ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

zeynep bugün asılamanın 12 günü,ve kırmızılarım hafiften geldi bugün..cok erken oldu..gece rüyamda adet oldugumu görmüştüm sabah da hafiften gelmeye başladı...

canım ınş.onlar yerleşme kanamasıdır umutsuz olma dınlen bıraz

huhuuuuu kımse yokmu ben gelıyom sız gıdıyonuz sız gelıyonuz ben gıdyom ne bu sankı yakalamac oynuyoz evde yalnızım cok sıkıldım keske bırınız yanımda olsa tup bebek fıatlarını arastırdım kızlar 4bın den baslıyo ve degısıyo allahım ınş.hıc gerek kalmaz

artık hamılelık takvımden bıktım baktım olmuyo kendımı evlılık takvımıne vurdum

BEKLEMEK ZORMUŞ SABRETMEK ÇOK ZOR BEKLETILMEK COK ZOR OMRUMUN HER KOSESINDE SENI BEKLIYORUM
AGLAMAK COK ZOR AGLAMAMAK COK ZOR AGLAYAMAMAK COK ZOR HER GUN SENI KADERIMDEN DILENIYORUMMMMMMMMM
BASTA ZEYNO BACI OLMAK UZERE LISTEDEKI OLMAYI BEKLEYEN TUM KADER ARK.GELSIN IYIKI VARSINIZ KUZULARRRRRRR

dmar çal ustammm kesmedi bu

özel hastanelerdemi ya ben istanbuldayım tatlım bi yeri bilmiyrum acep nerde uygun fiyata varr bu arada ben iç umutlu değilimm

sen nasıl feleksn ben nasıl insan ey bir sana bak felek birde bana bakk bende bir insanım her insan gibi bir sana bak felek felek birde bana bak

sen nasıl feleksn ben nasıl insan ey bir sana bak felek birde bana bakk bende bir insanım her insan gibi bir sana bak felek felek birde bana bak

BUGUN BENIM EFKARIM VAR ZARIM VAR DEGME FELEK DEGME DEGME TENIM BENIMMMMM
bu nasıl bacııııııııı koptum ben bugece yalnızım ya dınleyıp dınleyıp aglıyom ıste yok canım hatay da ben hataylıyım ya burada bır yer buldum sadce ozel hastane onda da bu fıyatı verdıler 4 bınden baslıyomuş

özel hastanelerdemi ya ben istanbuldayım tatlım bi yeri bilmiyrum acep nerde uygun fiyata varr bu arada ben iç umutlu değilimm

canım ınan ıst.hıc bılmıyom ama en azından orda daha cok ımkıan var benım ımkan lar cok kısıtlı

ağlama demiycem ağla rahatlıyo insan çal damarı hatırla tedavi süreçlerini açılırsın canım 4binse süper vala

ağlama demiycem ağla rahatlıyo insan çal damarı hatırla tedavi süreçlerini açılırsın canım 4binse süper vala

oyle valla esım varken yapamıyom hemen kızıyo kapatıyo yoklugundan ıstıfade aglayım dokeyım ıcımı benım eveım son kat ustumde catı var 2-3 kumru yuva yapmış oraya hergun onlara bakarım ekmek koyarım balkona sonra hep ıcımden dıyorum rabbım kurtların kuşların karıncalrın bıle yavrusu var onlar bıle anne oldu ben nıye olamıyorum hasa ısyan degıl rabbımın zoruna gıtmesın ama benım yavrum ne zaman gelecek dıye dusunurum

kızlar herkezın sımdıden kandılı mubarek olsun rabbım dualarımız kabul etsın hayırlı kandıler

seam kızlar eşim nöbetçi ve bugun regl odum:)zaten beklenen bi durumdu oyüzden üzülmedim..faceden eklerim tabiki de ben gizliyim sanırım siz adlarınızı özelden yazsanıza banaa:))

günaydın kızlarrrrrrr güzel bi gün olsun inş hepmiz için..dha kimseler yok gelmemişsiniz hiçbiriniz kalkın o tatlı uykularınızdan yalnız kaldım buradaa :) bugun mevlit kandili herkesin kandilini kutlarım umarım hepmizin dualarını bugünün hürmetini kabul eder Rabbim..birbirimize de dua etmeyi unutmuyoruz ki dha cabuk gerceklessin

günaydın kuzum hayırlı kandiller olsun hepimize ben çalışmıyo olsam inan hiç kalkmam da o tatlı uykudan mecburiyet işte

seam kızlar eşim nöbetçi ve bugun regl odum:)zaten beklenen bi durumdu oyüzden üzülmedim..faceden eklerim tabiki de ben gizliyim sanırım siz adlarınızı özelden yazsanıza banaa:))

bacım maden herifin nöbetçiydi aksam benimde herif nöbetçiydi gelseydin ya kahveye beraber kaldırdık canım şaka bi yana üzüldüm hayırlısı olsun demekten baska bişey gelmiyo elimizden ben özelden nasıl yapılıyo bilmiyorum sen yolla ben eklerim seni

günaydın kuzum hayırlı kandiller olsun hepimize ben çalışmıyo olsam inan hiç kalkmam da o tatlı uykudan mecburiyet işte

bnde aynı cnm ama 7de kalkmak zorundayım o yataktan kahvaltı kocayı işe gönderme sora kndim hazırlanıp işe geliyorumm..sora uzuuuuuun bi gün oluyo işte ama bu sayfa da herkesin derdi aynı birbirimizi ii anlıyoruz rahatlıyoruz ..cok sevdim sizleri bn yaaaaaaafffffff

ünaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsinnnn....bu arada kızlar gece 12de bende iki üç ay önceki test vardı dayanamadım yaptım tek çizgi vardı ikinci çıkmadı üzülmedimde çünkü biliyodum sadece özlemiştm test yapmayı bu sabah baktığımda ikinci çizgi çook silik ve ince şekilde görünüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…