bende idare eder moralmen bozuklardayım benden 6 yaş küçük akrabam bugün duydum hamileymiş yıkıldım resmen ben kaldım çevremde
canım bu sefer stres yapma daha sakin ol hepimiz senin gibiyiz ama sen daha çok heyecan yapıyosun inş.bu sefer tuturursun
selam canım ben geldim nasılsaaan
benımde senden farklı bı yanım yok canım aksam gezmeye gıttık herkesın cocugu var eee sen neden duşunmuyon sen dogurda senınkını sevelım fazla gecıkttırme deyıp durdular ya çıldırcam artık yaaa
ınsallah canım ınsallah senınkı de olur
haklısın yaa off bu çocuk ne zrmuş vala psikoloji bozuluyo sen ne yalan söyledinn
evlendıkten sonra sormaya basladılar kaynımın dugunu vardı onu bahane edıyodum dugun oldu ev alalım bı dıyodum sımdı evde alıyoruz bahanem kalmadı evı alınca ne uydurcam bende bılmıyorum:44::44:
canım hayırlı olsun inş.evini tamamlar bebeğin kapana kısıldın kız evde bebek şartttt
sorma canım ya sart olmaz mı artık insanlara ne dıyecegımı ne yalan söyleyecegımı şaşırdım yaa soranlarda benımle aynı yılda evlendı 2 yasındaa cocukları var
inş.bu sefer yaln knuşmana gerek kalmadan bebek gelir
inşallah canım ya hep suna ınandım belkıde öle avuttum evımı aldımız ay bebegımınde gelecegıne inşallah öle olur bekletmez daha fazla bızı
ozaman eşyaya gerk kalmaz vala bebek güzelleştirir evi yaa huzur içinde olur insan allah nasip etsn o güzelliği evinle berabr
amin canım ya inşallah allahım cümlemize bu guzellıgı nasıp etsın
ben cıkıyorum artık canım esım gelmek uzeredır malum yemek olayları hadı ii akşamlar
zehirlermıyım kız hiççç
kızlar ben başları okuyamadım kusura bakmayın sizler aşılama mı yaptınız yoksa yumurtalık tedavisi mi benim yumurtalık tedavisinde ilk denememdi (yurt dışında yaşadığım için ilaç isimlerinizi bilmiyorum) ama malesef olmadı canlar şimdi adetimin 4. günündeyim tekrar iğne vuruluyorum p.tesi doktora gidicem bakalım ne olucak dua edin inşAllah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz..
canım hepimiz ilaç yani iğne tedavisi gördük ama bu ay ben ve bir arkadaşımız aşılamaya geçtik burda kullandığımız bazı iğneler yurt dışındada kullanılıyor gonal özellikle senin niye olmuyo bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?