ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

zeynep baska topikte kadın hamileymış okudun mu asılama olduydu sende yazmışsın hatta

hayırlı olsun bbbz ınsallah tutar yaaa:))) cok sevındım. senın bu kacıncı denemeden yanı hangı tedavılerden sonra asılamaya gectı cnm?

canım bende bu yıl aöf ilahiyat istiyorum ygs de yapabilir miyim sence?
yapılmıycak bişey değil canım ben çocukla çalıştım bide uyudukça falan ygs puanım çok güzeldi 14 yıl aradan sonra örgün tutuyodu ama evli ve çocuklu olunca açık öğretim mecburen
canım çooooookkkkk acele ediyosun biraz relaks ol 15. gününe kadar bekle ille test yapmak istiyorsan adete gelince 19 20 günlerde bile olabiliyor ilk tedavin heralde bukadar heyacana göre
allah razı olsun canım çalışıyo derken dersler manasındaydı zaten drslerde de başarlar dilrm canım
gün içinde kaça bölünüyom valla kafayı sıyırdım yazılanıda anlamıyorum
birsen kız hatice beni çok duygulandırdı vala içimden koptu birseyler yazıyı görünce gözlerim doldu yemin ederim
canım benim duygulan diye okumadım şu tembel spermler çatlamış yumurtaya giriversin diye okudum yahu
kızlar sabah gidiyorum hepinizden allah razı olsun dualarınız için gelince anlaticimm sizlere herseyi allahım herseyimiz sana kaldı sen hayırlısını nasp eyle hepimize
hayırlısı canım rahim filminden zor değil diye biliyorum inşallah dualar boşa çıkmaz kendine dikkat et dinlen bol bol birkaç gün evide salla
adetim gelmeye başladım kızlar
hep hayırlısı diyoruz ama bu tesellide artık tesellilikten çıktı sende aşılama yaptır canım ya

kızzzzz burcuuuuuuu anam şu yazıların puntosunuda büyütemedimki gözükmüyo yazdıklarım bacım benim duamıda senin yapmanı istiyorum ne dersin kaç oldu yazıyom bi cevap vermedinya daha küsmüyüz ayyy yoksa

öle düşünüyorum artık canım ya açımde fırtınalar kopuyo artık olmadıkca artık yasamaktan zevk almamaya basladım ya dusun yanı yasadıklarımı gunaha gırıyorum ama napaım gercek bu

öle düşünüyorum artık canım ya açımde fırtınalar kopuyo artık olmadıkca artık yasamaktan zevk almamaya basladım ya dusun yanı yasadıklarımı gunaha gırıyorum ama napaım gercek bu

sitresin daha çok etkilediğini söylememe gerek yoktur heralde biraz rahat bırak kendini başka uğraşlar bul bana doktor senin beyninde sorun demişti gerçekte öyle oldu işe girdim 2 ay sonra hamile kaldım ama şimdi işede giremiyorum yine olmuyooo kısmet ama olucak kendini buna inandır

iinşallah canım ama naparsan yapayım olmuyo artık sureklı beynımde yıyıp bıtırıyo benı

hayırlı olsun bbbz ınsallah tutar yaaa:))) cok sevındım. senın bu kacıncı denemeden yanı hangı tedavılerden sonra asılamaya gectı cnm?
sağol canım allah razı olsun 4klomen 4 iğneden sonra yaptı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…