merhaba kızlar ben geldım nasılsınız[/QUOTE
çok şükür bugünde nefes alıyoz işte iyiyiz
biz iki kz vermiştik eşim için şükür birsey çıkmadı vala bu gidişle bende tüp deniycem
mrb canım ben iyiyim sen nasılsn
hayrılısı olsun be canım nasip kısmet sen yinede gününü bekle acele etme inş.tutmuştur bu ay eğer olamsa ki inş.olur eşine sende bi test yaptır benim gibi olma sonra kaç aydır okadar kullandığım iğne ilaç yaşadığım stres sıkıntı boşuna gitti bi okadar emek ve parada benim umutlar marta artık o zaman tüp deniycez şimdilik beklemedeyiz
kızlar adet oldum...yarın doktora gidiyorum,bakalım ne dicek,1 defa daha aşılama deneyip tedaviyi bırakıyorum,biraz zamana bırakıcam..
çok üzüldüm canım ya
ben üzüldüm mü onu bile bilmiyorum,boşluktayım canım..hiç bişey hissetmiorum..
merve yemin ederim rüyada gördün diye üstüne gördün dedim çok üzüldümmm ya ne olacak halimizben üzüldüm mü onu bile bilmiyorum,boşluktayım canım..hiç bişey hissetmiorum..
ah canım ya inşallah o boşlluktan kurtulcaz bırgun
ayşgül senin kistin olduğunda karnına ağrı vuruyomuydu benim olmuştu öyle şimdi yine vuruyo öksürdüğümde bile ağrıyo korktum yoksa yinemi kist oldu diye
evet canım oluyodu hatta sana demıştım ya sen tutunuyodur belkı falan demıştın meger yumurtam çatlamadıgındanmış ya aylardır tedavı göruyorum ama ilk defa böyle oldu
bacım maden herifin nöbetçiydi aksam benimde herif nöbetçiydi gelseydin ya kahveye beraber kaldırdıkcanım şaka bi yana üzüldüm hayırlısı olsun demekten baska bişey gelmiyo elimizden ben özelden nasıl yapılıyo bilmiyorum sen yolla ben eklerim seni
bende yapmadı canım kilooaynen öle cnm ya bide bn 2ayda 4 kilo aldım klomenle ovitrlle yapar mı acaba ? azayıf hamile kalmaya calıştıkca şişiyorum sizinde öle oldu mu?
öyle düşünme canım ya hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?