bende bu ay rahata kavuşacam canıminşallah canım ama doktora gitmemek cok rahat gelldı bana ya cok özlemişim kafamdan sılmeyı
evt canım varrr demk yanlış kullanıyomuş neyse o soğanda var bizde nefes almadan içiyorumen dış kobuğu beyaz olan soğanmı var kızvalla hayatım mor falan almada aman yani bilemedim şimdi içi beyaz evet ama en dış kabuğu sarımsı kahve rengimsi.bu arada baktımda bembeyaz soğan varmış valla canım ben dışı hafif sarımsı olandan yaptım doğrusu o diye biliyorum.
iyiyim canım sen nasılsın 1 hafta oldu gideli ara verdik işte kist yüzünden
canım bu arada unutmuşum sormayı preseedi ne demk o nasıl oluyo nasıl yani doğal aşılama ben bu tedavi olmuyormQUOTE]
bebeğim şakacıktan doğal aşılama dedimbak şimdi saten aşılamanın mantığı ne kocanın yapacağı işi doktor yapıyo tek yaptığı şey eşinden aldığı malzemeyi yolu kısaltarak sana enjekte etmek.mesela sen preseed diye bir jel var onu alsan ovulasyon günlerinde onu en derine enjekte etsen (enjekte etmen için içinden uzun bir şırınga çıkacak) 10 dk sonrada ilişkiye girsen kıçının altına yastıkları yığsan 1 saat uzansan saten bu jel sayesinde sipermler daha çabuk tüplere ulaşacaklar böylece sen evde doğal aşılama yapmış olacaksın ben aşılamam yapıldıktan sonra bu şekilde devam edeceğim.tabii herşey kader kısmet ama bazen neyin sebep olacağı belli olmaz.deneyerek bişi kaybetmezsin hiç bir zararı yok ne siperme nede sana.
kızlar bıldıgımız dışı sarı gıbı olan soğalardan olcak ben yapmıştım daha önce
selam kızlarrrrrr bugün dr.gittim doğm kontrol hapı verdiiiiiii yumurta kisti çıkmış bende dr.aşılama istemedi 3 ay ara verelimmi dedi yoooooooğğğğğ olmaz dedim bir ay verelim tamam dedi öteki ay yine klomn ovitrelle kullanacam aşılama yamıycaz sonrasında dr.hastane ve dr. ayarlıycak tüp bebek için gönderecek beniii
ilkez bakmadı genelde çatlıyodu aslında bida denemeliyim aşılamayı dimizeynoş asılama yaparken önce yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakmıyomu doktor
canımmm amiiinnnn bu arada nş.büyür çatlar sonrada bebeğin tutunur sanacanım benim yaa Rabbim şifa versin inşAllah 1 ay içinde gider tüp bebeğe luzum kalmadan da tutar Rabbim emeklerimizi zayi etmesin bende çarşamba doktora gidicem yumurtalar büyüdüyse çatlatma iğnesi vurulacak dua edin inşAllah canlarım yaa
bebeğim şakacıktan doğal aşılama dedimbak şimdi saten aşılamanın mantığı ne kocanın yapacağı işi doktor yapıyo tek yaptığı şey eşinden aldığı malzemeyi yolu kısaltarak sana enjekte etmek.mesela sen preseed diye bir jel var onu alsan ovulasyon günlerinde onu en derine enjekte etsen (enjekte etmen için içinden uzun bir şırınga çıkacak) 10 dk sonrada ilişkiye girsen kıçının altına yastıkları yığsan 1 saat uzansan saten bu jel sayesinde sipermler daha çabuk tüplere ulaşacaklar böylece sen evde doğal aşılama yapmış olacaksın ben aşılamam yapıldıktan sonra bu şekilde devam edeceğim.tabii herşey kader kısmet ama bazen neyin sebep olacağı belli olmaz.deneyerek bişi kaybetmezsin hiç bir zararı yok ne siperme nede sana.
kızzz inandımm bende ne tür icatlar çıkmış dedim onu dene bende olmadı denerim
kızlar sizler çatlatma iğnesini vurulduktan sonra bi daha hiç doktora gidiyomusunuz yumurtalıklar çatlamış mı diye
ilkez bakmadı genelde çatlıyodu aslında bida denemeliyim aşılamayı dimi
canımmm amiiinnnn bu arada nş.büyür çatlar sonrada bebeğin tutunur sana
kızzz inandımm bende ne tür icatlar çıkmış dedim onu dene bende olmadı denerim
anladım canım yumurtanın catladıgına bakınca enjekte etmedılermı zeynoş ben onu merak ettım dene canım kendını hazır hıssedıyorsan
ilkez bakmadı genelde çatlıyodu aslında bida denemeliyim aşılamayı dimi
canımmm amiiinnnn bu arada nş.büyür çatlar sonrada bebeğin tutunur sana
anladım canım yumurtanın catladıgına bakınca enjekte etmedılermı ben onu merak ettım dene canım kendını hazır hıssedıyorsan
canım olmadı yapacam tekrar sende gelecek aya yapacakmısın
canım olmadı yapacam tekrar sende gelecek aya yapacakmısın
bilmiyorum canım ya karar veremedım kı sızınkıler tutsaydı kesın istiyodum da sızınde olmadı bırde yumurta catladıktan sonra enjekte etmıyolar galıba o yuzden kararsızım ya napsam bılmıyorum
bilmiyorum canım ya karar veremedım kı sızınkıler tutsaydı kesın istiyodum da sızınde olmadı bırde yumurta catladıktan sonra enjekte etmıyolar galıba o yuzden kararsızım ya napsam bılmıyorum
aslında bakılıyo benimki çatlıyodu diye dr.bakmadı
aslında bakılıyo benimki çatlıyodu diye dr.bakmadı
keske baksaydı canım ya catlamadıysa yapmazdı enazından bır ay daha normal denemek istiyorum aslında hiç bişey istemıyorum artık herseyı unutup normal bı şekılde yasamak istoıyorum ama olmuyo işte
bende bu ay rahata kavuşacam canım
evt canım varrr demk yanlış kullanıyomuş neyse o soğanda var bizde nefes almadan içiyorum
bende moladayım yaa idare ediyorum iştee bu arada doğm kontrol hapı kullanıyorsn sende ha ben sen ayşegüle iyi gelir inş.canım çocuk isterkn korunuyoz bu sefer
benim doktorumda hiç çağırmıyo çatlamış mı diye kontrole çatlamadığını adet olunca gittiğimde anlıyorum
keske baksaydı canım ya catlamadıysa yapmazdı enazından bır ay daha normal denemek istiyorum aslında hiç bişey istemıyorum artık herseyı unutup normal bı şekılde yasamak istoıyorum ama olmuyo işte
normal denemk gerek aslındada insan dayanamıyor vala şimdi dyorm ilaç bitsede tedaviye başlasammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?