ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bugün iğnemi vuruldum tedavide 2.ayım hayırlısı olsun artık.

slm kızlar ben de bugun ovitrelle vuruldum ilk defa geçen ay gitmiştim doktora pcos var dedi önceki gittiğim dr sorun yok bekle demişti bu doktoru o gün bana ilk ovitrelleyi vurduşmuştu şeker ilacıyla progestoron vermişti ama olmadı bu ay da önce ilaç verdi sevitrelle mi ne o bitti bugun 4 yumurtan var dedi iyi dedi bakalım ama kaç büyüklüğü ne söylemedi bende ultrason göruntusu var ama ondan da anlamadım bakalım bu ay olur inşallah önümüzdeki ay hamile gel dedi dr sevindim olur umarm hepimizin bebişleri olur rabbim bebeksiz bırakmaz bizleri....

iğnemi yapalı 8 gün oldu geçen sefer 5 6 günde göğüslerim ağrımaya başlamıştı bu ay hiç bişey yok daha
sizin kaçıncı günde belirtiler olmaya başlıyor bu ay ümitlenicem bir belirti bile yok yaaa

ben ilk önce rüya görürüm benim ilk belirtim o so nra başlar göğüs ağrısı bendede 7.gün 8.gün başlıyo önce sol sonra sağ göğüs koltuk altından başlar ağrı kız inş.tutar
bugün iğnemi vuruldum tedavide 2.ayım hayırlısı olsun artık.

AMİİİNNNN canım hayırlı olsun iğnen inş.bebeğin tutunur

tatlım hayırlı olsun iğnen inş.bu sefer tutarda güzel haberler verirsin amin cümlemizi

benim sınavlarda bitti 1 ay rahatım sizi daha sık takip edebilicem bide kaynana gitse

tatlım hayırlı olsun iğnen inş.bu sefer tutarda güzel haberler verirsin amin cümlemizi

inşallah canım artık o kadar çok istiyorum ki başlarda bekleyelim dedik sonrada rabbim vermedi ilk ayler hep gecikti zannedip test yapıp dururdum bakalım bu ay inşallah tutar 4 tane yumurtan var dedi doktor güzeller şuan hamile gel dedi bakalım artık ...eşime 4 tane olursa diyorum 4 e bile razıyım dedi:)

kızlar ıyı askamlar tatıl bıttı ve geldık ama bu ay hıc calısma yapamadık bos gectı zaten su an progesteron ıcıyorum bıtınce adet olucam ve hsg cekılecegım. 15 gun ıcınde olucam adet. esımde sperm testı yaptıracak ya buguden ıtıbaren gun asırı ılıskıye gırsem 15 gun boyunca olur mu teste hata verır mı cunku 1 aydır bos gectı.???? bır de antıbıyotık tedavısı oluytorum dısım ıcın progesteranla almamım sızce bırsakıncası olur mu

allahın taktiri tutumu tutar neyse ikiden fazla yani üçüz felan olursa birinede ben isim vereyim kız inş.tutunur bebeğin dr.demekki inanıyo olması gerektiğine rabbime kaldı inş.oda ol der olurr

Son düzenleme:
neden kız vala ciddiyim sn galiba dertlisin kaynanadan ötürü

off anlatsam yazmaktan yorulurum yaptıklarından daha çok kadının kendisi batıyo bana yaaa sinir oluyorum bide eşimin davranışları değişi o gelince ondanda sinir oluyorum hep oluyorum hep oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…