ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet cnm raporsuz alırsan o fiyatlar ama dr sana rapor neden cıkartmadı ki bn gecen ay klomnle igneye 15tl verdim..ama öle salma kendini biraz dinlenmeye al hazr olunca yne baslarsın tedavine..nekdr zamandr istiyodun sen bebek?

bende ovıtrelle yı o fıatlara almıstım dr.rapor cıkartılmadıgını soyledı demekkı yanlıs bılyo ben martta asılama ya baslıyrum cok merak edıyorum nasıl olacak dıe ınş.gerek kalmaz eşime ılaclar ıyı gelır

Sanmiyorum kurtajdan bahsetmez cunku daha deger sadece 90 yukselince cok gelisim olmamistir oyuzden kendiliginden duser bence ins. Kurtajlada ugrasmazsin..

aşılamadanda bi hayır görmedim adet oldummmm şmdi ne yapacamki süreçler çokkk zor bu tedaviler bunalıma sokuyo beniii

bebegım ya cok uzulddum senden cok umutluydm bu ay yılmak yok yola devam kızlar bu bızım sınavımız bızım bebeler nazlı gelenlerden olcak ınş.bı gun gelecek bahsedıcez burda

ya spontan beklenmedik sekilde nedensiz ortaya cikan dusuk demekmis hcg pazartesi 95.87 idi carsamba 22.14 e dustu kanaman gelcek dedi doktor ve bugun lekem gelmeye basladi.yarin bidaha gidip kan vercem ama cok umutsuzum kanamam heran gelcekmis gibi

canım benım ya cok uzuldum ınş.dusuk olmaz dıycem ama benım gorumcede de 2 kere boyle olmustu hemde 2 sınde de rabbım saglık versın yapacak bısey yok sen hamıle kalabılıyosun yıende bızde oda olmuyo(

Sanmiyorum kurtajdan bahsetmez cunku daha deger sadece 90 yukselince cok gelisim olmamistir oyuzden kendiliginden duser bence ins. Kurtajlada ugrasmazsin..

insallah ugrasmam ama isin garip tarafi hala kanamam yok dun 22 de olan bugun 10un altina dusmusturki buda zaten gebeligin olmadigini gosteriyo amaann bilemedim yaa kafam cok karisik bi an once ne olcaksa olsada bende onume baksam cunku doktorum tedaviye devam edicemizi soyledi

canım benım ya cok uzuldum ınş.dusuk olmaz dıycem ama benım gorumcede de 2 kere boyle olmustu hemde 2 sınde de rabbım saglık versın yapacak bısey yok sen hamıle kalabılıyosun yıende bızde oda olmuyo(

bakalim canim ne bekliyo beni ama hissetmistim bisey cikicani herkes heyecanlanirken bebek geliyo diye ben bi kosede allahim insallah doktor kotu bisey soylemez diye dua ediyodum demekki hakkimizda hayirlisi boyleymis

evet cnm raporsuz alırsan o fiyatlar ama dr sana rapor neden cıkartmadı ki bn gecen ay klomnle igneye 15tl verdim..ama öle salma kendini biraz dinlenmeye al hazr olunca yne baslarsın tedavine..nekdr zamandr istiyodun sen bebek?

canim benim doktorum asilama oncesi tedavi surecinde ilaclar icin rapor yazarsam asilamadaki hakkiniz olur asilamadaki ilaclar daha pahali o yuzden simdi parali alip rapor hakkini asilamaya kalirsak oyle kullanalim demisti

ya spontan beklenmedik sekilde nedensiz ortaya cikan dusuk demekmis hcg pazartesi 95.87 idi carsamba 22.14 e dustu kanaman gelcek dedi doktor ve bugun lekem gelmeye basladi.yarin bidaha gidip kan vercem ama cok umutsuzum kanamam heran gelcekmis gibi

canım çok üzüldüm ya hakkında hayırlısı olsun inşallah.sağ salim bebeğini kucağına alacağın günlerde olacak inşallah oyüzden kendini çok üzme nasip bu kadarmış.

kızlar merhaba ben geçmişi okuyamadım duaları okudunuzmu bilmiyorum adetli olduğum için ve annemler kayınvalidem falan bana geldiler sadece hz zekeriyanın duasını okuyabildim bir kaç gün daha giremem kesin şimdiden cumanız mübarek dualarınız kabul olsun

canim benim doktorum asilama oncesi tedavi surecinde ilaclar icin rapor yazarsam asilamadaki hakkiniz olur asilamadaki ilaclar daha pahali o yuzden simdi parali alip rapor hakkini asilamaya kalirsak oyle kullanalim demisti

hadi ya bna hiç öle bişiyden bahsetmedi dr bak kafam karıstı simdi..bakalım ozmana kalmadan olur belki bebek inş sennde en kısa zamanda tkrr kalırsın gecen aylarda bnmde arkadsım senn gbi oldu gün gectükce degeri düştü ama kanaması 3.4 gün sonra basladı oşekilde attı ama 2ay korunma verio dr böle durumlarda cnm en az..

inş cnm marta kadr güzel haberlerini alırız bnmde 2.klomen 3.ovitrelle olucak bu ay yne kalmassamda 6ymış hakımz bn 5e kdr denemeyi düşünüyorum snrasına bakıcas tabi bizde aşılama falan oda 1000tl civarını buluyomuş :s

herkes kayboldu artık zeynep falan erkenden gelırdı o da görunmuyo artık
moralmen herkes bozuklarda galiba enerjimz düşmüş sanırım sabahları açtığımda kimse yok sanada denk gelmiyorum ki canım gelsem kaynatrdık
sorma cnm 2gündür gelen giden pek az nerde bu kızlar bilemm :)

evet canıım önceleri öyle eğildik herkes gezmelerde galiba arada tatile çıkıyolar

evet canım ya denk gelemedık bı ruya gördüm onun etkısınden hala daha mutluyum o yuzden enerjım yüksek şimdilik

kızlr bu akşam rüyamda çok eski bir hocam liseden tabi beni çağırdı birde baktım elinde pasta doğum günümü kutladı arkadaşlarla bana oyuncak bebek elbiseleri felan almıştılar taşlı altın incirli kolye bileklik vardı 2 tane bende sanırım hepsini satıp bileklik yapicim diyodum nedr sizce ben bebeğe bağlıyorum oyuncak bebek elbisesi maviydi oda murattr sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…