ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlarrrr önü kolları pullu üst giymişim diye kuşum sabahtan masaj yapıyo bana titreşimli hemde her tarafımı gagaladı hızını kesmiyo klavye tuşlarını kemirmeye başladı

biz iki kz vermiştik eşim için şükür birsey çıkmadı vala bu gidişle bende tüp deniycem

mrb canım ben iyiyim sen nasılsn

canım bizde 2 yıl içinde kaç kere verdik hep dr.değiştirince hepsi iyiydi son 6 ay dır vermiyodu ki onda da değerler tamamen değişmiş hayırlısı ya ne diyelim ben kaçıyorum kızlar öğlen arası oldu gerçi allah kabul ederse niyetliyim ama gidip bi annemi göreyim bari öpüldünüz

cnm bbbz ye eşine test yaptır demişsin ya sperm testinden mi bahsettin ? öleyse eger tedaviye baslamadan önce sizlerden istememişmiydi doktorlarınız ?

onu bunu bilmiyorumda bn sıcaktan mümkün oldujca uzak tutuyorum eşimi sıcak duş,hamam,sauna yasak pc de koydurmam bacaklarına etkilenmesinler die :) kendilerinden cok düşünüoruz onları ya biz adınlar nekdr fedakar yaratıklarız

kızlar adet oldum...yarın doktora gidiyorum,bakalım ne dicek,1 defa daha aşılama deneyip tedaviyi bırakıyorum,biraz zamana bırakıcam..

ayşgül senin kistin olduğunda karnına ağrı vuruyomuydu benim olmuştu öyle şimdi yine vuruyo öksürdüğümde bile ağrıyo korktum yoksa yinemi kist oldu diye

ayşgül senin kistin olduğunda karnına ağrı vuruyomuydu benim olmuştu öyle şimdi yine vuruyo öksürdüğümde bile ağrıyo korktum yoksa yinemi kist oldu diye

evet canım oluyodu hatta sana demıştım ya sen tutunuyodur belkı falan demıştın meger yumurtam çatlamadıgındanmış ya aylardır tedavı göruyorum ama ilk defa böyle oldu

Son düzenleme:
evet canım oluyodu hatta sana demıştım ya sen tutunuyodur belkı falan demıştın meger yumurtam çatlamadıgındanmış ya aylardır tedavı göruyorum ama ilk defa böyle oldu

inş. olmaz yumurta çatlamasa bile ağrı yapar demi neyse yaa sağlık olsun artık

asker eşim ondan nöbeti var(keşke aynı şehirlerde olsaydıkda dertleşseydik:)

canım ben sana özelden mesaj atarım adımı soyadımı ama sende cevap olarak yaz adını soyadını

aynen öle cnm ya bide bn 2ayda 4 kilo aldım klomenle ovitrlle yapar mı acaba ? azayıf hamile kalmaya calıştıkca şişiyorum sizinde öle oldu mu?
bende yapmadı canım kiloo

kızlarr alo nerelerdesiniz kimseler yok muuu????? yalnız bıraktınız bni bgnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…