​merhaba kızlarr nasılsnızz..
ooooo birsen hanım merhaba sizi hangi rüzgar attı bu taraflaraben iyiyim canım sen nasılsın bakimmm
lodoss rüzgarı attııı...heheheh...iyiyim canım yaa moralim bozuldu sizlere o yüzden pek bişey yazmak gelmedı içimden...kendimde adet olunca bı depresyona girip çıkıverdimmm...
kızlarr konularda gezinirken ümmüsübyan diye bişey okudum siz hiç duydunuzmu bizde de olablirmi acabaa:44:
vallahi çok iyi anlıyorum seni depresyona girmek onu yaşamak sonra çıkmakk zor bee çekilmiyoki ümmüsübyan ne hiç duymadımm
bende şimdi googlede araştırdım bir tür üç harfliymiş ve kadınlara bulaşıp hamile kalmalarını engelliyormuş...
evet canım duydum çok eskiden beri duymuştum haata istiyosan sana bununla ilgili birsey anlattim
anlat canım....
çok eskiler anlatr bunu eski insanlar bilir kimilerine saçma gelebilir 3 harfliler insanlara musalat olabiliyo engelleyebiliyor teyzemn görümcesi 7 yl oldu çocuk için uğraşıyo sanırım hiç bi sorunlarıda yok köylerine seyh gider herkes dualar ister sonra teyzemn kaynanasıda kızımada bi bak dua oku çocuğu olsun der seyh bakar ve der çok zor çok dua gerek kızın bi sabah sıcak su dökerken üç harflinin yavrusunu yakmış o yüzden ona musalat olmuş oda bırakmıyo onun yavrusu olsun demş bu arada hoca tekrar yaza gidecekmiş tekrar okumak için tabi bunun gibi şeyler ama bu canlı örneği uydurma değil yani
bende inanıyorum kızlar böyle şeylere ya:44:
​hmm bende inanıyorum canım bizde de olabılır..acaba bi hocyamı gözüksek..
valla kızlar bende inanıyorum şu varki gnümüz hocalarınada güvenmiyo inanmıyorum ezan kuran okuyup hocalık yapanlar var oysaki islamiyete ne kadar yakınlar tartışılır dua istersin onlar önce parayı konuşur oysaki hoca dedinmi duasını eder kişinin gönlünde ne kopmuşsa yada bütçesi ne kadarına musaitse onu verir ve alır vardr hakkını veren hocalar bence çok nadir bulunan elleri öpülecek nadr hocalar ama yanlışlar içinde doğruyu bulmakta zor
haklısın valla canım devır para devrı oldu kıme guvenecegını bılemıyor ınsan..
çok üzüldüm canımALLAH tekrarını nasip eder inşallah
biraz ara verince iyi oluyor canım kafan rahatlıyor benimde yumurtalık kisti 1 haftadır kontrol hapı kullanıyorum. doktor sana şeker hapı verdimi hiç bana verdi de kullanan var mı arkadaşlar aranızda
3 ay çok fazla geldi bana yok canım vermedi bana ginera kullaıyrum sana hangisini verdi
evet canım 1 ay yeter bu arada yumurta kisti yumurtalar çatlamadığında kiste dönüşüyo kalıcı kist değil yaniii
himmm polikistik over gibi bisey ama kalici degil hic duymamistim yumurta kistini
merhaba kızlar, nasılsınız? tedaviye serephone ile devam edeceğiz adetin 5. günü başlıyacağım günde 1 adet 5 gün kullanıp adetin 11. günüde kontrole gideceğim bakalım, doktorada hsg yi sordum aşama aşama gittiğimiz söyledi bakalım devam tedaviye ...
geçici kist gdici yani pco ve endometrizis kalcı bende endoluyum tatlım yakamı bırakmıyo
evet yaa ne illet biseymis bunlar bi turlu insanin yakasindan dusmuyi bende pkoluyum her seferinde doktordan sen pkolusun sende soyle olabilir boyle olabilir laflarini duymaktan biktim:)))
pcolu olmana rağmn tedavin geçen ay iyi sonuç vermşti dlerim bu seferde hayırlı haberlerini verirsin inş.rabbim bu sefer sorunsuz sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?