cnm şimdi okudum uffff cok üzüldüm ne söylenir bilemiyorum suan hiç
evet cnm raporsuz alırsan o fiyatlar ama dr sana rapor neden cıkartmadı ki bn gecen ay klomnle igneye 15tl verdim..ama öle salma kendini biraz dinlenmeye al hazr olunca yne baslarsın tedavine..nekdr zamandr istiyodun sen bebek?
amin canim bu mucizem kisa surdu insallah rabbim tekrar ayni aciyi yasatmaz.spontan dusuk genelde ilk 3 ayda oluyomus nedeni bebegin sagliksiz olusundanmis yani internetten arastirdigim buydu doktora soramadim ne demek oldugunu daha once bi arkadasiminda basina geldi 8 haftalikken kalp atisi alinmiyodu kanamasini beklediler ama gelmeyince ilaclarla kanamayi baslatip kurtaja aldilar insallah doktor kurtajdan bahsetmez yarin
aşılamadanda bi hayır görmedim adet oldummmm şmdi ne yapacamki süreçler çokkk zor bu tedaviler bunalıma sokuyo beniii
ya spontan beklenmedik sekilde nedensiz ortaya cikan dusuk demekmis hcg pazartesi 95.87 idi carsamba 22.14 e dustu kanaman gelcek dedi doktor ve bugun lekem gelmeye basladi.yarin bidaha gidip kan vercem ama cok umutsuzum kanamam heran gelcekmis gibi
Sanmiyorum kurtajdan bahsetmez cunku daha deger sadece 90 yukselince cok gelisim olmamistir oyuzden kendiliginden duser bence ins. Kurtajlada ugrasmazsin..
canım benım ya cok uzuldum ınş.dusuk olmaz dıycem ama benım gorumcede de 2 kere boyle olmustu hemde 2 sınde de rabbım saglık versın yapacak bısey yok sen hamıle kalabılıyosun yıende bızde oda olmuyo(
evet cnm raporsuz alırsan o fiyatlar ama dr sana rapor neden cıkartmadı ki bn gecen ay klomnle igneye 15tl verdim..ama öle salma kendini biraz dinlenmeye al hazr olunca yne baslarsın tedavine..nekdr zamandr istiyodun sen bebek?
ya spontan beklenmedik sekilde nedensiz ortaya cikan dusuk demekmis hcg pazartesi 95.87 idi carsamba 22.14 e dustu kanaman gelcek dedi doktor ve bugun lekem gelmeye basladi.yarin bidaha gidip kan vercem ama cok umutsuzum kanamam heran gelcekmis gibi
canim benim doktorum asilama oncesi tedavi surecinde ilaclar icin rapor yazarsam asilamadaki hakkiniz olur asilamadaki ilaclar daha pahali o yuzden simdi parali alip rapor hakkini asilamaya kalirsak oyle kullanalim demisti
bende ovıtrelle yı o fıatlara almıstım dr.rapor cıkartılmadıgını soyledı demekkı yanlıs bılyo ben martta asılama ya baslıyrum cok merak edıyorum nasıl olacak dıe ınş.gerek kalmaz eşime ılaclar ıyı gelır
günaydın kızlar
nasılsın canım kızlar bugunde yok
sorma cnm 2gündür gelen giden pek az nerde bu kızlar bilemm :)
moralmen herkes bozuklarda galiba enerjimz düşmüş sanırım sabahları açtığımda kimse yok sanada denk gelmiyorum ki canım gelsem kaynatrdıkherkes kayboldu artık zeynep falan erkenden gelırdı o da görunmuyo artık
sorma cnm 2gündür gelen giden pek az nerde bu kızlar bilemm :)
moralmen herkes bozuklarda galiba enerjimz düşmüş sanırım sabahları açtığımda kimse yok sanada denk gelmiyorum ki canım gelsem kaynatrdık
evet canıım önceleri öyle eğildik herkes gezmelerde galiba arada tatile çıkıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?