ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ay canım gerçekten çok üzüldüm ya sırf seni merak ettiğim için bi bakim dedim ama olmamış.şimdi ne kadar üzülme desekte boş biliyorum ama inançlı ol kalben inan elbette birgün olacak demekki daha vakti zamanı var canım yeterki biz sabredelim.

amin canım allah razı olsun allahım acısın bizlere ne diyim ne söylüyeyimkii

evet çok çok zorlu bi süreçteyiz ama kendimizi bu kadar yıpratmamamız gerekiyo canım benim biliyorum demek kolay yaşamak çok zor ama herşeyin başı sağlık bu şekilde kendimizi yıpratarak sağlığımızdan olursak o zaman çok daha zor olur herşey bunları şuan yazıyorum ama başa gelince o moral bozukluğunu yaşayıncaki çöküşüde biliyorum Rabbim bizlere yardım etsin sabrımızı arttırsın bizi mahrum etmesin mahzun etmesin mahçup etmesin gerçekten bizi en en en kısa zamanda sağlıklı bebişlerle müjdelesin

Son düzenleme:

sağol canım allah razı olsun evet sabır gerek dediğim gibi zor bekleyip görecez ne diyim söz bulamıyorum anlıyorsunz beni ne demek nelr söylemek istdiğimi anlatamıyorum şimdi kendimi

amin canım bu neyin cezası bilmiyorum çok zor çok zor gerçekten çok zorrr

amin canım bu neyin cezası bilmiyorum çok zor çok zor gerçekten çok zorrr

neden ceza diye düşünüyorsun canım belki bir sınav tahammül neticesinde bir mukafat olabilir gerçekten üzüldüm bende hayırlısı olsun mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler

benim dualarım tamam birsencim rabbim kabul etsin pınar arkadaşımızın bebek özlemini dindirsin inşallah

aşılamadanda bi hayır görmedim adet oldummmm şmdi ne yapacamki süreçler çokkk zor bu tedaviler bunalıma sokuyo beniii

canım cok uzuldum cok gecmıs olsun bu durumda hıcbırsoz acını dındırmez ama sabret emın ol sabrın mukafatını rabbım sana verecek canım yeterkı sabırlı ol..

14 aylık evliyim canıım..hormonlardada sorun yok..hsg de temiz..yumurtlama sorunumda yokmuş,eşiminde sonuçları gayet iyi maşallah..anlayacağın hiç bir sorun yok..sadece rabbimin ol demesini bekliyoruz..

biz de aynen anlattığın gibiyiz gercekten... hiç bir sebebi olmamasına rağmen ısrarla neden olmuyor acaba diye soranlardanız!!
hayırlısı olsun..Rabbim cc ol derse olacak,neyleyelim...:)

biz de aynen anlattığın gibiyiz gercekten... hiç bir sebebi olmamasına rağmen ısrarla neden olmuyor acaba diye soranlardanız!!
hayırlısı olsun..Rabbim cc ol derse olacak,neyleyelim...:)

bunu doktara söledim gecen cözemiyorum bn neden hersey normal ama cocuk olmuyo die oda bunu sen diil dünya tıp tarihi çözmüş deil dedi..bnde düşünmez oldum artk :) Allah'tan işte var bi vakit zamanı hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar inş hepimize..

kizlar moralim cok bozuk nolur bana akil verin bebegimi kucagima alamadan kaybediyorum:'(( doktor spontan dusuge dogru gidiyo dedi

tıp tarihi anlamaz canım spermn yumurtaya gitmesi yumurtanın spermi alması orda döllnmesi sonra tutunması hep allahın takdiri yaradanın bir mucizesi düşün onlar hangi yoldan nereye gidecklerini zekalarımı varki biliyor yok yaradanın yarattığı bence büyük mucizee rabbim bu mucizeyi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı yüzü düzgün bi şekilde bizlerde nasip etsin o yüzden ama şu varki sebepsiz infertilite diyolar muhakkak vardr bir sebebide aslında ne olursa olsun boş rabbim istedimi olur benimkinide kiste bağlıyolar ben bağlamıyorum isterse yaradan yaratr

Son düzenleme:
sponton ne demekki başka bi dr.daha görünseydin

ya spontan beklenmedik sekilde nedensiz ortaya cikan dusuk demekmis hcg pazartesi 95.87 idi carsamba 22.14 e dustu kanaman gelcek dedi doktor ve bugun lekem gelmeye basladi.yarin bidaha gidip kan vercem ama cok umutsuzum kanamam heran gelcekmis gibi

ya spontan beklenmedik sekilde nedensiz ortaya cikan dusuk demekmis hcg pazartesi 95.87 idi carsamba 22.14 e dustu kanaman gelcek dedi doktor ve bugun lekem gelmeye basladi.yarin bidaha gidip kan vercem ama cok umutsuzum kanamam heran gelcekmis gibi

inş.gelmez yaa çok üzüldüm yemn ederim başka bi dr.daha görünseydin değerlr çok düşmüş

inş.gelmez yaa çok üzüldüm yemn ederim başka bi dr.daha görünseydin değerlr çok düşmüş

dusundum baska bi dr.a gitmeyi ama hcg ortada belki yarina kadar 10 un altina duscek bilmiyorum yarin bi daha kan vericemm bakalim sonuc ne olcak ama tabi sabaha kadar kanamam gelmezse

dusundum baska bi dr.a gitmeyi ama hcg ortada belki yarina kadar 10 un altina duscek bilmiyorum yarin bi daha kan vericemm bakalim sonuc ne olcak ama tabi sabaha kadar kanamam gelmezse

canım peki yaa değerler yükselebiliyormu
inş.birsey olmaz ya

kizlar moralim cok bozuk nolur bana akil verin bebegimi kucagima alamadan kaybediyorum:'(( doktor spontan dusuge dogru gidiyo dedi

Gecmis olsun.. 90kusurlerden sonra nasil olurda duserki .. tutunduki degerin yukseldi ozamanda neden dustu yada dis gebelikmuydi acaba ALLAH yardimcin olsun canim ama dusuk olursa bence bunu arastirin.. gerci kromozom bozuklugu olanlarda genellikle ilk 3ay vucut atarmis hakkinizda hayirlisi olsun rabbim aratmadan tekrar devami gelen bir mucize versi ins.

amin canim bu mucizem kisa surdu insallah rabbim tekrar ayni aciyi yasatmaz.spontan dusuk genelde ilk 3 ayda oluyomus nedeni bebegin sagliksiz olusundanmis yani internetten arastirdigim buydu doktora soramadim ne demek oldugunu daha once bi arkadasiminda basina geldi 8 haftalikken kalp atisi alinmiyodu kanamasini beklediler ama gelmeyince ilaclarla kanamayi baslatip kurtaja aldilar insallah doktor kurtajdan bahsetmez yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…