ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

morelini bozma kuzum yaa gelcegi zamanı bekliyo sennde melegin öle düşün birde çubuk testlerde 10dk da cıkar diolar 10dan snrasını önemsemeyin diolar onun için sen at onu gününü bekle

morelini bozma kuzum yaa gelcegi zamanı bekliyo sennde melegin öle düşün birde çubuk testlerde 10dk da cıkar diolar 10dan snrasını önemsemeyin diolar onun için sen at onu gününü bekle

keyif için yaptım vallahi özlemştm yapmayı geçen ayda öyle yaptım aynısı çıkmıştı şaşırmadım yani

2yıldır istiyorum bebek ama 1kere yaptım evde test oda günüm 4gün falan gecmişti ama tek cizgi canımı cok sıkmıstı bidahada casaret edip yapmadım günümü bekledim hep :) (tabi cooooooook stresli bi şekilde ):

ayy zaten beklemek kötü sürekli aynı süreçler çok zor

günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun.rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin evlat hasreti çekenlerin hepsine tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

aynen öle cnm ya bide bn 2ayda 4 kilo aldım klomenle ovitrlle yapar mı acaba ? azayıf hamile kalmaya calıştıkca şişiyorum sizinde öle oldu mu?
canım yapıyo tabi özelikle göbek kısmı bende baya bi aldım 7 kiilo falan
günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun.rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin evlat hasreti çekenlerin hepsine tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

aminnnn canım rabbim acısın bizlere

ayyyy çok heycanlandım şimdi kız bidaha yap nolurrrrrrrrrr yada hemen bi sağlık ocağına git kan testi yaptır allahıma çatlarım haaaa

aynen öle cnm ya bide bn 2ayda 4 kilo aldım klomenle ovitrlle yapar mı acaba ? azayıf hamile kalmaya calıştıkca şişiyorum sizinde öle oldu mu?

valla bacım sizi bilmiyorum ama bende bişey yapmadı bu iğneler klomenler keşke kilo alsam diye parçalanıyom bende

ayyyy çok heycanlandım şimdi kız bidaha yap nolurrrrrrrrrr yada hemen bi sağlık ocağına git kan testi yaptır allahıma çatlarım haaaa

yok canım daha öncede öyle olmuştu 10 saat geçti aradan tüm testlr sonra öyle oluyomu bari keyfi yaptım vala

yok canım daha öncede öyle olmuştu 10 saat geçti aradan tüm testlr sonra öyle oluyomu bari keyfi yaptım vala

hayrılısı olsun be canım nasip kısmet sen yinede gününü bekle acele etme inş.tutmuştur bu ay eğer olamsa ki inş.olur eşine sende bi test yaptır benim gibi olma sonra kaç aydır okadar kullandığım iğne ilaç yaşadığım stres sıkıntı boşuna gitti bi okadar emek ve parada benim umutlar marta artık o zaman tüp deniycez şimdilik beklemedeyiz

biz iki kz vermiştik eşim için şükür birsey çıkmadı vala bu gidişle bende tüp deniycem
merhaba kızlar ben geldım nasılsınız

mrb canım ben iyiyim sen nasılsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…