bir kerede olmazsa tüp bebeğe oda olmazsa topluca gelin buluşalım köprüden aşağı salıverelm kendimizi
benim bi tek dr.vardı ebede arkamda duruyodu belki birsey lazım olur diye o görmüyodu spermler yıkanıyo tabi işlemi göremedim hepsi veriliyyyöle zaten canım ya yapacak bışeyımız yok sadece doktor mu vardı spermlerın hepsınımı enjekte edıyolar yoksa secıyolar mı canım ya
benım zaten iğnem var bı ovıtrelleyle asılma parası vermem gerekıyo
cok güldürdün benı gız ya sen cok yasa emı ben gelıyorum hadı atlayalım hemen
cok güldürdün benı gız ya sen cok yasa emı ben gelıyorum hadı atlayalım hemen
benim bi tek dr.vardı ebede arkamda duruyodu belki birsey lazım olur diye o görmüyodu spermler yıkanıyo tabi işlemi göremedim hepsi veriliyyy
[SIZE=3e hayırlısı iğneden tek farkı yumurta direk veriyler birde spermlr yıkanıyo bende yıkayabilirim nedirki[/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?