aynen benimde canım daha 2 hafta var.sen iğneni yarın vurulcaksın sanırım.hadi hakkında hayırlısı.
Herkese selam
Bu ay ben de ovulasyon takibi yaptırıyorum.
Eşimde ve bende hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
Bu ay doktorum takip yapıyor.
İlk kez klomen kullandım, regl 5. günü günde 1 tablet kullandım, toplam 5 gün...
Bal - Tarçın - Çörekotu kürü de uyguladım bu ay.
10. günümde 21.4 mm ve 18.4 mm kaliteli yumurtalarım oluştu solda.
Doktorum çok beğendi, günde 1 klomen kullanmana rağmen çok iyi oluşmuş yumurtaların dedi, ikiz ihtimalinden bile bahsetti.
12. günümde 24 mm ve 26 mm'e ulaştı yumurtalarım ve ben o gün Ovitrelle iğne vuruldum.
O akşam ve gün aşırı çalışmalarımız oldu, halen de devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum
Ateş, ovu ve beraberlik tablom da şöyle;
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
hoşgeldın canım inş. bekledıgın sonuç olur ama bal tarcın çörek otu bende bı işe yaramadı inş. sende yaralı olur canım daha cokmu gunune
iğne olalı 12.gün,idrar testinde çkmaz dmi ?
iğne olalı 12.gün,idrar testinde çkmaz dmi ?
İnanmıyorum nasıl dayanıyorsun ya taktir ettim valla.canım ben iğnemi dün 4 de vuruldum doktor yarın akşam yani bugün birlikte olmaya başlayın ondan sonra gün aşırı dedi.ama eskiden 36 saat sonra derdi? 31 saat sonra falan olmuş olcak valla inşallah hayırlısı ise tutar değilse tutmaz.sizin ilişkiler nasıl oldu canım?
Herkese selam
Bu ay ben de ovulasyon takibi yaptırıyorum.
Eşimde ve bende hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
Bu ay doktorum takip yapıyor.
İlk kez klomen kullandım, regl 5. günü günde 1 tablet kullandım, toplam 5 gün...
Bal - Tarçın - Çörekotu kürü de uyguladım bu ay.
10. günümde 21.4 mm ve 18.4 mm kaliteli yumurtalarım oluştu solda.
Doktorum çok beğendi, günde 1 klomen kullanmana rağmen çok iyi oluşmuş yumurtaların dedi, ikiz ihtimalinden bile bahsetti.
12. günümde 24 mm ve 26 mm'e ulaştı yumurtalarım ve ben o gün Ovitrelle iğne vuruldum.
O akşam ve gün aşırı çalışmalarımız oldu, halen de devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum
Ateş, ovu ve beraberlik tablom da şöyle;
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
ben yarın kesin olacam keşke mucize olsaydı ahh ahh şimdi ne güzel duygudur o kadar uğraşıyoruz allahım ne olurdu bizlerede verseydin hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı bebişlerbizlerede acı bizide gör ne olur rabbim
slm kızlar bensiz iyi kaynatmışsınız bugün 14.günüm benim regl olsamda kurtulsam karnım acayip gurulduyo sanırım ilaç kist yaptı bende birileri karnımda davul zurna çalıyor kistim zılgıt çekiyor organlarımda sanırım halay çekiyorbelim çok ağrıyo karnımda ayy birde kasıklarım iğne saplayıp çıkarıyorlar oda çikolata kistimin marifeti tabi mübarek yapışmış bırakmıyor beni bıraksada kalsam malesef bana abone
ne eğlenceli organların var canım :) inşallah kurtulursun şu kistten çikolata kistti ilişkide ağrıda yapıyomuş sendede oluyomu?
ne eğlenceli organların var canım :) inşallah kurtulursun şu kistten çikolata kistti ilişkide ağrıda yapıyomuş sendede oluyomu?
inş. bizimde olcak canım ben doktora gitcem yarın
evet çok fena ağrısı var günleri kaçırdıktan sonra beraber olmadım hiç berbat bi ağrı allah kimseye göstermesin
ayy çok üzüldüm ya ilişki kabus oluyodur değilmi bir ara benim yanma sızı gibi şeyler olduda sırf bebek için zorunlu yapmıştım ilişkiden soğuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?