ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

doktorum bna progestandan bahsetmedi hiç.bnde bgn basladım pazartesi kontrol bakalım ona göre ignemi olucm bna doktrm bu yöntemle 10kişiden 2kişi hamile kalabiliyo dedi o biraz canımı sıktı ama hayırlısı Rabimden tabi herzaman vaktini bekliyo işte ..

hoşgeldin canım aramıza yok canım ben dört tedavimde klomen ve ovitrelle kullandım hep bu ay aşılama yaptım bu ay vermemişti gonal kullandım klomn yerine sonra yine ovitrelle sonra aşılama yapıldı
evet canım ya dualarımıda yarın okuyacagım ben inşallah allahım kabul eder

inş.canım ya rabbim kabul eder

canım belki bu sefer tutar aşılamada da çok ihtimal yok %25 ihtimali var

zeynep bugün asılamanın 12 günü,ve kırmızılarım hafiften geldi bugün..cok erken oldu..gece rüyamda adet oldugumu görmüştüm sabah da hafiften gelmeye başladı...

geldimi yani off yaa çokmu ayy ya çok üzüldüm yemn ederim aşılama olduğun günüdemi sayıyorsun ya benimde gelecek bugün 10.günüm aşılama gününüde sayarsak 11.günn

zeynep bugün asılamanın 12 günü,ve kırmızılarım hafiften geldi bugün..cok erken oldu..gece rüyamda adet oldugumu görmüştüm sabah da hafiften gelmeye başladı...

ne kadar sakinim demi,kendimi boşlukta ve yorgun hissediyorum

geldimi yani off yaa çokmu ayy ya çok üzüldüm yemn ederim aşılama olduğun günüdemi sayıyorsun ya benimde gelecek bugün 10.günüm aşılama gününüde sayarsak 11.günn
yok saymıyorm aşılama oldugum günü,devamı henüz gelmedi,ama kasıklarım hafiften agrıo..devamı da gelicek..napim ki şimdi bn Allah büyük demekten başka

yok saymıyorm aşılama oldugum günü,devamı henüz gelmedi,ama kasıklarım hafiften agrıo..devamı da gelicek..napim ki şimdi bn Allah büyük demekten başka

sabah gelmişse şimdi kesilmişse belki üstünede görmüşsün şimdi kurumusun

sabah gelmişse şimdi kesilmişse belki üstünede görmüşsün şimdi kurumusun

evet şuan hic bisey yok ama kasıklarım agrıo,herzaman adet öncesinde oldugu gibi,rüyamda üstüne görüodum cok acık pembe gelmisti..bnde yok bu adet degil diodum sabahına adet oldum iyi mi,zavallı ben

evet şuan hic bisey yok ama kasıklarım agrıo,herzaman adet öncesinde oldugu gibi,rüyamda üstüne görüodum cok acık pembe gelmisti..bnde yok bu adet degil diodum sabahına adet oldum iyi mi,zavallı ben

gelmezse bilki hamilesin daha öncede böyle olurmuydu kanama geldikten sonra kesilirmiydi öyle bugünkü gibi

gelmezse bilki hamilesin daha öncede böyle olurmuydu kanama geldikten sonra kesilirmiydi öyle bugünkü gibi

yok olmadı yani kesilse bile,2- 3 saat icinde gelirdi..ignelerden hormonlarmda sapıttı ablası napsınlar artık..

yok olmadı yani kesilse bile,2- 3 saat icinde gelirdi..ignelerden hormonlarmda sapıttı ablası napsınlar artık..

bence adet görmemişsin yerleşme kanaması görmüşsün kesildiğine göre çok sakinsin belki sende farkındasın adet değildr öyleyse bi tahlil ver yada test tut

Son düzenleme:

bence adet görmemişsin yerleşme kanaması görmüşsün kesildiğine göre çok sakinsin belki sende farkındasın adet değildr öyleyse bi tahlil ver yada test tut
neden sakınım bılıomusun,hanı umutlu olursun,sonra bi bakmıssın kırmızılar gelmeye baslamıs tam bi bosluk hissi,anlatamam ya valla cok fena bisey..devamı gelmezse yaparm test..bana dua edin lütfen..

neden sakınım bılıomusun,hanı umutlu olursun,sonra bi bakmıssın kırmızılar gelmeye baslamıs tam bi bosluk hissi,anlatamam ya valla cok fena bisey..devamı gelmezse yaparm test..bana dua edin lütfen..

rüyanıda görmüşsüün üstüne görmüşsün canım gözün aydın sabahtan gelmemişse dahada gelmez inş.hayırlı olsun

tbrk ederim cnm eminim ki muhteşem bi fuygudur o kalp atışları duymak :) sende mi tedaviyle kaldın hamiş?nasl oldu bahsedebilirmisin?
bende gonophafhane le yumurtam oldu ovıtrelle catlatma ıgnesı kullandım normal yollada hamıle kaldım bukadar

saol canım ınsallah sende yakın zamanda hıssedersın bu duyguyu tum ısteyen bu askla yananherkeze nasıp olur ıns..
selam kızlar burcucum bebek büyümüşte güzelleşmş ah canım rabbim en güzel şekildee kucağına almayı nasip etsin dua et bizlere unutma biziii
evet canım buyumus unuturmuyum canım duamdasınız
ayyy canım cok sevındım ne guzel bı duygudur ınsallah rabbım banada nasıp ederde duyabılırım bebısımın kalp atıslarını:))

ınsallah canım sende hayırlısıyla duyarsın

bizim vaktimz n zamn geleck acep

canım az kaldı bızlerde ınş.2013 annesı olcaz bıraz once okumamı bıtırdım cuma ya kadar hepsı bıter rabbım kabul etsın duamızı bır sonrakı yenıyıla kucagımızda pıtırcıklarımızla gırelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…