- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
allah razı olsun kız bilmiyrum umutta yok amaan boşverelm eee sen ne yapıyosun aşılama yapmayı düşünüyonmu
​allah büyüktür canım sen umudunu kestigin anda mucizeni sana verir...ben şimdi bu ay ara verdım bılıyosun 1-2 y daha ara vermek ıstıyorum sonra doktorumu değişcem bakalım yeni doktor ne diycek sonra aşılama yaptırabılırım...
kız iki çok ya bi ay yeter bu sefr aşılama yap gitsin ben bi kez tek deniycem iğneler zatn bizlere etki etmiyyy kesmiyo bizi yani
yaa kafam rahatlasın canım yaa..şuan kafamın rahatlaması daha mühim..senin aşılama tutmazsa ne yapıcaksın canım..
yaza tüpbebek deneyecem bu aralar ödemelerimz var sıkıntılar geçsin onuda deneyecem inş. olur yaa rabbim bu ay güldrsün inş.
yaza tüpbebek deneyecem bu aralar ödemelerimz var sıkıntılar geçsin onuda deneyecem inş. olur yaa rabbim bu ay güldrsün inş.
inşallah tüp bebege ihtiyac duymadan hamile kalırsın canım....
canım ben anestesiziz çekildim..son teknoloji aleti kullanıyolardı..ne agrı nede bısey hıssettım toplam gıyınmen hazırlnman cekılmesı 5 dk sürüyor..istanbulda olsaydın sana gıttıgım yerı önerirdim 370 tl ye çekildim bende..dooktor erkekti ama o sadece bılgısayar basında ılacın dağılımını ızlıyordu benım basımda ıkı tane hemşire vardı ve hemşireler spekulumu taktı ve ılacı onlar verdi..
bbbz;
haklısın canım düşündükce bende kötü hissediyorum kendimi, her ay umutlanmak sonrasında hayal kırıklıgı yordu biraz...
umarım isteyen herkes bebegini kucagına alır
ıyı aksamlar kızlar bır sey soracam bugun 31aralıktan sonra 14. gunum bı akıntı geldı hasta oldum sandım ama sadece akıntıymıs sızce kacına kadar bakleyım SAT 17 aralıktı.
canım 3 gun once test yaptıgımda negatıf cıktı. sımdıd e korkuyorum oyle olur dıye ama bır yandan da merak edıyorum 17 aralık SAT. ben sımdı 17 ocagı mı beklemlıyım BAT ıcın. adet olacagım gıbı de agrı var offfff ınsallah olmam yaaa...
canım bende bu ay olmazsa belki önümüzdeki aya hsg çekerim istanbuldayım ben sen nerde çektirdin söyleyebilirmisin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?