cnm bbbz ye eşine test yaptır demişsin ya sperm testinden mi bahsettin ? öleyse eger tedaviye baslamadan önce sizlerden istememişmiydi doktorlarınız ?
evet canım hepimizin doktorları istemıştı hatta bız tekrardan yaptırmayı duşunuyoruz
öyle düşünme canım ya hayırlısı bakalım
benim yok ya kociş istemiyyyy faceyi sevmiyyyyheeeeyy kızlaaarr regl sancısı çekiyorum çok fena ben sizlerdede acillik olma durumu oluyor muu
hani faceden eklemek için kimse yazmamış adını bana
evet canım hepimizin doktorları istemıştı hatta bız tekrardan yaptırmayı duşunuyoruz
heeeeyy kızlaaarr regl sancısı çekiyorum çok fena ben sizlerdede acillik olma durumu oluyor muu
hani faceden eklemek için kimse yazmamış adını bana
yani bn bilmiyodum degerlerin 6 ayda falan degiştigini söyleyim eşime bizde tekrr yaptıralım die bakalım ne diycek kesin bna cok takıyosun az rahat ol die klasik konuşmasını yapar yne evet oda cok istiyo cocugumuz olsun die ama bnm cok takıntı yaptıgımı düşünüo ama nasıl yapmasın insan öyle diil mi?hepimiz takıyoruz
yani bn bilmiyodum degerlerin 6 ayda falan degiştigini söyleyim eşime bizde tekrr yaptıralım die bakalım ne diycek kesin bna cok takıyosun az rahat ol die klasik konuşmasını yapar yne evet oda cok istiyo cocugumuz olsun die ama bnm cok takıntı yaptıgımı düşünüo ama nasıl yapmasın insan öyle diil mi?hepimiz takıyoruz
benim yok ya kociş istemiyyyy faceyi sevmiyyyy
ben iki kez yaptım 4er ay arayla
erkekler kendilerini fazla belli etmezler ağır abiler işte benimkide amaaan psikolojini bozma allah ne zaman verirse bekleyecez der çok sakin
bnmde cok zor gecerdi regli dönemlerim o bel ve karın agrılarım hiç dinmezdi 3 gün illa acile gider bi igne vurdururdum ama evlendkten snra gecer gbi oldu son 3,4 aydırda ilk oldugum an agrıyo snra gecio ..bnde bişi sorucam bn regli dönemimde sökülemiyorum ve birsürü kan parcaları gelio madeni1 liradan büyük oluyo kimisi dr bişi olmz dio ama o bni cok rahatsız edio bide düşerken cok agrım oluyo sizlerede oluyo mu acaba;?
evlenincede geçmediki benim herkes öyle derdi ama sanırım şunun etkisi vardır bende zar yırtılma olayı olmadıben ok az olurum 3. gün biter parça halinde bişeler gelmiyor bende
evlenincede geçmediki benim herkes öyle derdi ama sanırım şunun etkisi vardır bende zar yırtılma olayı olmadıben ok az olurum 3. gün biter parça halinde bişeler gelmiyor bende
valla tatlım bı tanıdıgımda normal dogum yapınca gectı önceden sureklı iğne olurdu adet dönemlerınde
hımm anladım cnm ozaman dogumda yırtılacaktır mutlaka bbegin olsun bidaha agrımaz ozaman diorum bn :))
oy kıyamam bn sana öle diip üzülme hepimiz bekliyoruz onların gelecegi kucaklarımıza alacagımız günü ama gelemk için dha vakitleri var demekki belkide dünyada ki sınavımız bizimde bu napalım sabırla bekliycez her ana şükrederek Rabbim ol dedkten snra olmuycak sey yok demek ki bişileri beklio diorum bnyoksa bnde üzülüyorum cokk...
kızlar bişi dikkatimi cekti onu sorucam sizlere yeni olunca burda neyin ne oldugun bilmiyorum bu nicklerin altında gül,papatya gbi şeyler yazio onlar ne neye dayanaak forum öle isimler yazıyo birde kalpler var onlar ne kiminde 3 kimnde 2 var ne oluyo bunlar bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?