- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
cnm bnide ekleyebilirmisin listene yaş 26 bilecik 2yıldır istiyoruz bgn klomene basladım 2.kez
ayşegül yemn ederim bende senin gibi düşünmüştüm keşke unutsam demiştim ne tesadüfki ertesi gün unuttum ve ilaç bitti 20 gün boyunca adet olmadım tamamdr dedim kesin yüzde yüz hamileym dr. gittim belki hamilesn dedi içimden biliyrum dedim ult.baktı birsey yok tahlile gönderdi 45dk sonra aldm sonucu baktı yine yok 5 gün sonra gördümmm inş.sende tutar
ahh canım sen bana gelıcektın dımı bugun habersız gelmeye kalkarsan kapıda kapırsın boyle bu arada kıskançlık kriizin geçtimi hatıcecımle bız gördük birbirimizi..ay bı sevimli uşacıgı varkı çok tatlı maşallahhhhh allahım bizede nasip eder inş.
Pelin hayirli olsun..
Kizlaaaar bugun sabah dr gittim vee o muhtesem sesi duydum rabbim sizlerede nasipetsin bu duyguyu bugun itibariyle 7+2 olmus bebisim bidahaki randevumu biraz gece aldimki cinsiyetinide ogrenmek nasip olsun diye 1martta gidicem bidaha ins...
daha hıç unutmadım valla canım ama aklımdan gecıyo bırde dıyorum nasıpse zaten vaktı gelmişse su durumdada nasıp olur dıyorum bılmıyorum ya kafam karıştı iice
aminnnn inş.kız artık sana gelmem duydumki milleti kapıdan kovuyormuşsun eski usul habersz geleyim dedim kapından döndüm kızz ya bende istiyrum kociş bi facen eksik al benden gir diyo resimlerim yok dedim kızlar neye bakacak deyince kızlar gulyabani görmeye çok meraklı dedi deyince bende yok canlı hortlak nasıl oluyo daha çok onu merak ediyolar dedim nasılım biz böyle atışırz hep
ekleyelım tatlım hoşgeldin aramıza...ama bazı arkadaşlar kendilerini ekletip bidaha ugramıyolar sohbetlere katılmayanları cıkartıorum haberın olsun şekercim
hahahaha yerimm sizi ne güzel anlaşıyorsunuz siz öyle..ewt kapıdan kovarım ben kımse gelemsin biz bebek çalışması yapıyoruz kımseyı kabul etmıyoruzzaç kız aç eksik olmasın facenn
bende bılmeyomkine
ekleyelım tatlım hoşgeldin aramıza...ama bazı arkadaşlar kendilerini ekletip bidaha ugramıyolar sohbetlere katılmayanları cıkartıorum haberın olsun şekercim
bu liste hoşuma gitmeye başladı kızlar...bbbz canımm sıradakı hamiş sensin öyle doğuyor içime..ayfercimm tabı senın belırtılerınde cok kuvvetlı hadı kızlarr sewındırın biziiii
inş tatlım hala bir belirti yok kendımı iyi hissediyorum sadece az önce yine başım dondu bıraz boyle goz kısımlarıma doğru uyuşturuyor.akşam oldummmu kendımı cok halsiz hissediyorum
neysee daldım sohbete sizde hep ben evde yokken sohbetı koyulaştırıyosunuz...ben çıkıyorum şekerler gidip yemek hazırlıyım babama öpüyorum sizi kendinize iyi bakın...
yarın kandil dilerim rabbim dua kapılarımızı açık bırakır birbirimizi unutmyalım
mrb cnm yeni katıldım aranıza ama derdimiz aynı ondan yabancılık cekmiyorum hiç burada :) sana da bi sorum olucak sen klomen haricinde hiç hap vs kullandın mı ? yani 5gün klomen sonrasında ovitrella mı oldun hep?
kızlarrrrrrr merhabalarrrrrrr..babama geldim ama hamile haberleri duyunca dayanamadım girdim..pelincim canım :124:çok sewindim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inş. canımmm...
burcucumm ilk göz agrımızın sağlıgının ıyı olmasına cok sevındım..demek pıt pıtları duydun ahh o duguyu bende yaşamak isterdim...
karanfil canım üzülme benımde çok adet sancım var bende bugun yarın olucam nasibimizde yokmuş ne yapalım herşey allahtan ..şükürler olsun rabbime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?