ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar yarın 2.klomene başlicam kısmetse inşallah bu sefer tuttururum yaa.

arkadaşlar yeni bat 13 şubat..

salı günü hsg çektirdim lekelenmem oluyordu ama bugün daha fazla kanamam oldu normal mi bilmiyorum

sonucu druma gösterdiğimde ise önümüzdeki ay da klomen ve ovitrelle yi deneyelim olmazsa aşılamaya geçelim dedi..bende doğal yolla olmasından yanayım ama kararsızım..

arkadaşlar beni neler bekliyor..sizler tecrübelisiniz yardımcı olursanız sevinirim..maddi olarak ne kadar tutuyor ve aşılama nasıl yapılıyor kaç günlük bir işlem,ağrı sızı var mı,dinlenmek mi gerekiyor?

sizlerinde kafasını şişirdim ama kusura bakmayın..

hsgden sonra lekelenmem benımde olmuştu canım bır hafta kadar ama cok fazla oluyorsa doktorunu bı ara sonuç ne cıktı peki asılama hakkında bışey bılmıyorum cunku daha denemedım cannım

hsgden sonra lekelenmem benımde olmuştu canım bır hafta kadar ama cok fazla oluyorsa doktorunu bı ara sonuç ne cıktı peki asılama hakkında bışey bılmıyorum cunku daha denemedım cannım

2 gün lekelenme şeklindeydi bugün fazlalaştı..drumu aradıım normaldir dedi..birde hsg yi çeken dru arayacağım..sonuç ise tüplerim açık çıktı çok şükür..aşılama olmana da gerek kalmaz inşallah canım

ozaman hsg yapan doktorunu ara canım cunku benım ılk gun coktu daha sonra leke seklınde oldu gectı sevındım canım tuplerının acık olmasına neden bıraz daha normal yoldan denemeyı istemıyokı doktorun inşallah gerek kalmaz asılamalara

inşallah canım..bu ay hsg olduğundan ilaç kullanmıyorum..önümüzdeki ay 3. klomen ve 2. çatlatma iğnesi olacak..bildiğim kadarıylada bu aşamadan sonra malesef aşılama..

bnde cektirdim cnm ama sadece cektirdigim gün oldu bidaha olmadı.2.3gün olması normalmiş sanırım ama kırmızılar cogaldı diosun onu hiç duymamıstım istersen bi dr ara sor cnm..ovitrelle klomen devlet karsılıyo 15,20 lira civarı bişi tutuyo ama aşılama pahalı birz:600 civarı aşılama 400 civarıda iğneler tutuyomuş 1000tl civarı diebilirz cnm ama inş onlara kalmadan alırsın güzel haberlerini ..

inşallah canım..bu ay hsg olduğundan ilaç kullanmıyorum..önümüzdeki ay 3. klomen ve 2. çatlatma iğnesi olacak..bildiğim kadarıylada bu aşamadan sonra malesef aşılama..

enfazla 6 ya kdr klomen ve ovitrelle kullanabiliyomussun cnm

lavaboya gidince damlayacak kadar oldu kanamam..ovitrelleyi 68 tl ye almıştık..aşılama ya geçileceği zamman ara verip kafa dağıtmam lazım ggaliba..kendimi hiç iyi hissetmiyorum

yok canım ben iğne oluyorum klomen hakkım doldu klomen yerıne pregon iğne kullanıyorum adetın 2.gunu sonra yumurta buyuyunce ovıtrelle bunuda 6ay kullanabılıyosun ben 2ay kullandım bu ay ara verdık dıger ay tekrar kullancaz olmazsa asılama artık

lavaboya gidince damlayacak kadar oldu kanamam..ovitrelleyi 68 tl ye almıştık..aşılama ya geçileceği zamman ara verip kafa dağıtmam lazım ggaliba..kendimi hiç iyi hissetmiyorum

evet cnm raporsuz alırsan o fiyatlar ama dr sana rapor neden cıkartmadı ki bn gecen ay klomnle igneye 15tl verdim..ama öle salma kendini biraz dinlenmeye al hazr olunca yne baslarsın tedavine..nekdr zamandr istiyodun sen bebek?

evet cnm raporsuz alırsan o fiyatlar ama dr sana rapor neden cıkartmadı ki bn gecen ay klomnle igneye 15tl verdim..ama öle salma kendini biraz dinlenmeye al hazr olunca yne baslarsın tedavine..nekdr zamandr istiyodun sen bebek?

raporunda şartları varmış diye okudum nette..belki şartllar el vermedi..bilemiyorum ki..evlendiğim günden beri istiyorum ama malesef olmadı..

drumla konuşayım bu şkeilde devam edelim o zaman..sorun yoksa niye hemen aşılamaya geçelim ki..biraz daha zorlamak lazım galiba..

raporunda şartları varmış diye okudum nette..belki şartllar el vermedi..bilemiyorum ki..evlendiğim günden beri istiyorum ama malesef olmadı..

hımm.dorudur cnm bilemiyorum okdr bnde..peki kaç yıllık evlisin?eşind gitti mi dr a?öle baslasaydın tedavine

drumla konuşayım bu şkeilde devam edelim o zaman..sorun yoksa niye hemen aşılamaya geçelim ki..biraz daha zorlamak lazım galiba..

valla canım benımde bı sorunum yok yumurta buyuyo catlıyo ama olmuyo işte benım doktorum bı kac ay daha normal deneyelım dıyo ben asılama dıyorum bılmıyorum nolcak canım bu arada rapor için 23yasını doldurmuş olman yetıyomuş ben sormuştum doktora ben 23u doldurmadıgım için rapor olmadı sen bı sor istersen

hımm.dorudur cnm bilemiyorum okdr bnde..peki kaç yıllık evlisin?eşind gitti mi dr a?öle baslasaydın tedavine

14 aylık evliyim canıım..hormonlardada sorun yok..hsg de temiz..yumurtlama sorunumda yokmuş,eşiminde sonuçları gayet iyi maşallah..anlayacağın hiç bir sorun yok..sadece rabbimin ol demesini bekliyoruz..

14 aylık evliyim canıım..hormonlardada sorun yok..hsg de temiz..yumurtlama sorunumda yokmuş,eşiminde sonuçları gayet iyi maşallah..anlayacağın hiç bir sorun yok..sadece rabbimin ol demesini bekliyoruz..

bizim gbisiniz desene sebebi olmayan infertilite ( klomenle ovitrelleyi bi 5e kdr sürdür derim bn öle yapıcam en azından cnkü en zararsızı bu yolla hamiş kalmakmış diger yöntemler dha cok oynuyomuş hormanlarımızla dr öle dedi bna

önümüzdeki ay sorarım o zaman..aşılama istiyorsan drunla konuş..kendini hazır hissetmende önemli çünkü..

sen ne kadar süredir istiyorsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…