birde ben şey soracam şu akıntı şöylemi oluyor sankı sürekli ıslaklık hissi heran kırmızı gelmiş gibimi hissediyorsun wc gidip duruyorum sureklı
aşılamaya beşgün kala gittim iğnemde bitmşti zaten iki tane yumurtam vardı çok büyümemştiler sormadımda dr.tekrar iğne yapmıyalım büyür yumurtalrın diye ilk kez kaç mm olduğunu bilmiyorum ovitrelle kullandım tekrar gimedim kontrole az sorudu canım inş aşılaman hayırlı olurrr son 3gün şafak karanlık
evet canım hareket ettıkce bı seyler akıyo gıbı benım agrıyla bırlıkteydı dedım kesın adet oldum ama tahmın ettıgım gıbı olmadı cok sukur
vala canım bende anlamadım bende klomen kullandım adetımın 5. gunu basladım 2 gun sonra menagon ıgne kullandım 5 tane menagondan sonra yumurtaların buyumesı ıcın 4 tane daha ayrı ıgne kullandım son olarak ovıtrelle kullandım ovıtrelleden 2 gun sonra progestan hapa basladım cuma gunu bırakmıstım doktorum yıne basla sakın bırakma dedı. doktorum hafıf bı tedavıyle baslıyoruz demıstı ama sızın kullandıgınız ılacları gorunce benım tedavım hıc hafıf degılmıs.bu tedavıden sonra benım 7 yumurtam olusmustu.ama sukurkı ılk denemede sonuc aldım.
olumlu düşün olumlu olsun canım.kaç yıldır bebek için uğraşıyorsun?rabbim gönlüne göre versin inşallah.
şimdi oturuyorum ama nasıl huylanıyorum sankı bırseyler akıyor gıbı korkuyorum bende dua et olurmu bıze
anladım cnm entresan merak ettm dogrusu dr nu :) ismini verebilrmisin acaba?
bu ayda olmadı dr.derim bi kez daha dener sonra otururum yerime işin kötü tarafı benim kiste şu hamilelk belirtleri aynı
kızlar tutumazsa iğneden kaç gun sonra adet goruluyordu
kızlar tutumazsa iğneden kaç gun sonra adet goruluyordu
tabıkıde verebılırım ben cok memnunum doktorumdan bebek tedavısınde ısının ehlı randevu bıle almak cok zor denızlıde cok meshur bı doktordur. ozel ege hastanesınde dr. mehmet gencer benım doktorum
kızlar aklıma takılan bi konu vr bn klomen kullanıyorum gecen ay yumurtm 19mm oldu ama gebelik olmadı bnde hocaya tek yumurta mı oluyo klomen kullannca dedm evet tek yumurtan olur klomenle dedi ama siz 3 5 falan diosunuz acaba farklı bişiymi kullandınız yada klomenle birden fazla yumurtası olan var mı aranızda duydugunuz falan?
valla canım o kişiden kişiye değişiyor.14.gün olanda var 19.gün olanda var.ben 15.gün adet olurum mesela.iğneden sonra 13.gün idrar testinde çıkar sanırım.
cnm benım 16.gunu ne bılım sancılarımda gectı ıslaklık hıssım var sureklı oldum sanıyorum adetımın ustune 30.gunumdeyım hadı bakalım hayırlısı
aaa çok güzel canım inşallah olmuştur.kaç tane yumurtan vardı?birde bebek varsa tutunsun diye bir hap veriyorlar eğer ondan yiyorsan oda adetini geciktirebilir haberin olsun.ama şu anda idrarda kesin sonucu alırsın allahın izni ile.tabiii tercih senin inşallah tutmuştur canım.bak şimdik ben 11.günü vurulduğum zaman 26.günü mutlaka hasta olurum eğer çatladıysa.ve sen çatladığından eminsen inşallah sonucun pozitif çıkıcak canım
cnm benım 16.gunu ne bılım sancılarımda gectı ıslaklık hıssım var sureklı oldum sanıyorum adetımın ustune 30.gunumdeyım hadı bakalım hayırlısı
mrb cnm bişi sorucam aşılama mı oldun sen yoksa klomen ve iğneyle mi 1den fazla yumurtan oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?