ünaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsinnnn....bu arada kızlar gece 12de bende iki üç ay önceki test vardı dayanamadım yaptım tek çizgi vardı ikinci çıkmadı üzülmedimde çünkü biliyodum sadece özlemiştm test yapmayı bu sabah baktığımda ikinci çizgi çook silik ve ince şekilde görünüyodu
morelini bozma kuzum yaa gelcegi zamanı bekliyo sennde melegin öle düşünbirde çubuk testlerde 10dk da cıkar diolar 10dan snrasını önemsemeyin diolar onun için sen at onu gününü bekle
2yıldır istiyorum bebek ama 1kere yaptım evde test oda günüm 4gün falan gecmişti ama tek cizgi canımı cok sıkmıstı bidahada casaret edip yapmadım günümü bekledim hep :) (tabi cooooooook stresli bi şekilde ):
ayy zaten beklemek kötü sürekli aynı süreçler çok zor
canım yapıyo tabi özelikle göbek kısmı bende baya bi aldım 7 kiilo falanaynen öle cnm ya bide bn 2ayda 4 kilo aldım klomenle ovitrlle yapar mı acaba ? azayıf hamile kalmaya calıştıkca şişiyorum sizinde öle oldu mu?
günaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun.rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin evlat hasreti çekenlerin hepsine tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım yapıyo tabi özelikle göbek kısmı bende baya bi aldım 7 kiilo falan
aynen cnm bnde bölgesel aldım karın bölgemden coooook aldım göbek aldı basını gidio sanırsın hamileyim :) diyete basladım bnde dün elma diyeti ama kendime göre yorumlayarak yapiorum tebi
canım yapıyo tabi özelikle göbek kısmı bende baya bi aldım 7 kiilo falan
aynen cnm bnde bölgesel aldım karın bölgemden coooook aldım göbek aldı basını gidio sanırsın hamileyim :) diyete basladım bnde dün elma diyeti ama kendime göre yorumlayarak yapiorum tebi
göbekten alınan kilolar çok zor veriliyo ben ekmk kullanmam en azından bu ay kilomu korudum
ünaydın kızlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsinnnn....bu arada kızlar gece 12de bende iki üç ay önceki test vardı dayanamadım yaptım tek çizgi vardı ikinci çıkmadı üzülmedimde çünkü biliyodum sadece özlemiştm test yapmayı bu sabah baktığımda ikinci çizgi çook silik ve ince şekilde görünüyodu
aynen öle cnm ya bide bn 2ayda 4 kilo aldım klomenle ovitrlle yapar mı acaba ? azayıf hamile kalmaya calıştıkca şişiyorum sizinde öle oldu mu?
ayyyy çok heycanlandım şimdi kız bidaha yap nolurrrrrrrrrr yada hemen bi sağlık ocağına git kan testi yaptır allahıma çatlarım haaaa
valla bacım sizi bilmiyorum ama bende bişey yapmadı bu iğneler klomenler keşke kilo alsam diye parçalanıyom bende
yok canım daha öncede öyle olmuştu 10 saat geçti aradan tüm testlr sonra öyle oluyomu bari keyfi yaptım vala
biz iki kz vermiştik eşim için şükür birsey çıkmadı vala bu gidişle bende tüp deniycemhayrılısı olsun be canım nasip kısmet sen yinede gününü bekle acele etme inş.tutmuştur bu ay eğer olamsa ki inş.olur eşine sende bi test yaptır benim gibi olma sonra kaç aydır okadar kullandığım iğne ilaç yaşadığım stres sıkıntı boşuna gitti bi okadar emek ve parada benim umutlar marta artık o zaman tüp deniycez şimdilik beklemedeyiz
merhaba kızlar ben geldım nasılsınız
aynen öle istemiyorum ya kilo almak onun üstüne su içsem yarıyo modundayım bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?