ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aynen benimde canım daha 2 hafta var.sen iğneni yarın vurulcaksın sanırım.hadi hakkında hayırlısı.

evet canım yarın kontrolum var yarın vurcagını soyledı doktor inş. bu sefer olur canım ya gücüm kalmadı artık ugrasacak sureklı doktora gıtmekten bıktım

hoşgeldın canım inş. bekledıgın sonuç olur ama bal tarcın çörek otu bende bı işe yaramadı inş. sende yaralı olur canım daha cokmu gunune

yarayanlar var canım ama bence hepsi bir bahane rabbim ol dedikten sonraa

phia hoşgeldin cnm iğnenin kaçıncı gunundesın

benimde 36 saat sonraydı daha sonrada gün aşırı

canım senin topikte bende vardım, demek seninde tutmadı. tedavin hayırlı olsun inşallah tutar. benim doktorum 24 mm lik yumurtalarım vardı daha çok büyür zararı olur diye çatlatma iğnesi vermemişti seninki vermiş şaşırdım

slm kızlar bensiz iyi kaynatmışsınız bugün 14.günüm benim regl olsamda kurtulsam karnım acayip gurulduyo sanırım ilaç kist yaptı bende birileri karnımda davul zurna çalıyor kistim zılgıt çekiyor organlarımda sanırım halay çekiyor belim çok ağrıyo karnımda ayy birde kasıklarım iğne saplayıp çıkarıyorlar oda çikolata kistimin marifeti tabi mübarek yapışmış bırakmıyor beni bıraksada kalsam malesef bana abone

ben yarın kesin olacam keşke mucize olsaydı ahh ahh şimdi ne güzel duygudur o kadar uğraşıyoruz allahım ne olurdu bizlerede verseydin hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler bizlerede acı bizide gör ne olur rabbim

inş. bizimde olcak canım ben doktora gitcem yarın

ne eğlenceli organların var canım :) inşallah kurtulursun şu kistten çikolata kistti ilişkide ağrıda yapıyomuş sendede oluyomu?

kızlar adetın 12. gunu estradıol e2 tahlılı olan var mı özellıkle puregon olanlar

ne eğlenceli organların var canım :) inşallah kurtulursun şu kistten çikolata kistti ilişkide ağrıda yapıyomuş sendede oluyomu?

evet çok fena ağrısı var günleri kaçırdıktan sonra beraber olmadım hiç berbat bi ağrı allah kimseye göstermesin

Son düzenleme:

evet canım kıskanmayın şimdide şemame oynuyorlar şaka tabi çok rahatsız edfiyor beni

inş. bizimde olcak canım ben doktora gitcem yarın

inş yumurtaların istenilen boyuta gelir hayırlısıyla git gel sonrada gün say bak yarının tarihini gittikten sonra unut tarih yazılan şeyleri geç bu sefer dene bugün ikinci yok bilmem beşinci günüm diye düşünme bak sen saydırttın diye sayıyorum benim 14.günüm aslında saymakta çok kötü insan sabırsızlanıyo sen yapma bu sefr

kızlar saymayalım artık insan bilmeyince daha çabuk geçiyor zaman günleri unuttun unutalım yaaa biz askeriz bize biçilmiş gün ay yıl var rabbim tezkeremizi verecek her asker gibi şafak doğan güneş bizde gülecez

evet çok fena ağrısı var günleri kaçırdıktan sonra beraber olmadım hiç berbat bi ağrı allah kimseye göstermesin

ayy çok üzüldüm ya ilişki kabus oluyodur değilmi bir ara benim yanma sızı gibi şeyler olduda sırf bebek için zorunlu yapmıştım ilişkiden soğuyosun

ayy çok üzüldüm ya ilişki kabus oluyodur değilmi bir ara benim yanma sızı gibi şeyler olduda sırf bebek için zorunlu yapmıştım ilişkiden soğuyosun

günaydın canım evet canım kabustan beter benim 2cm gebelik oluşursa erir kaybolur kurtulcam oda malesef gebeliği önlüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…