zeynep bugün asılamanın 12 günü,ve kırmızılarım hafiften geldi bugün..cok erken oldu..gece rüyamda adet oldugumu görmüştüm sabah da hafiften gelmeye başladı...
artık hamılelık takvımden bıktım baktım olmuyo kendımı evlılık takvımıne vurdum
BEKLEMEK ZORMUŞ SABRETMEK ÇOK ZOR BEKLETILMEK COK ZOR OMRUMUN HER KOSESINDE SENI BEKLIYORUM
AGLAMAK COK ZOR AGLAMAMAK COK ZOR AGLAYAMAMAK COK ZOR HER GUN SENI KADERIMDEN DILENIYORUMMMMMMMMM
BASTA ZEYNO BACI OLMAK UZERE LISTEDEKIOLMAYI BEKLEYEN TUM KADER ARK.GELSIN IYIKI VARSINIZ KUZULARRRRRRR
huhuuuuu kımse yokmu ben gelıyom sız gıdıyonuz sız gelıyonuz ben gıdyom ne bu sankı yakalamac oynuyozevde yalnızım cok sıkıldım keske bırınız yanımda olsa tup bebek fıatlarını arastırdım kızlar 4bın den baslıyo ve degısıyo allahım ınş.hıc gerek kalmaz
sen nasıl feleksn ben nasıl insan ey bir sana bak felek birde bana bakk bende bir insanım her insan gibi bir sana bak felek felek birde bana bak
özel hastanelerdemi ya ben istanbuldayım tatlım bi yeri bilmiyrum acep nerde uygun fiyata varr bu arada ben iç umutlu değilimm
BUGUN BENIM EFKARIM VAR ZARIM VAR DEGME FELEK DEGME DEGME TENIM BENIMMMMM
bu nasıl bacııııııııı koptum ben bugece yalnızım ya dınleyıp dınleyıp aglıyom ıste yok canım hatay da ben hataylıyım ya burada bır yer buldum sadce ozel hastane onda da bu fıyatı verdıler 4 bınden baslıyomuş
canım ınan ıst.hıc bılmıyom ama en azından orda daha cok ımkıan var benım ımkan lar cok kısıtlı
ağlama demiycem ağla rahatlıyo insan çal damarı hatırla tedavi süreçlerini açılırsın canım 4binse süper vala
günaydın kızlarrrrrrr güzel bi gün olsun inş hepmiz için..dha kimseler yok gelmemişsiniz hiçbiriniz kalkın o tatlı uykularınızdan yalnız kaldım buradaa :) bugun mevlit kandili herkesin kandilini kutlarım umarım hepmizin dualarını bugünün hürmetini kabul eder Rabbim..birbirimize de dua etmeyi unutmuyoruz ki dha cabuk gerceklessin
seam kızlar eşim nöbetçi ve bugun regl odum:)zaten beklenen bi durumdu oyüzden üzülmedim..faceden eklerim tabiki de ben gizliyim sanırım siz adlarınızı özelden yazsanıza banaa:))
günaydın kuzum hayırlı kandiller olsun hepimize ben çalışmıyo olsam inan hiç kalkmam da o tatlı uykudan mecburiyet işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?