ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

cnm bbbz ye eşine test yaptır demişsin ya sperm testinden mi bahsettin ? öleyse eger tedaviye baslamadan önce sizlerden istememişmiydi doktorlarınız ?

evet canım hepimizin doktorları istemıştı hatta bız tekrardan yaptırmayı duşunuyoruz

heeeeyy kızlaaarr regl sancısı çekiyorum çok fena ben sizlerdede acillik olma durumu oluyor muu

hani faceden eklemek için kimse yazmamış adını bana

evet canım hepimizin doktorları istemıştı hatta bız tekrardan yaptırmayı duşunuyoruz

yani bn bilmiyodum degerlerin 6 ayda falan degiştigini söyleyim eşime bizde tekrr yaptıralım die bakalım ne diycek kesin bna cok takıyosun az rahat ol die klasik konuşmasını yapar yne evet oda cok istiyo cocugumuz olsun die ama bnm cok takıntı yaptıgımı düşünüo ama nasıl yapmasın insan öyle diil mi?hepimiz takıyoruz

öyle düşünme canım ya hayırlısı bakalım

heeeeyy kızlaaarr regl sancısı çekiyorum çok fena ben sizlerdede acillik olma durumu oluyor muu

benim yok ya kociş istemiyyyy faceyi sevmiyyyy

ben iki kez yaptım 4er ay arayla

bnmde cok zor gecerdi regli dönemlerim o bel ve karın agrılarım hiç dinmezdi 3 gün illa acile gider bi igne vurdururdum ama evlendkten snra gecer gbi oldu son 3,4 aydırda ilk oldugum an agrıyo snra gecio ..bnde bişi sorucam bn regli dönemimde sökülemiyorum ve birsürü kan parcaları gelio madeni1 liradan büyük oluyo kimisi dr bişi olmz dio ama o bni cok rahatsız edio bide düşerken cok agrım oluyo sizlerede oluyo mu acaba;?

erkekler kendilerini fazla belli etmezler ağır abiler işte benimkide amaaan psikolojini bozma allah ne zaman verirse bekleyecez der çok sakin

hepimizde var o takıntı benım esım kendı dedı tekrardan yaptıralım dıe yaptırdıgımızda sonuçları gayet ıyıydı bı kac aya kadar tekrardan yaptırcaz

benim yok ya kociş istemiyyyy faceyi sevmiyyyy

ben iki kez yaptım 4er ay arayla

sonuçta bı degışıklık oldumu canım ya bazı yerlerde okudum ilkinde sonuç gayet ıyı çıkıyo sonrakılerde sonuç kotu çıkıyomuş

erkekler kendilerini fazla belli etmezler ağır abiler işte benimkide amaaan psikolojini bozma allah ne zaman verirse bekleyecez der çok sakin

belkide dedigin gbi yaradılışlarımız farklı sonuçta erkeklerle cok anlamaya calısmıyorumda zatn artk onları bi bıkkınlık bi sıkkınlık var tat vermio sanki artk hayat öle kurukuruya yasıyoruz gbi gelio bazen ...

evlenincede geçmediki benim herkes öyle derdi ama sanırım şunun etkisi vardır bende zar yırtılma olayı olmadıben ok az olurum 3. gün biter parça halinde bişeler gelmiyor bende

evlenincede geçmediki benim herkes öyle derdi ama sanırım şunun etkisi vardır bende zar yırtılma olayı olmadıben ok az olurum 3. gün biter parça halinde bişeler gelmiyor bende

valla tatlım bı tanıdıgımda normal dogum yapınca gectı önceden sureklı iğne olurdu adet dönemlerınde

hımm anladım cnm ozaman dogumda yırtılacaktır mutlaka bbegin olsun bidaha agrımaz ozaman diorum bn :))

valla tatlım bı tanıdıgımda normal dogum yapınca gectı önceden sureklı iğne olurdu adet dönemlerınde

ıyhh bende zor geçecek demek oluyor buu

hımm anladım cnm ozaman dogumda yırtılacaktır mutlaka bbegin olsun bidaha agrımaz ozaman diorum bn :))

de datlım de bebiş olsaada adet sancısı yüzünden acillik olsam

kızlar bişi dikkatimi cekti onu sorucam sizlere yeni olunca burda neyin ne oldugun bilmiyorum bu nicklerin altında gül,papatya gbi şeyler yazio onlar ne neye dayanaak forum öle isimler yazıyo birde kalpler var onlar ne kiminde 3 kimnde 2 var ne oluyo bunlar bilen var mı?

valla canım onların neden neye dayanarak yazdıklarını bılmıyorum ama yazıyı degıştırebılıyosun bende yazmıyo mesala degıştırdım

merhba kızlarr hepinizin kandılı mübarek olsun dualarımızda bırbırımızı unutmayalım....bu arada adet oldum bende bugun mataranıcım bende senın gıbı cok sancılı oluyorum ayagıma su lastıgı ısıtıp koyuyorum o bıraz ıyı gelıyor..bu arada duaları ben kandıl dıye bu akşam yapıcaktım 2 gun önce geldi kırmızılar haberın olsun pınarcım..ama tespih çekip dua edıcem yıne hepimiz için...

kızlar bişi sorucam alternatif tıptan bişiyler deneyen oldu mu ? sogan kürü,incir kürü vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…