tebrkler cnm Allah bebegini kucagına almayıda ansip eder inş..ama bnm anlamadıgım ilk tedavide neden 10 igne bisürü ilaç içtin ki bna dr günde 2kere klomen al dedi sonrasında da yumurtanın gelişmesine göre tek catlatma ignesi verdi..bk çk kafam karıstı şimdi :s
teşekkür ederim benim eşimde sperm yavaşlığı var o yüzden olmuyo bu 2. iğnem bakalım hayırlısı pelin sen hamilemisin ?
bendede 4gün öncesine kadr kasık ağrısı karın ağrısı vardı oda geçti birde öksürdüğümde karnım kasıklarım ağrırdı birden oda geçti uyurken kasğıma ağrı girerdi bacaklarıma doğru atardı oda geçti aşılamada umut ettim oda geçtiii
canım senın batın ne zaman
evet canım hamıleyım daha dun ogrendım..
bbbz arkadaşım sen aşılama da mı yaptırdın zor bi işlem mi
ben aşılama yaptım bugün 10.günüm bat 31 0cak
merhaba kızlar ben geldım pelincim hayırlı olsun tatlım cok sevındım
hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip eder. birşey daha sorabilirmiyim 7 tane yumurtan gelşmiş senin çoklu gebelik oluşmuş olabilir mi birde bir ayda birden fazla yumurta çatlayabilirmiymiş bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim
tsk ederım canım cok sagol darısı basınıza artık:)
evet bılıyorum doktorum soylemıstı cogul gebelık ıhtımalın var dıye zaten genetıkte bızde bu durum annem benden once ıkızlerını dusurmus.evet bır ayda bırden fazla yumurta olusup catlıyomus ama tabı catlaması dollenmesı anlamına gelmıyo eger dollenırse ben hapı yuttum 7 yumurta saka gıbı[/QU
:) çok şekersin inşallah çoğul değildir Allah gönlüne göre versin !... ama 2 tanede fena olmaz ne dersin
kızlar niye bu kadar erken adet oldum ya bana doktor progestan da vermedi ondan olabilirmi
kızlar niye bu kadar erken adet oldum ya bana doktor progestan da vermedi ondan olabilirmi
13.gün canım yumurta çatladıktan 14gün sonra adet olunmuyormu.niye benimki böyle oldu acabakacıncı gunun bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?