ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

teşekkür ederim benim eşimde sperm yavaşlığı var o yüzden olmuyo bu 2. iğnem bakalım hayırlısı pelin sen hamilemisin ?

vala canım bende anlamadım bende klomen kullandım adetımın 5. gunu basladım 2 gun sonra menagon ıgne kullandım 5 tane menagondan sonra yumurtaların buyumesı ıcın 4 tane daha ayrı ıgne kullandım son olarak ovıtrelle kullandım ovıtrelleden 2 gun sonra progestan hapa basladım cuma gunu bırakmıstım doktorum yıne basla sakın bırakma dedı. doktorum hafıf bı tedavıyle baslıyoruz demıstı ama sızın kullandıgınız ılacları gorunce benım tedavım hıc hafıf degılmıs.bu tedavıden sonra benım 7 yumurtam olusmustu.ama sukurkı ılk denemede sonuc aldım.

canım senın batın ne zaman

evet canım hamıleyım daha dun ogrendım..

hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip eder. birşey daha sorabilirmiyim 7 tane yumurtan gelşmiş senin çoklu gebelik oluşmuş olabilir mi birde bir ayda birden fazla yumurta çatlayabilirmiymiş bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

merhaba kızlar ben geldım pelincim hayırlı olsun tatlım cok sevındım

bbbz arkadaşım sen aşılama da mı yaptırdın zor bi işlem mi

kesnlikle zor değil dr alltan muane ediyosa ağrısızsa aşılamada öyle bi farkı var spermler dökerkn kasıkların yanıyo sanki o kadar sıfr ağrısz işlemmm

ben aşılama yaptım bugün 10.günüm bat 31 0cak

daha 10 gun var adet belırtılerının kaybolması ıcın erken degılmı hem benımde 10 gun once hıcbıseyım yoktu bellımı olur benım ılk tedavım tuttu senın ılk asılaman tutar ınsallahhhhh:)

evet bılıyorum doktorum soylemıstı cogul gebelık ıhtımalın var dıye zaten genetıkte bızde bu durum annem benden once ıkızlerını dusurmus.evet bır ayda bırden fazla yumurta olusup catlıyomus ama tabı catlaması dollenmesı anlamına gelmıyo eger dollenırse ben hapı yuttum 7 yumurta saka gıbı

Son düzenleme:
kızlar niye bu kadar erken adet oldum ya bana doktor progestan da vermedi ondan olabilirmi

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…