kaç cm olduğunu sormadım vala soğan suyuu anlatrmısın hangi soğan nasıl kullanmalıyız ben 2 gün oldu yapıyorum ama düzensz
Canım kabuğu sarı normal pazarda satılan yemeklik beyaz soğan olcak 1 tane alcam dış kabuğunu soycan 6 ya bölcen.bir tencereye 2 dolu su bardağı klorsuz hazır su koyacaksın ocakta 5 dk kaynatacaksın kaynadıktan sonra 6 ya böldüğün soğanları içerisine atıp 5 dk daha kaynatacaksın.sonra altını kapatacaksın ılıyacak sonra süzeceksin burnunu bir elinle sıkacaksın diğer alinle bardağı dikliceksin kafaya soluksuz içeceksin.burnunu tutmaya devam edeceksin ağzına azıcık reçel atacaksın ki ağzında en son reçelin tadı kalsın sonrada burnunu bırakacaksınsabah akşam taze hazırlıcaksın( benim gibi işe giden arkadaşlar akşamdan 4,5 bardak su 2 adet soğan olarak yapıp yarısını akşam yatarken diğer yarısını sabah işe giderken yapabilirler.şifa olsun inşallah.
not:canım birde sen aşılama yaptırmıştın negatif oldu sanırım inşallah ikinci aşılamanda pozitifi görürsün.bende bu ay aşılama yaptırıyorum ama ben aşılamadan sonraki gün evde preseed i kullanarak ilişkiye gircem doğal aşılamasende değerlendirebilirsin bence.
inş. canım sen nasılsın birgün unuttun demk kız birde tutuyomş tabii nerde bizde o şanshayırlısı canım ya bende kullanyorum ya unuttum gercekten bı gun içmeyı ya inşllh gerek kalmaz canım ya tupe
slm kızlar ben geçen çarşamba çatlatma iğnesi vuruldum yarın gitsem yumurtaların kiste dönüştüğü belli olur mu
inş. canım sen nasılsın birgün unuttun demk kız birde tutuyomş tabii nerde bizde o şans
canım öksürürkn alt karnın ağrıyomu yada yere uzan alt karnını bastr ağrı hissedersen alarsın ben öyle anlıyodum yoksa bu ay dr gitmycektim kistten şüphelndiğim için gittim ve yanlmadım
iyiyim canım sen nasılsın nerde canım ya hayatta tutmaz ama isteyerek unutmadım
[COLOR=""] eminim unutmadın ama canım ne bileyim saattini kaçıranlar bile hamile kalıyo sende keşke kalabilseydin[/COLOR]
ah canım nerde bende o şans ya mıllet nasıl becerıyo bılmıyorum kı zaten :44:
3 ay çok fazla geldi bana yok canım vermedi bana ginera kullaıyrum sana hangisini verdi
evet canım 1 ay yeter bu arada yumurta kisti yumurtalar çatlamadığında kiste dönüşüyo kalıcı kist değil yaniii
Canım kabuğu sarı normal pazarda satılan yemeklik beyaz soğan olcak 1 tane alcam dış kabuğunu soycan 6 ya bölcen.bir tencereye 2 dolu su bardağı klorsuz hazır su koyacaksın ocakta 5 dk kaynatacaksın kaynadıktan sonra 6 ya böldüğün soğanları içerisine atıp 5 dk daha kaynatacaksın.sonra altını kapatacaksın ılıyacak sonra süzeceksin burnunu bir elinle sıkacaksın diğer alinle bardağı dikliceksin kafaya soluksuz içeceksin.burnunu tutmaya devam edeceksin ağzına azıcık reçel atacaksın ki ağzında en son reçelin tadı kalsın sonrada burnunu bırakacaksınsabah akşam taze hazırlıcaksın( benim gibi işe giden arkadaşlar akşamdan 4,5 bardak su 2 adet soğan olarak yapıp yarısını akşam yatarken diğer yarısını sabah işe giderken yapabilirler.şifa olsun inşallah.
not:canım birde sen aşılama yaptırmıştın negatif oldu sanırım inşallah ikinci aşılamanda pozitifi görürsün.bende bu ay aşılama yaptırıyorum ama ben aşılamadan sonraki gün evde preseed i kullanarak ilişkiye gircem doğal aşılamasende değerlendirebilirsin bence.
ben kabuğu beyaz olannı yapıyodum canım
canım bu arada unutmuşum sormayı preseedi ne demk o nasıl oluyo nasıl yani doğal aşılama ben bu tedavi olmuyormQUOTE]
ne komik anlattmışsın
afiyet bal şeker olsun canım.ne yapayım ya her yöntemi denedik olmayınca iyice gırgıra aldık.eşim diyo daha yiyeceğin bişi varmı korkuyorum senden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?