canım senin aşılamanın kaçıncı günü bugün gerçi ümidin yok ama bellimi olur bakarsın olmuştur.
Peki göğüslerinde şişme oldumu canım birde kasıklarına batma ara ara mı oldu böyle cok ince ince devamlı bir sızımıydı benım aralıklı oluo mesela sağ tarafım cok hassas oraya yatınca batıo bırde cok ayakta dolanınca ince ince acıyor
cok sagol canım rabbım herkese nasıp etsın:) daha cok kucuk 2. haftayı yenı bıtımıs yanı 3. haftaya gırmıs. ya bende sadece adet belırtısı vardı ama yogun bı adet belırtısıydı yanı ben hep kullandıgım ılaclara bagladımama degılmıs sadece ekstra olarak uykuya daha egılımlıyım sankı:)
beyaz ama cok yogun bı beyaz kokusuda degısık sankı
evet canım dun sabahtan berı ıyıce arttı agrım anı hareketlerımde ve ıdarırımı bıraz tutunca cok fena vuruyo agrı gece bı kac kez uyandım hatta agrıdan bıcak gırıyo gıbı kasıklarıma
10.günüm canım olsa bilirdim umutsuz vakaaa yani
ahhh cnm ya bende bu ay fazla ustune dusmedım ama su son gunler gecmek bılmıyor elımde olmadan sayıyıorum bugun adetımın 30.gunu iğnedende 16 gun gecti göğşüm taş gibi sert bırde nasıl acıyor.gecen hafta ıcı resmen ıcerden topla vuruyorlar gıbı zonkladı inş tutmustur dıorum bende olmazsan bıraz bekle gel demıstı doktorum arasammıkı acaba 30 gun erkenmı
ay bılıomusu n gecen sabahlarda ıdrarımı tuttum gıyıneyımde oyle gıdeyim die vaktım kısıtlıydı lavaboya gectım bırden bırakınca rahmımde bır sancı oldu dersın bıcak sapladılar bak hevese geldım ben gıdıom dr a
öyle deme yaa niye umutsuz vakaa olasınki. herkesin bi umudu vardır umutsuz yaşanmaz.bu ay olmaz diğer aya olur napalım. benimde iğnemin 13.günü ama adet belirtilerimin hepsi var akıntımda kesildi benimde umudum yok ama bu ay için tabi.
haklısın ya ne yapayım bendede belirtiler çıkınca olmadı diyorum bak sende öyleymişsın belki senin tutmuştr
kızlar hıc umutlanmayın umutlanınca ters tepıyo hep kendımızı dınlıyoruz en guzelı oluruna bırakın kendınızı adet olmaya hazırlayın cunku ben 2 yıl bunu yapmadım hep hayal kırıklıgına ugradım..
kirpikler karışırmış birbirine sendede varmıyooo tansıyon falan bısey yok ne ıstersen sorabılırsın
mrb iğnen hayırlı olur bu ay inş.güzel haberlr verirsin senin neden olmuyomerhaba arkadaşlar ben yeniyim bende klomen kullanıp, çatlatma iğnesi oldum bu ay ve aynı zamanda soğan kürüde uyguluyorum. hepimize kolay gelsin..
iğnenin 13.günü ve ben adet oldum çok üzgünüm
kirpikler karışırmış birbirine sendede varmı
mrb iğnen hayırlı olur bu ay inş.güzel haberlr verirsin senin neden olmuyo
üzüldüm yaa off moral bozucu şeyler sırada ben varımm
sagol canım cok tesekkur ederım ınsallah rabbım herkese nasıp eder.benım ılk tedavımdı bu ay ama ben gordugum kadarıyla cogunuzun kullandıgı ılacların 2 katı ılac kullandım.10 tane ıgne yedım ve ıctıgım haplar cabası normalde doktorum bana 21 ocakta beklıyorum adetını dedı bı kac gun bekle gelmezse test yap dedı ben bekleyemedım dun kan verdım hastaneye adetımın gelmesı gerekıyodu cunku dun ama cok agrım var hala adet olcakmıs gıbıyım.onun dısında bı belırtı yok ama da cok kucukmus 2. haftayı yenı bıtırmıs belkıde ondan belırtım yok
iğnenin 13.günü ve ben adet oldum çok üzgünüm
yok yaa ben hıc duymamıstım kırpıklerın karısmasını ama bende yok oyle bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?