ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benimde 13.gunu geldı doktora gıtttıgımde yumrtlarım ilk defa catlamamış

hadiya acaba benimdemi çatlamadılar ya bakalım yarın yada diğer gün gidecem eğer çatlamadıysa ozaman kist oluşmuştur değilmi.

hadiya acaba benimdemi çatlamadılar ya bakalım yarın yada diğer gün gidecem eğer çatlamadıysa ozaman kist oluşmuştur değilmi.

valla canım yumurta catlamamış görunuyodu ilk defa basıma geldı bu ay dogum k.hapı kullanıyom erısın dıe

sanırım yorgun düştük bende idare edr anlarsın halden

canım inşallah tutmuştur.belirtiler için çok erken iğneden sonra 13.günde idrarda çıkıyormuş inşallah pozitiftir.bende senin güzel haberini bekliyorum.iğnem yarın bitiyor 3 tane yumurtam varmış ama hangileri güzel bilmiyorum.perşembe tekrar kontrol belki cumartesi aşılama yapılabilir.senin kaç adet yumurtan vardı canım kaç mm de vuruldun iğneni.bide hangi çatlatma iğnesini kullandın?bide aşılamadan sonra tekrar kontrole gittinmi? çok soru sorsum:)

evet canım ya ben rahatım bıraz daha bu ay ama yumurtalar erıyomudur o ilıçla dıye tedırgınım şimdi hi. basıma gelmdı boyle bışey

benim ikinci tedavide başıma gelmişti ginera kullandm gitmşti inş.seninde gitmştr

aşılamaya beşgün kala gittim iğnemde bitmşti zaten iki tane yumurtam vardı çok büyümemştiler sormadımda dr.tekrar iğne yapmıyalım büyür yumurtalrın diye ilk kez kaç mm olduğunu bilmiyorum ovitrelle kullandım tekrar gimedim kontrole az sorudu canım inş aşılaman hayırlı olurrr son 3gün şafak karanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…