- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
canım bi kez iğne bi kez aşılama sonra kıbrısa gidecez tüp bebek için öyle karar verdik eşimle kız iğnelere ilaçlara tedavilere alışmışım kendimi boşlukta hissediyorum bahar ayları hamilelik ayları oluyo
canım sen ist.daydın dimi bak ablam orda tüp bebek yaptırdı bahçeci kliniğinde mustafa bey'e onlar çok iyi bu konuda ablamgilin artık neredeyse imkansızdı eniştemde milyonlrca spermin içerisinden sadece 4 tane sağlıklı vardı 12 sene sonra oldu cok şükür kıbrıstan önce bi orayı dene derim inş.ihtiyaç olmaz ama aşılama olmasa bende oraya gitcem
kızlar nerelerdesınız :44:
öle daha mantıklı gıbı duruyo canım ya
üfff kaç lira ki bu tüp bebek aşılamayla olmaz biliyorum benm ama iyi bir yerde yaptırayım yaptırmışken ağrıda nasıl olacak bilmiyorum çok stres ldum çoooookkk
hmmm anladım canım bende yenı doktorla konuşucam belki aşılama yaptırırım bakalım..kıbrısa neden gıdıyosun tüp bebek için ordakı doktorlar dahamı ıyı...
canım ablan nezaman yaptırttı ve bahçecide ne kadara yaptırdı bilgin varmı ?
burdayızz nasılsın ayşegülcüm
ve canım tup bebek hakkında bı bılgım yok ama dun doktoruma asılama fıyatını sordum 600 lıra istedı
hoşgeldın canım nasılsın
Allahımm herkese bir çıkış yolu göstersin bu ayda olmadı hiçbir belirti yok 22 sinde olmuştum en son yakında olurum yine ozamana kadar karar vermem lazımmmm
Allahımm herkese bir çıkış yolu göstersin bu ayda olmadı hiçbir belirti yok 22 sinde olmuştum en son yakında olurum yine ozamana kadar karar vermem lazımmmm
hoşbuldum canım ıyıyım sen nasılsın...hastalanmayı beklıyorum 4 gözle doktora gidicem
ben tedavıye başladım bıle canım ya inşallah olmazsın tatlım
inşllh olmam birsen sende lmazsın inşllh ama dediğim gibi ne çatlama belirtisi oldu ne göğsümde şişlik vs hiçbişe yok yani
canmm teşekrler inşllhhh:))bende çatlatma iğnesi oldugum zaman hıc bı belırtı yaşşamıyorum tatlım..belkide iğneden kaynaklı..sen belirtilere kafanı takma...inşallah allahın ıznıyle bebişin sana tutunur
canmm teşekrler inşllhhh:))
sizerin yaşları daha küçük tatlışlar sizin inşllh şansınız daha çoookkk:))ben 30 uma geldim 4.5 senelik evliyim ondan be streslerim yakında rezervlerimde azalırsa diye çok korkuyorummm
evet canım istanbuldayım allah bağışlasın ablana canım ya eşime diyorum hep şu çevremizdeki hastanelere gitsek fiyatlarını öğrensek hep kullak arkası yapıyo ödemeleri oluyo bekle diyor kıbrısa gidelim diye arkadaşı gitmişya oda meraktan götürecek orayı görmk için 5 ay felan bekle diyo ne zamn yapmıştı ne kadar tutmuştu medicanayı düşünüyodum onlarda uçuyolarcanım sen ist.daydın dimi bak ablam orda tüp bebek yaptırdı bahçeci kliniğinde mustafa bey'e onlar çok iyi bu konuda ablamgilin artık neredeyse imkansızdı eniştemde milyonlrca spermin içerisinden sadece 4 tane sağlıklı vardı 12 sene sonra oldu cok şükür kıbrıstan önce bi orayı dene derim inş.ihtiyaç olmaz ama aşılama olmasa bende oraya gitcem
canım haklısın ama bi kez aşılama dene iğneler kesmiyo zaten sonra tüp bebek dene özel hastane olsun daha çok ilgileniyorlar gerçi çok parada alıyolar insana hiç acımıyolarşükür iyiyim işte kafam çok karışık bebeğim ya aşılama yerine yazın direk tüp bebek mi yapsam aşılama şartı arıyor sigorta ama ona vereceğim parayı diğerine veriririm gibi geliyor bilemedim:S
hmmm anladım canım bende yenı doktorla konuşucam belki aşılama yaptırırım bakalım..kıbrısa neden gıdıyosun tüp bebek için ordakı doktorlar dahamı ıyı...
