ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kist kilo yapıyo teyzemde benim yaşıtım ama o daha tombişti tam 15kilo verdi 3ay boyunca reglde düznszdi zaten hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği 3 aylıktı pcoluydu

kızlar sabah gidiyorum hepinizden allah razı olsun dualarınız için gelince anlaticimm sizlere herseyi allahım herseyimiz sana kaldı sen hayırlısını nasp eyle hepimize

kist kilo yapıyo teyzemde benim yaşıtım ama o daha tombişti tam 15kilo verdi 3ay boyunca reglde düznszdi zaten hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği 3 aylıktı pcoluydu

Offf su kilolari bi versem bende cok diyetler sporlar falan yaptim hatta bi ara iyice kafayi kirdim resmen ac geziyodum ama yok 2 3 kilo veriyodum oylece kaliyodu ama doktorum glukofen diye seker hastalarinin kullandigi bi ilac var ondan verdi 2 aydir kullaniyorum biraz gelisme var sanki doktorum devam etmem icin israrli bende azda olsa faydasini gordugum icin kullanicam en azindan istah kapatiyo bu arada benimde adetim cok duzensiz

kızlar sabah gidiyorum hepinizden allah razı olsun dualarınız için gelince anlaticimm sizlere herseyi allahım herseyimiz sana kaldı sen hayırlısını nasp eyle hepimize

Canim insallah bu kez olumlu sonuc alirsinda hayirlisiyla en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz dualarimiz seninle allah yardimcin olsun

gunayın kızlar nerdesınız ya bır baslık actım kımse yok muuuuu? ovıtrellenın 11. gun ıdrar testı yaptım negatıf yaaa cok uzgunum.((( 10 gun sonra doktor kanda bakacakmıs.dun progesterona baktı daha bellı degıl dedı. tam bellı degıl dedı. offff... bır de

kızlar bır de ınsulın dırencım 16 imiş cok yuksek dedı(( ne yapacam ılac falan da vermedı sadece glukofen kullanıyom

kızlar geldimmmm acımadı vala anlatmamı beklemeyin anlatmam canlar

hayırlı olsun canım neden anlatmıyon rüşvetmı istıyon bu arada kırmızı kartı yedım hemde erkenden
Hakkinda hayirlisi olsun canim uzuldum insallah bidahakiay nasipolur..

kızlar geldimmmm acımadı vala anlatmamı beklemeyin anlatmam canlar

Hosgeldin canim niye anlatmiyosun kiz yuzgorumlugumu istiyon ben biliyorumda isleni bilmeyenler icin anlat onlarda bilsinler..

canım üzme kendini demekten başka birşey gelmiyor elden...keşke yapabilcek bieşeyimiz olsa..

sasırdım kaldım artık elımden hiç bişey gelmmıyo çarresızce beklıyorum aglayamıyorum bıle artık butun hayallerım yıkıldı gitti

sasırdım kaldım artık elımden hiç bişey gelmmıyo çarresızce beklıyorum aglayamıyorum bıle artık butun hayallerım yıkıldı gitti

canım hepimiz her ay o kırmızı kartı gorunce oyle oluyoruz..nplım rabbımızın bı bıldıgı vardır şükredip beklemekten başka elden bişey gelmiyor..şimdi ne yapıcaksın tedavıye devammı sende bı kaç ay ara versene insanın kafası daha rahat oluyor ve beklentısı olmuyor..

hoşgeldin kız nasıl geçti...senin için dua ettm gce yatmadn önce..iş yapma hareket etme yat dınlen hep....

vala dr.hiç öyle demedi kızz ev hali giriştim geldiğim gibi bu arada sağol duan için allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…