ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birde ben şey soracam şu akıntı şöylemi oluyor sankı sürekli ıslaklık hissi heran kırmızı gelmiş gibimi hissediyorsun wc gidip duruyorum sureklı

evet canım hareket ettıkce bı seyler akıyo gıbı benım agrıyla bırlıkteydı dedım kesın adet oldum ama tahmın ettıgım gıbı olmadı cok sukur

olumlu düşün olumlu olsun canım.kaç yıldır bebek için uğraşıyorsun?rabbim gönlüne göre versin inşallah.

evet canım hareket ettıkce bı seyler akıyo gıbı benım agrıyla bırlıkteydı dedım kesın adet oldum ama tahmın ettıgım gıbı olmadı cok sukur

şimdi oturuyorum ama nasıl huylanıyorum sankı bırseyler akıyor gıbı korkuyorum bende dua et olurmu bıze

anladım cnm entresan merak ettm dogrusu dr nu :) ismini verebilrmisin acaba?

kızlar tutumazsa iğneden kaç gun sonra adet goruluyordu

olumlu düşün olumlu olsun canım.kaç yıldır bebek için uğraşıyorsun?rabbim gönlüne göre versin inşallah.

bu ayda olmadı dr.derim bi kez daha dener sonra otururum yerime işin kötü tarafı benim kiste şu hamilelk belirtleri aynı

anladım cnm entresan merak ettm dogrusu dr nu :) ismini verebilrmisin acaba?

tabıkıde verebılırım ben cok memnunum doktorumdan bebek tedavısınde ısının ehlı randevu bıle almak cok zor denızlıde cok meshur bı doktordur. ozel ege hastanesınde dr. mehmet gencer benım doktorum

bu ayda olmadı dr.derim bi kez daha dener sonra otururum yerime işin kötü tarafı benim kiste şu hamilelk belirtleri aynı

kuzum ıyı dusun ıcını ferah tut ıcımdekı ses senın ılk asılamanın tuttugunu soyluyo umarım yanılmamda senın bebısı kutlarız burda

kızlar tutumazsa iğneden kaç gun sonra adet goruluyordu

valla canım o kişiden kişiye değişiyor.14.gün olanda var 19.gün olanda var.ben 15.gün adet olurum mesela.iğneden sonra 13.gün idrar testinde çıkar sanırım.

kızlar aklıma takılan bi konu vr bn klomen kullanıyorum gecen ay yumurtm 19mm oldu ama gebelik olmadı bnde hocaya tek yumurta mı oluyo klomen kullannca dedm evet tek yumurtan olur klomenle dedi ama siz 3 5 falan diosunuz acaba farklı bişiymi kullandınız yada klomenle birden fazla yumurtası olan var mı aranızda duydugunuz falan?

tabıkıde verebılırım ben cok memnunum doktorumdan bebek tedavısınde ısının ehlı randevu bıle almak cok zor denızlıde cok meshur bı doktordur. ozel ege hastanesınde dr. mehmet gencer benım doktorum

tesekkrler cnm ama cok uzakmış bize :) eskişehirde gidiyorum bnde acıbadem hulusi göktug gürer'e ii dr dio herkes ama cok kalıplasmış seleri verio gbi gelio bna değiştirsem mi bilemiyorum

canım bende klomen kullandım ama klomenın yanında menagon dıye bı ıgne daha kullandım onlardan sonra 4 tane daha ıgne vardı adını unuttum sımdı onları kullandım en son 7 yumurtam olusmustu son olarakda catlatma ıgnemı yaptım.ama sadece klomenın eserımı yoksa dıgerlerımı yaptı bılmıyorum

valla canım o kişiden kişiye değişiyor.14.gün olanda var 19.gün olanda var.ben 15.gün adet olurum mesela.iğneden sonra 13.gün idrar testinde çıkar sanırım.

cnm benım 16.gunu ne bılım sancılarımda gectı ıslaklık hıssım var sureklı oldum sanıyorum adetımın ustune 30.gunumdeyım hadı bakalım hayırlısı

cnm benım 16.gunu ne bılım sancılarımda gectı ıslaklık hıssım var sureklı oldum sanıyorum adetımın ustune 30.gunumdeyım hadı bakalım hayırlısı

aaa çok güzel canım inşallah olmuştur.kaç tane yumurtan vardı?birde bebek varsa tutunsun diye bir hap veriyorlar eğer ondan yiyorsan oda adetini geciktirebilir haberin olsun.ama şu anda idrarda kesin sonucu alırsın allahın izni ile.tabiii tercih senin inşallah tutmuştur canım.bak şimdik ben 11.günü vurulduğum zaman 26.günü mutlaka hasta olurum eğer çatladıysa.ve sen çatladığından eminsen inşallah sonucun pozitif çıkıcak canım

canım yorumunu okumak benı cok mutlu etti.ayın 7sınde iğnemi oldum.1 hafta sonra 5 gun progestan kullanmadım ilaç biteli 6 gun oldu ben yınede umutlanmıorum su onumde kı 3 gunde gecsın dıyorum.bırden gelebılır durusum sessız ama gelısım muhteşem olur derse yanarım

mrb cnm bişi sorucam aşılama mı oldun sen yoksa klomen ve iğneyle mi 1den fazla yumurtan oldu?

mrb cnm bişi sorucam aşılama mı oldun sen yoksa klomen ve iğneyle mi 1den fazla yumurtan oldu?

klomen ve iğneyle cnm 5 gun klomen kullandım daha sonra bırı 22 biri 20 yken iğnemi oldum onun için ufakta olsa bır umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…