bilmem ondan değil çok uğraştırmıyolar resmi nikahmışş yok bilmem kaç iğne kaç aşılama aile kaydı faln birde benimki meraktan istiyo gidelim vala geç aşılamaya ben bi iğne tedavisi deneyip sonra aşılama tekrar yapacam en son tüp bebek çok yıpratıcı süreçlr
canmm teşekrler inşllhhh:))
sizerin yaşları daha küçük tatlışlar sizin inşllh şansınız daha çoookkk:))ben 30 uma geldim 4.5 senelik evliyim ondan be streslerim yakında rezervlerimde azalırsa diye çok korkuyorummm
valla canm yaşı sorun etmekte haklısın insanda o korkularda çok olur rabbim acısın inş.en yakın zamnda verir
canım ablan nezaman yaptırttı ve bahçecide ne kadara yaptırdı bilgin varmı ?
burdayızz nasılsın ayşegülcüm
evet canım istanbuldayım allah bağışlasın ablana canım ya eşime diyorum hep şu çevremizdeki hastanelere gitsek fiyatlarını öğrensek hep kullak arkası yapıyo ödemeleri oluyo bekle diyor kıbrısa gidelim diye arkadaşı gitmişya oda meraktan götürecek orayı görmk için 5 ay felan bekle diyo ne zamn yapmıştı ne kadar tutmuştu medicanayı düşünüyodum onlarda uçuyolar
canım haklısın ama bi kez aşılama dene iğneler kesmiyo zaten sonra tüp bebek dene özel hastane olsun daha çok ilgileniyorlar gerçi çok parada alıyolar insana hiç acımıyolar
bilmem ondan değil çok uğraştırmıyolar resmi nikahmışş yok bilmem kaç iğne kaç aşılama aile kaydı faln birde benimki meraktan istiyo gidelim vala geç aşılamaya ben bi iğne tedavisi deneyip sonra aşılama tekrar yapacam en son tüp bebek çok yıpratıcı süreçlr
valla canm yaşı sorun etmekte haklısın insanda o korkularda çok olur rabbim acısın inş.en yakın zamnda verir
canım benim inş.hiç birşeye gerek kalmadan olur hepimizin ozaman senin kıbrısa gitmen zorunlu çünkü orda nikah onemli değil isteyen herkez yaptırabiliyo resmi evli olmayan çiftler yaptıramıyo türkiyede canım benim yanlış anlamassan neden nikah kıymıyosunuz yarın öbürgün çoçuk olduğunda kimliğini nasıl çıkartacaksınız çok sıkıntı olur size bence biran önce nikah kıyın
hayırlı olur inşallah tedavın canım..iğne tedavısınemı başladın yıne..bende 2 ay ara vermiştim şimdi başlıycam doktora gitmemekte ne rahatmış
evet canım istanbuldayım allah bağışlasın ablana canım ya eşime diyorum hep şu çevremizdeki hastanelere gitsek fiyatlarını öğrensek hep kullak arkası yapıyo ödemeleri oluyo bekle diyor kıbrısa gidelim diye arkadaşı gitmişya oda meraktan götürecek orayı görmk için 5 ay felan bekle diyo ne zamn yapmıştı ne kadar tutmuştu medicanayı düşünüyodum onlarda uçuyolar
canım haklısın ama bi kez aşılama dene iğneler kesmiyo zaten sonra tüp bebek dene özel hastane olsun daha çok ilgileniyorlar gerçi çok parada alıyolar insana hiç acımıyolar
hmm anladım canım..nuray arkadaşımızın dedıgı gıbı yanlış anlama ama nikah yapmıycakmısınız çocuk dogduktan sonra dedıgı gıbı nasıl olur bilemiyorum...eger kıbrısa gıtmek ıstıyorsada eşin gezmek ve doktor için bişey diyemem hakkınızda hayırlısı...
evet canım iğne tedavısıne devam edıyoruz
​kaçıncı iğne tedavin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?