tedaviye ilk başladığımda glukofen kullandım her gun sonra progestan kullanarak hasta olmam sağlandı hastalanıncada 5. gunu klomen kullandım yumurtam ilk 18 oldu iğnemi oldum fakat tutmadı sonra 1 ay daha denedık fakat ilaç almadım. Bu tedavıde klomen kullandım biri 22 biri 20 yumurtam oldu iğneden sonra progestan ıctım 5 gun okadar sımdide beklemedeyım
hoşgeldin canım aramıza yok canım ben dört tedavimde klomen ve ovitrelle kullandım hep bu ay aşılama yaptım bu ay vermemişti gonal kullandım klomn yerine sonra yine ovitrelle sonra aşılama yapıldımrb cnm yeni katıldım aranıza ama derdimiz aynı ondan yabancılık cekmiyorum hiç burada :) sana da bi sorum olucak sen klomen haricinde hiç hap vs kullandın mı ? yani 5gün klomen sonrasında ovitrella mı oldun hep?
evet canım ya dualarımıda yarın okuyacagım ben inşallah allahım kabul eder
doktorum bna progestandan bahsetmedi hiç.bnde bgn basladım pazartesi kontrol bakalım ona göre ignemi olucm bna doktrm bu yöntemle 10kişiden 2kişi hamile kalabiliyo dedi o biraz canımı sıktı ama hayırlısı Rabimden tabi herzaman vaktini bekliyo işte ..
hacıııııı hoşgeldin nasılsın
zeynep bugün asılamanın 12 günü,ve kırmızılarım hafiften geldi bugün..cok erken oldu..gece rüyamda adet oldugumu görmüştüm sabah da hafiften gelmeye başladı...
zeynep bugün asılamanın 12 günü,ve kırmızılarım hafiften geldi bugün..cok erken oldu..gece rüyamda adet oldugumu görmüştüm sabah da hafiften gelmeye başladı...
ne kadar sakinim demi,kendimi boşlukta ve yorgun hissediyorum
yok saymıyorm aşılama oldugum günü,devamı henüz gelmedi,ama kasıklarım hafiften agrıo..devamı da gelicek..napim ki şimdi bn Allah büyük demekten başkageldimi yani off yaa çokmu ayy ya çok üzüldüm yemn ederim aşılama olduğun günüdemi sayıyorsun ya benimde gelecek bugün 10.günüm aşılama gününüde sayarsak 11.günn
yok saymıyorm aşılama oldugum günü,devamı henüz gelmedi,ama kasıklarım hafiften agrıo..devamı da gelicek..napim ki şimdi bn Allah büyük demekten başka
sabah gelmişse şimdi kesilmişse belki üstünede görmüşsün şimdi kurumusun
evet şuan hic bisey yok ama kasıklarım agrıo,herzaman adet öncesinde oldugu gibi,rüyamda üstüne görüodum cok acık pembe gelmisti..bnde yok bu adet degil diodum sabahına adet oldum iyi mi,zavallı ben
gelmezse bilki hamilesin daha öncede böyle olurmuydu kanama geldikten sonra kesilirmiydi öyle bugünkü gibi
yok olmadı yani kesilse bile,2- 3 saat icinde gelirdi..ignelerden hormonlarmda sapıttı ablası napsınlar artık..
gelmezse bilki hamilesin daha öncede böyle olurmuydu kanama geldikten sonra kesilirmiydi öyle bugünkü gibi
neden sakınım bılıomusun,hanı umutlu olursun,sonra bi bakmıssın kırmızılar gelmeye baslamıs tam bi bosluk hissi,anlatamam ya valla cok fena bisey..devamı gelmezse yaparm test..bana dua edin lütfen..bence adet görmemişsin yerleşme kanaması görmüşsün kesildiğine göre çok sakinsin belki sende farkındasın adet değildr öyleyse bi tahlil ver yada test tut
neden sakınım bılıomusun,hanı umutlu olursun,sonra bi bakmıssın kırmızılar gelmeye baslamıs tam bi bosluk hissi,anlatamam ya valla cok fena bisey..devamı gelmezse yaparm test..bana dua edin lütfen..
bende gonophafhane le yumurtam oldu ovıtrelle catlatma ıgnesı kullandım normal yollada hamıle kaldım bukadartbrk ederim cnm eminim ki muhteşem bi fuygudur o kalp atışları duymak :) sende mi tedaviyle kaldın hamiş?nasl oldu bahsedebilirmisin?
saol canım ınsallah sende yakın zamanda hıssedersın bu duyguyu tum ısteyen bu askla yananherkeze nasıp olur ıns..kızlarrrrrrr merhabalarrrrrrr..babama geldim ama hamile haberleri duyunca dayanamadım girdim..pelincim canım :124:çok sewindim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inş. canımmm...
burcucumm ilk göz agrımızın sağlıgının ıyı olmasına cok sevındım..demek pıt pıtları duydun ahh o duguyu bende yaşamak isterdim...
karanfil canım üzülme benımde çok adet sancım var bende bugun yarın olucam nasibimizde yokmuş ne yapalım herşey allahtan ..şükürler olsun rabbime..
evet canım buyumus unuturmuyum canım duamdasınızselam kızlar burcucum bebek büyümüşte güzelleşmş ah canım rabbim en güzel şekildee kucağına almayı nasip etsin dua et bizlere unutma biziii
ayyy canım cok sevındım ne guzel bı duygudur ınsallah rabbım banada nasıp ederde duyabılırım bebısımın kalp atıslarını:))
bizim vaktimz n zamn geleck acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?