cok teşekkürler canım,
bu sefer biraz da garip oldu
çarsamba aksamı igneyi vurundum ama persembe sabah sehirdısına cıktım ve cts öglen döndüm. o yüzden bu seferden pek beklentim yok
başka bir yeri aradım 350 dedi ama dr anestezi önermediğinden anestesiziz miş..birde adetten sonra kaçıncı gün yaptırdın
ben geldım kızlar doktordan dogum kontrol hapı verdı yumurtam catlamamış bu ay erıtcez dedı yanı bır ay moladayım
canım bende anestezılı cekıldım bı agrım falan olmadı ama narkoz çok etkıledı benı bende 300tlye cektırdım doktorum erkektı uyudugum ıçın utanmama gerek kalmadı
ben bayan tercih ediyorum yaa ama erkek dr.galiba beyanlara göre daha işlerinde titz
hoşgeldin canım neden öyle kistmi olmuş ki vay be 4 yumurtadan biridemi tutmaz
bayan dr da dahi çekiniyorken erkeğe gidemem ben rabbim mecbur bırakmasın da..adetten sonraki 5 gün içinde denildi..kendi drumla görüşeceğim..kendi yaparsa aynı hastanede devam ederim yoksa bayan olan 2 yer daha buldum oraya gidip sonucu druma gösteririm..
valla canım kıst demedı yumurtalar kocaman duruyo o yuzden hap verdı işte bu ay bebek oldumu olmadımı dusuncesı yok enazından valla tatlım kadın doktor bulamayınca mecbur kalıyosun erkege gıtmeye ben memnundum ama tıtızdı gercekten
benım çıkmam gerekıo hadı görusuruz sonra kızlar
canlarım haftasonu giremedim..dün akşama kadar yattım ilaçlardan dolayı şiddetli adet sancısı çektim ve bu ay da ümitler diğer aya kaldı..hsg çektirmem lazım gittiğim hastanede erkek çekiyor ve fiyatı 500 tl miş..ama ben bayan dr arıyacağım..sizler çekildiniz mi..anestazili mi anestesiziz mi?
kızlar birde aşılama yapanların yorumunu okudum iğneden sonraki günler hep belirtileri olmş çoğu hamile tabiii bende birsey yok neden öyle erken kendini gösteriyormuş aşılamanın farkı ne illa belirti olmasımı gerek bu tedavidede sink avlıycam galibaaa
​canım öyle düşünme belirtilerede takılma herkeste aynı belirti göstermiyor..sen kafanı rahat bırak kendınede dikkat et..hem bu gece ben seni gördüm rüyamda ...sözde doktor kontrolüne gidiyoruzz hepimizz sen bembeyaz bi kağıt alıyosun üzerinde bbbz yzıyor..hayırlara çıksın inş.
allah hayır etsin ne tesadiüf demi bende seni görmüştüm haklısın herkese göre değişiyor
ewt bende çok şaşırdım canım..bu gece değişik rüyalar gördüm..halbukı cokta yorulmustıum mısafırlerım vardı yattım hemen doktora gıdıyomusuz benım kagıdımda ultrsyon goruntusu cıkıyo senın kagıdında beyaz bbbz yazıyor..sonr bende doktorun yanına gıdıyorum agzımda çıkan dişin yerine ilaç verıyor bunu koy daha cabuk cıkar dıyo hayırlara gıtsın...
acaba nedir iyi birşeymidir kız sende kağıdında ultrasyon görüntüsünde ne vardı olaki biz aynı anda hamiş kalırız veya hiç kalmyz tabi allah korusun belki sıra bize gelmştr artık acaba aşılamamı yapsan belk daha çabuk olur onndn ilacı koy demiş çabk çıkr diye
ne biliyim kızz bkalım hamile kalıcakmısın inşallah güzel olur rüyamın sonu ama bilinç altı olmayan rüyalarım çıkar benim..inşallah hamilesindir kzum..aklımda hiç yokken gördüm bu rüyayı bide bu ay sana çok gönülden dua ettim inşallah rabbim duyar sesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?