bi verebilsem zaten o kiloyu eskiden bu kilom yoktu hep o dogum kontrol haplari yuzunden kilo aldim 2 ayda 15 kilo civarinda aldim neler yaptim 2 yildir ama yok nafile bakalim bu yaza kadar hamile kalamazsam metabolizma testi yaptircam belki bu sayede verebilirim
kist kilo yapıyo teyzemde benim yaşıtım ama o daha tombişti tam 15kilo verdi 3ay boyunca reglde düznszdi zaten hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği 3 aylıktı pcoluydu
kızlar sabah gidiyorum hepinizden allah razı olsun dualarınız için gelince anlaticimm sizlere herseyi allahım herseyimiz sana kaldı sen hayırlısını nasp eyle hepimize
adetim gelmeye başladım kızlar
kızlar geldimmmm acımadı vala anlatmamı beklemeyin anlatmam canlar
adetim gelmeye başladım kızlar
Hakkinda hayirlisi olsun canim uzuldum insallah bidahakiay nasipolur..hayırlı olsun canım neden anlatmıyon rüşvetmı istıyonbu arada kırmızı kartı yedım hemde erkenden
canım üzme kendini demekten başka birşey gelmiyor elden...keşke yapabilcek bieşeyimiz olsa..
brsenn napıyonn
sasırdım kaldım artık elımden hiç bişey gelmmıyo çarresızce beklıyorum aglayamıyorum bıle artık butun hayallerım yıkıldı gitti
sağol canım ya artık allaha kaldıbbz canımmm hayırlı olsuunumarım bu sefer ourrr
hayırlı olsun canım neden anlatmıyon rüşvetmı istıyonbu arada kırmızı kartı yedım hemde erkenden
hoşgeldin kız nasıl geçti...senin için dua ettm gce yatmadn önce..iş yapma hareket etme yat dınlen hep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?