ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

NURAYCIM haklısın canım araştırayım bu arada kızlar daha öncede demiştim benim ailem iranda bizde nikah kıyıldığında takı felan aileler takıyo bugüne kadar 4 düğün yaptık 5.nikah olacak birde canım 500den fazla davtli oluyo eşimle yapacaktık geçen ne eşimn nede benim ailem burda her iki tarafta bekleyin diyo

BİRSENCİM canım vala haklısınz bende istiyorum eşimde çok istiyo bende tabi en geç 4 aya kadar yapacaz bizimkilerde yaza gelecekler zaten

evet canım içtik vala tadı çok acı kız ayşegül hani sende de kist çıkmış millet düşünce anlıyomuş sen anladınmı kanamayla birlikte atılıyomş

evet canım ya bızde zor içiyoruz aslında yoo ben bışey anlamdm valla canım hem erıcek dedı doktor bana kiste donuşmuş falanda demedı sadece yumurtan catlamamış dedı o kıst mı oluyo canım hem zaten cok az regl aldum kı

doğum kontrol hapı verdiğine göre çatlamış ya yumurta kisti gider çabuk benim böyle şefaf parçalar düşüyo kırmızı inceydi ya dedm acep ksti eridi açıkçası bende çikolata kistimden ötürü sevindim gerçekten soğan kürü rahimi temizliyo bendeki yapışıklığıda düzeltti sanrm

valla canım benım öle dedıgın gıbı bırseyım olmadı ama pazartesı gıttıgımde ultrasonla baktı erımış dedı bıldıgım bı canım ole anladım yanı erıdıgını

valla canım benım öle dedıgın gıbı bırseyım olmadı ama pazartesı gıttıgımde ultrasonla baktı erımış dedı bıldıgım bı canım ole anladım yanı erıdıgını

yeni çıkan yumurta kistim gitmiştr ikimizinde alt karnı ağrıyordu meğer kist oluşmuşş

[sıze=2] kızlarrr hepinizin sevgileler günü kutlu olsun ne aldınız kocalarınıza kocalarınız ne aldı herkes yazın bari tabi istteyen yazsın ben almadım bugüne kadar hediyede almadım garibime sevgiler günü hariç bütün güzel günlerde kandillerde eşim alıyo nedense sevgiler gününü sevmiyo yine almadı yine eli boş girdimmmm [/sıze]

eşimden yana sıkıntı yok o sever öyle otu bitkiyi yeşilliği demiştim yaa ona gün doğu acı bile demedi geçirdi

valla benımkı zor içiyo ben içmeyıver desem içmicek bendede sorun yok sonuçta beraber içecegız dedım şimdilik zorrakı içiyo

valla benımkı zor içiyo ben içmeyıver desem içmicek bendede sorun yok sonuçta beraber içecegız dedım şimdilik zorrakı içiyo

kız o yakında pes eder bende edebilirim ya çok acı vala seninki haklı benimkide soruyu ben niye içiyrum bi sorunum yok diyo zaten kendisine bugün almış bi kaç bitki bunlarıda karıştır çok sifalı diye

belkı deyıpte içiyoruz zaten canım ya napalım gıttıgı yere kadar içerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…