günaydın kızlarrr ayşegül kızz geldimi kırmızılar
kızlar desteklerınız için çok teşekkür ederım afedersınız akşmdan berı pedın ortasında azıcık çoğalması gerekıyodu neden böle oldu bılmıyorun ya:44:
gelıyo canımda az az ya bıde koyu renklı ilaçtanmı bole oldu bılmıyorum normalde ilk 2 gun çk gelır
kızlar birşey sorcam çatlatma iğnesi vurunup tutmayınca ara veripmi ikinci iğne tedavisi devam ediliyor yoksa ara vermedenmi ?
ben daha önce çatlatma iğnesi oldum ardında hsg istedi temiz çıktı üç ay denicez normal yolla dedi olmazssa gidicem neden ikinci iğneye gerek görmedi bilmem bana aynı şeyleri deneyip zamn kaybetmeyelim dedi doktorum offff kafam karmakarışık
canım pek anlayamadım ben senın doktorunu nasıl yanı ıkıncı ıgneye gerek yok sen ne zamandır ugrasıyosunkı bebek ıcın.cogumuzun cekıldı hsgsı ve temız cıktı ama hıcbırımızın doktoru ıkıncı ıgneye gerek yok aynı seylerı deneyıp zaman kaybetmeyelım demedı.hatta ben gecen ay ılk defa basladım ılac tedavısıne ve hamıle kaldım ama dusuk yaptım oyleyken doktorum hsg temız hamılede kalabılıyosun ılaca gerek yok demedı aksıne tedavıye ara vermıcez devam etcez dedı sahsen ben senın doktorunu anlayamadım yanı
kasım ayndan beri başladık tedaviye klomen duspaston progestan gibi ilaçlar ve ovitralle kullandım tedavi süresinde olmayınca öyle söyledi napmalıyım bilmem
Merhaba kızlar laptopum tamirde teldengidiyorum..ayşegül zaten d.k hapı kullanmiyormuydun hamile kalmış olman çok zor ihtimal..üzülme ve kistinden kurtulmaya çalış canım
bence sen doktorunu degıstır cunku bu tedavı hadı bu ay bırakalım normal olmazsa tekrar yapalım dıcek bı durum degıl benım bıldıgım 3-6 ay arası ılacla deneyıp olmazsa asılamaya gecılıyo kasımdan berı olmadıysa 1 2 ay daha ılaca devam edıp tutmazsa asılamaya gecmelıydı doktorun ama tabı ılaclardan dolayı bı problem olustuda ondan dedıyse ara verelım dıye onu bılemem tabı
unuttugum gunler olmuştu belkı gözuyle bakmıştım canım ya üzülmedım zaten beklıyodum sadce cok az gelıo ona kafam takıldı d.k hapı böylemı yapıo dıye bırde annem bana hamıleyken normal adet görmuş tesadfen ögrenmış hamılle oldugunu bı arkadasımda gecende aynısı oldu ben bu bıldıgımden adet olsamda acaba dıyorum canım
canım bende kullanmıstım dogum kontrol hapını yenı evledıgım zaman 10 ay boyunca onlar oyle yapıyo yaa yanı kanamanı baya az getırıyo sen takılma ona az gelıyo ve kısa suruyo adetın
ilaçlardan dolayı problem yok valla samsunda önerilen bi dr tolga şişli neye göre dedi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?