ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet canım dun sabahtan berı ıyıce arttı agrım anı hareketlerımde ve ıdarırımı bıraz tutunca cok fena vuruyo agrı gece bı kac kez uyandım hatta agrıdan bıcak gırıyo gıbı kasıklarıma

ahhh cnm ya bende bu ay fazla ustune dusmedım ama su son gunler gecmek bılmıyor elımde olmadan sayıyıorum bugun adetımın 30.gunu iğnedende 16 gun gecti göğşüm taş gibi sert bırde nasıl acıyor.gecen hafta ıcı resmen ıcerden topla vuruyorlar gıbı zonkladı inş tutmustur dıorum bende olmazsan bıraz bekle gel demıstı doktorum arasammıkı acaba 30 gun erkenmı

ay bılıomusu n gecen sabahlarda ıdrarımı tuttum gıyıneyımde oyle gıdeyim die vaktım kısıtlıydı lavaboya gectım bırden bırakınca rahmımde bır sancı oldu dersın bıcak sapladılar bak hevese geldım ben gıdıom dr a

10.günüm canım olsa bilirdim umutsuz vakaaa yani

öyle deme yaa niye umutsuz vakaa olasınki. herkesin bi umudu vardır umutsuz yaşanmaz.bu ay olmaz diğer aya olur napalım. benimde iğnemin 13.günü ama adet belirtilerimin hepsi var akıntımda kesildi benimde umudum yok ama bu ay için tabi.

aynen benımde goguslerım oyle hala ıcınde tas var gıbı kocaman oldu banada bı kac gun bekle dedı ama ben bekleyemedım
adetının 30. gunuyse gıt bı hastaneye veya saglık ocagına kan ver ben 31. gunde ogrendım gecıkmeyı beklemedım

valla bende oyle oluyo su anda daha sabah kıvrandırdı uykumda sabaha kadar tutardım ama dun gece 2 kez kalktım agrıdan ıstersen bı gıt ama kafanı rahat tut kendını kotuye hazırla ben kendımı kotuye hazırlamıstım ve sankı su an hala adetımı beklıyomus gıbıyım kafam calısmıyo bazen leyla gıbı oldum:))

haklısın ya ne yapayım bendede belirtiler çıkınca olmadı diyorum bak sende öyleymişsın belki senin tutmuştr

haklısın ya ne yapayım bendede belirtiler çıkınca olmadı diyorum bak sende öyleymişsın belki senin tutmuştr

kızlar hıc umutlanmayın umutlanınca ters tepıyo hep kendımızı dınlıyoruz en guzelı oluruna bırakın kendınızı adet olmaya hazırlayın cunku ben 2 yıl bunu yapmadım hep hayal kırıklıgına ugradım..

evet cnm haklısın beklememek lazım şartlıyoruz kendımızı sonra hayal kırıklıkları onun için bende beklemiyecem ya tuttu ya tutmadı hayırlısı diyorum

Kizlar napiyosunuz ne var ne yok,hamile arkadaslar varmis Allah kucaklarina almayia nasip etsin insAllah..
Benim adetim 4 gun gecti hala bi sey yok ama test yapmiycam bu ay klomen kullanmadim adet olunca basliycaz daha...
Ama adet sokturucu almistim hala olmadi,icimde umutta yok hic bekliycem az daha,sizlerde ne var neyok

merhaba arkadaşlar ben yeniyim bende klomen kullanıp, çatlatma iğnesi oldum bu ay ve aynı zamanda soğan kürüde uyguluyorum. hepimize kolay gelsin..

iğnenin 13.günü ve ben adet oldum çok üzgünüm

yooo tansıyon falan bısey yok ne ıstersen sorabılırsın
kirpikler karışırmış birbirine sendede varmı
merhaba arkadaşlar ben yeniyim bende klomen kullanıp, çatlatma iğnesi oldum bu ay ve aynı zamanda soğan kürüde uyguluyorum. hepimize kolay gelsin..
mrb iğnen hayırlı olur bu ay inş.güzel haberlr verirsin senin neden olmuyo
iğnenin 13.günü ve ben adet oldum çok üzgünüm

üzüldüm yaa off moral bozucu şeyler sırada ben varımm

kirpikler karışırmış birbirine sendede varmı

mrb iğnen hayırlı olur bu ay inş.güzel haberlr verirsin senin neden olmuyo

üzüldüm yaa off moral bozucu şeyler sırada ben varımm

yok yaa ben hıc duymamıstım kırpıklerın karısmasını ama bende yok oyle bısey

tebrkler cnm Allah bebegini kucagına almayıda ansip eder inş..ama bnm anlamadıgım ilk tedavide neden 10 igne bisürü ilaç içtin ki bna dr günde 2kere klomen al dedi sonrasında da yumurtanın gelişmesine göre tek catlatma ignesi verdi..bk çk kafam karıstı şimdi :s

yok yaa ben hıc duymamıstım kırpıklerın karısmasını ama bende yok oyle bısey

bendede 4gün öncesine kadr kasık ağrısı karın ağrısı vardı oda geçti birde öksürdüğümde karnım kasıklarım ağrırdı birden oda geçti uyurken kasğıma ağrı girerdi bacaklarıma doğru atardı oda geçti aşılamada umut ettim oda geçtiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…