off anlatsam yazmaktan yorulurum yaptıklarından daha çok kadının kendisi batıyo bana yaaa sinir oluyorum bide eşimin davranışları değişi o gelince ondanda sinir oluyorum hep oluyorum hep oluyorum
sen napıyosun bu arada hangi tedaviyi uyguladın bu ay hiç haberim yok
benim hala göğüslerim bile ağrımıyo bu sefer çatlamadı bile heralde gebe kalmayı geçtim kist mist olmasa barii
kızzz niye cevap vermiyon 2 dertleşcektim
allahın taktiri tutumu tutar neyse ikiden fazla yani üçüz felan olursa birinede ben isim vereyim kız inş.tutunur bebeğin dr.demekki inanıyo olması gerektiğine rabbime kaldı inş.oda ol der olurr
azından bal damlıyo cnm:)inşallah hepimizin en kısa zamanda olur...dün geceden beri kasıklarım agrıyo düşecekler sanki yerinden iğne mi yaptı acaba iğneden sonra ağrısı olan var mı kızlar...
geçen ay doktor ilk muayeneden sonra iğne yaptırmıştı hiç bişey hissetmemiştim bu defa önce ilaçla büyüttü sonra iğne yaptı büyüdüğü için galiba ağrı oldu...sizler çalışıyormusunuz kızlar ben uzun süredir evdeyim sıkıldım artık evde durmaktan da yapacak bişey bulamıyo insan
ama ya nıye yok merak ettım
gönderdim canım hayırlı olsun canım inş.bu sefer tuturursun kız hangi iğneyi verdi sana
ne gönderdın canım bışey gelmedı sagol inşallah b u sefer olur puregon kullanıyorum bırde asılamya 600 istedı doktorum
çok istemş birde bunu iğnesi var 900tl faln tutar canım duaydı gemedim
evet canım baya masraflı zaten doktorumda asılmadan yana degıl sorun olmadıgı için komsumuz vardı hastanede gelınınde olmadı 3 sene bugun ögrendım dusunmuyolar dıye bılıyodum bu kuru denemış 2. ayında hamıle kalmış şimdi 1 yasında kızı var annem tarfını alcaktı sızede haber verırım
ayyy canım vala süper olur onuda deneyelim belki şans tutar kız ne zamn öğrenr annen birde nasıl bir kür acaba
geldı canım bunu hergun mu yapcakmısız
sanırım bir gecede bitmiyo adetin bitince cuma akşamı birlikte başlayalım sonra ertsi gün felan yada persembe başlayalım bu arada 4444defa nasıl okudun üç gün oldu 1000tane okuyabildim
adetım bıtınce deneyeyım ozamn cnım bazılarını yapıyodum zaten 8 gunde bıtırdım canımya bı gunde 500 ,600 okudugumda oldu boş olursan cabuk okunuyo ben bırde ezberlemıştım kolay oldu zorlancak olursan okuyuverırım canım ya ama bıtırırsın ya iyi gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?