ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aşılamadanda bi hayır görmedim adet oldummmm şmdi ne yapacamki süreçler çokkk zor bu tedaviler bunalıma sokuyo beniii

biliyordum olmadığını ama oluncada üzülüyor insan elimde değil çıkışı olmayan bir yoldayım sanki tüp kapılar kapandı sanki kilidi açmak için çok anahtar denedim geriye iki kilit kaldı yine aşılama ve tüp bebek bunlarda yapılır bekleyişler çok zor birde sonu hüsran olunca yükü ağır geliyo insan taşıması zor ve güçç offf allahım sen büyüksün

gercektenmı canım ya cok üzüldüm ya nolcak pekı şimdi ya

üzülme lütfen bu zor yollardan geciriyo Rabbim bizleride nekdr dayanabilecegimize bakıyo belkide kaldıramayacagı yük yüklemezmiş Rabbim kullarına buda senin bizim sınavımız sabret cnm bol bol dua et ..

canım benim ya çok zor bir süreç ama dirayetli olmaya çalışmalıyız..bolca rabbimize dua edelim..onun için hiçbirşey zor değil..benim drumda 1 kez daha ilaç deneyelim olmazsa aşılamaya geçelim dedi..yaşadıklarını yaşamak zor olduğunu bildiğimden ara vermek istiyorum..sende ara ver..kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol..moralin düzelince tekrar denersin..rabbimde nasip eder inşallah..

gercektenmı canım ya cok üzüldüm ya nolcak pekı şimdi ya

bilmiyorum sen söyle ne yapayım dr.bi kez deniyelim demişti o biliyodu olmayacağını ben istedim iğnelerde hep benim isteğim üzerineydi hepsi boşşş ben biliyorum o insanlar rüyalarımda hiç hayır getirmiyolar ne yapim duada okudum olmadı geldikleri gibi biliyodum olmayacağını

inankı çok üzüldüm canım ya doktorunla konuş bı bakalım ne dıcek ona göre bı karar verırsın canım ya o insanları yınemı gördun rüyanda

Son düzenleme:
üzülme lütfen bu zor yollardan geciriyo Rabbim bizleride nekdr dayanabilecegimize bakıyo belkide kaldıramayacagı yük yüklemezmiş Rabbim kullarına buda senin bizim sınavımız sabret cnm bol bol dua et ..
başka yapacak birsey yok ama şu varki çok zor bir sınav rabbim deniyo biliyorum ama insanın canı yüreği ciğeri yanıyo herseyi görüyo ama olmadı

inş.kafayı dağıtacak ne var srekli evdeyim hiç dışarı çıkmam bennn kafaya takmadım bugüne kadar olmuyo işte bundan sonra fena takacammm olmuyosa oluyo değil

inankı çok üzüldüm canım ya doktorunla konuş bı bakalım ne dıcek ona göre bı karar verırsın canım ya o insanları yınemı gördun rüyanda

adet günümle birlikte sayarsak 15. vaya 16. günümde yani yumurtlama döneminde görüyorum o zaman biliyorum tedavi boş olacak geçen aylarda gördüm diye o ay iğne yapmamştım vazgeçmiştim bu ay sadece birini tek ilk kez gördüm bi umut dedim belki olur olmadı hepte ayda bir görürüm yaa ben rüyalara inanan bi insanım anlatmışştım eşimi değilmi ya kalbim temiz görüyorum yada kalbim kötü görüyrum olmuyo

canım benim gerçekten çok üzüldüm Rabbim bu hayal kırıklığını bir daha yaşatmasın inşAllah ben dün kabede burdaki tüm arkadaşlarım ve kendim adıma tavaf yaptım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almamız için Rabbim kabul etsin inşAllah burdaki herkes için canı gönülden dua ettim Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın

amin canım allah razı olsun allahım acısın bizlere ne diyim ne söylüyeyimkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…