ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar demın adet olacakmısım gıbı hafıf kasıklarım agrıdı ve sıcaklık olustu kasıklarımda ta bacaklarıma kadar. adet olunca oluyor boyle adet olmasam barı((((

canm akıntım var ama sürekli olmuo.bi de kasıklarımda hafif agrı var..sende de oluomuş..nasıl hissediosun peki,sence tuttu mu canm,ben cok garibim oldu diorm,sonra yok yok kendini kandrma merve diorum,degişik bi durum :)

kasık ağrım geçmiş durumda akıntın nasıl şefafmı çok geliymi

yok bugün sadece sabah geldi yogun bi şekilde..gögüslerin nasıl,benm çok acıoo,patlıcak gibi

bende hersey normal canım göğüs ağrısı için erken değilmi yaa bende akşamdan beri hersey normal akıntı şefaf renktemi yoksa beyzmı

bende hersey normal canım göğüs ağrısı için erken değilmi yaa bende akşamdan beri hersey normal akıntı şefaf renktemi yoksa beyzmı

benm gögüslerim aşılamadan 1 gün sonra acımaya başladı cnm sanırım ignelerden..akıntım süt beyaz,koyu gelio..

hacı sende niye olmuyor sorun ne kaç kez denedin aşılamayı

canım benim sorunum yumurtam çatlamıyomuş. bundan önceki doktorum normal yolla veya ilaçla denemeden aşılama yaptı bana oda tutmadı tabi, şuan ki doktorumlada yazdan beri uğraşıyoruz işte bu gidişle gene aşılamaya doğru gidiyorum galiba

üzülme canım dokdorun dediği gibi aydan aya değişikli gösterebiliyo spermıgrom sonuçları, bize de düşük demişlerdi hatta eşime klomen vermişti ürolog artırması için birde akdardan bir karışım aldırmıştı tabi bunlar 2 sene önce oldu. ama şimdiki sonuçları iyi diyolar

benm gögüslerim aşılamadan 1 gün sonra acımaya başladı cnm sanırım ignelerden..akıntım süt beyaz,koyu gelio..

demekki benimki yine olmadı ne göğüs ağrısı nede akıntım var kasık ağrım dün öğlene kadr verdı oda yok galiba güzel haberler vereceksin inş.verirsin

iğnelerdemi çatlatmıo

kızlar günaydın,

bende geldim bu konuyaa...

çarşamba günü çatlatma ignesi oldum... bekliyorum şimdilik bakalım sonuc ne olacak.
gecen ay da olmustum ama gebelik olmadı

kızlar günaydın,

bende geldim bu konuyaa...

çarşamba günü çatlatma ignesi oldum... bekliyorum şimdilik bakalım sonuc ne olacak.
gecen ay da olmustum ama gebelik olmadı

hoşgeldin canım zor süreçler canım bize düşen beklemek iğnen hayırlı olsun

canlarım haftasonu giremedim..dün akşama kadar yattım ilaçlardan dolayı şiddetli adet sancısı çektim ve bu ay da ümitler diğer aya kaldı..hsg çektirmem lazım gittiğim hastanede erkek çekiyor ve fiyatı 500 tl miş..ama ben bayan dr arıyacağım..sizler çekildiniz mi..anestazili mi anestesiziz mi?

anastezili çektim hiç sonrasındda ağrı sızı olmadı pahalı geldi orası başka bi yerde çektr birde dr.giriyo canım

anastezili çektim hiç sonrasındda ağrı sızı olmadı pahalı geldi orası başka bi yerde çektr birde dr.giriyo canım

başka bir yeri aradım 350 dedi ama dr anestezi önermediğinden anestesiziz miş..birde adetten sonra kaçıncı gün yaptırdın

hoşgeldin canım zor süreçler canım bize düşen beklemek iğnen hayırlı olsun

cok teşekkürler canım,

bu sefer biraz da garip oldu

çarsamba aksamı igneyi vurundum ama persembe sabah sehirdısına cıktım ve cts öglen döndüm. o yüzden bu seferden pek beklentim yok

ben geldım kızlar doktordan dogum kontrol hapı verdı yumurtam catlamamış bu ay erıtcez dedı yanı bır ay moladayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…