13.gün canım yumurta çatladıktan 14gün sonra adet olunmuyormu.niye benimki böyle oldu acaba
13.gün canım yumurta çatladıktan 14gün sonra adet olunmuyormu.niye benimki böyle oldu acaba
evet bılıyorum doktorum soylemıstı cogul gebelık ıhtımalın var dıye zaten genetıkte bızde bu durum annem benden once ıkızlerını dusurmus.evet bır ayda bırden fazla yumurta olusup catlıyomus ama tabı catlaması dollenmesı anlamına gelmıyo eger dollenırse ben hapı yuttum 7 yumurta saka gıbı[/QU
:) çok şekersin inşallah çoğul değildir Allah gönlüne göre versin !... ama 2 tanede fena olmaz ne dersin
ıcımdende gecmıyo degıl hanı sankı ıkız gıbı ama tabı bılemıyorum daha
sen catlatma ıgnesı kullandınmı eger kullanmadıysan normal benımde basıma gelmıstı
iyiyim sen nasılsın nerelerdesın ya kımse gırmez oldu
benimde 13.gunu geldı doktora gıtttıgımde yumrtlarım ilk defa catlamamış
çogul gebelik olunca değerlerden anlaşılır diye biliyorum
sanırım yorgun düştük bende idare edr anlarsın halden
hadiya acaba benimdemi çatlamadılar ya bakalım yarın yada diğer gün gidecem eğer çatlamadıysa ozaman kist oluşmuştur değilmi.
hayırlısı herşeyin bence düşününce güzel, benim kaynanam çok istiyor ikiz olmasını ve onun kalbi çok temizdir ne dilerse oluyor öyle bi kadın ahhh ah bi hamile kalsam benim tek derdim şu an hamile kalmak ? bu sayfalar sayesinde biraz rahatlıyorum gün saymıyorum çünkü gün saydıkça insan dahada stres oluyor.bu arada denizliden mişsin benim babamda denizlili
sanırım yorgun düştük bende idare edr anlarsın halden
evet canım ya ben rahatım bıraz daha bu ay ama yumurtalar erıyomudur o ilıçla dıye tedırgınım şimdi hi. basıma gelmdı boyle bışey
benim ikinci tedavide başıma gelmişti ginera kullandm gitmşti inş.seninde gitmştr
evet canım iğnde kullandım ayın 9unda iğne olmuştum.
canım inşallah tutmuştur.belirtiler için çok erken iğneden sonra 13.günde idrarda çıkıyormuş inşallah pozitiftir.bende senin güzel haberini bekliyorum.iğnem yarın bitiyor 3 tane yumurtam varmış ama hangileri güzel bilmiyorum.perşembe tekrar kontrol belki cumartesi aşılama yapılabilir.senin kaç adet yumurtan vardı canım kaç mm de vuruldun iğneni.bide hangi çatlatma iğnesini kullandın?bide aşılamadan sonra tekrar kontrole gittinmi? çok soru sorsum:)
hayırlısı herşeyin bence düşününce güzel, benim kaynanam çok istiyor ikiz olmasını ve onun kalbi çok temizdir ne dilerse oluyor öyle bi kadın ahhh ah bi hamile kalsam benim tek derdim şu an hamile kalmak ? bu sayfalar sayesinde biraz rahatlıyorum gün saymıyorum çünkü gün saydıkça insan dahada stres oluyor.bu arada denizliden mişsin benim babamda denizlili
aynen benımkıde oyle cok ıstıyo.bende cok rahatladım bu sıtede esıme anlatamadıgım seylerı paylastım burda aman sakın gun sayma oluruna bırak yoksa olmuyo.ne guzel hemserı sayılırız.neresınden denızlının:)))
inşllh gıtmıştır canım ya benım çıkmam gerekıyo canım ya dısarı çıkcam işlerim var bırz
yooo tansıyon falan bısey yok ne ıstersen sorabılırsın
iğnenin 13.günü ve ben adet oldum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?