ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende idare eder moralmen bozuklardayım benden 6 yaş küçük akrabam bugün duydum hamileymiş yıkıldım resmen ben kaldım çevremde

benımde senden farklı bı yanım yok canım aksam gezmeye gıttık herkesın cocugu var eee sen neden duşunmuyon sen dogurda senınkını sevelım fazla gecıkttırme deyıp durdular ya çıldırcam artık yaaa

haklısın yaa off bu çocuk ne zrmuş vala psikoloji bozuluyo sen ne yalan söyledinn

haklısın yaa off bu çocuk ne zrmuş vala psikoloji bozuluyo sen ne yalan söyledinn

evlendıkten sonra sormaya basladılar kaynımın dugunu vardı onu bahane edıyodum dugun oldu ev alalım bı dıyodum sımdı evde alıyoruz bahanem kalmadı evı alınca ne uydurcam bende bılmıyorum:44::44:

evlendıkten sonra sormaya basladılar kaynımın dugunu vardı onu bahane edıyodum dugun oldu ev alalım bı dıyodum sımdı evde alıyoruz bahanem kalmadı evı alınca ne uydurcam bende bılmıyorum:44::44:

canım hayırlı olsun inş.evini tamamlar bebeğin kapana kısıldın kız evde bebek şartttt

canım hayırlı olsun inş.evini tamamlar bebeğin kapana kısıldın kız evde bebek şartttt

sorma canım ya sart olmaz mı artık insanlara ne dıyecegımı ne yalan söyleyecegımı şaşırdım yaa soranlarda benımle aynı yılda evlendı 2 yasındaa cocukları var

kızlar benım 19.gunu adet olduguma gore gec mı catladı sızce ne yorum yaparsınız buna?cunku normalde catladıktan sonra 14 gun sonra adet olmuyor mu

sorma canım ya sart olmaz mı artık insanlara ne dıyecegımı ne yalan söyleyecegımı şaşırdım yaa soranlarda benımle aynı yılda evlendı 2 yasındaa cocukları var

inş.bu sefer yaln knuşmana gerek kalmadan bebek gelir

inşallah canım ya hep suna ınandım belkıde öle avuttum evımı aldımız ay bebegımınde gelecegıne inşallah öle olur bekletmez daha fazla bızı

ozaman eşyaya gerk kalmaz vala bebek güzelleştirir evi yaa huzur içinde olur insan allah nasip etsn o güzelliği evinle berabr

kızlar ben başları okuyamadım kusura bakmayın sizler aşılama mı yaptınız yoksa yumurtalık tedavisi mi benim yumurtalık tedavisinde ilk denememdi (yurt dışında yaşadığım için ilaç isimlerinizi bilmiyorum) ama malesef olmadı canlar şimdi adetimin 4. günündeyim tekrar iğne vuruluyorum p.tesi doktora gidicem bakalım ne olucak dua edin inşAllah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz..

canım hepimiz ilaç yani iğne tedavisi gördük ama bu ay ben ve bir arkadaşımız aşılamaya geçtik burda kullandığımız bazı iğneler yurt dışındada kullanılıyor gonal özellikle senin niye olmuyo bebeğin

bende yumurtalıklar ve rahim çok çok küçük kalmış evet burda gonal f 75 IU kullanıyorum yumurtalıklardan biri ilk ay 4mm den 18 mm ye çıktı sonra çatlatma iğnesi aldım 15. günümde adet oldum malesef şimdi yine başladım gonal f e p.tesi doktor kontrolum var bakalım yumurtalıklar büyüdüyse çatlatma iğnesi vericek yine inşAllah bu yöntemle tutar burda aşılama yok sanırım senin sorunun neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…