ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hmmm anladım canım bende yenı doktorla konuşucam belki aşılama yaptırırım bakalım..kıbrısa neden gıdıyosun tüp bebek için ordakı doktorlar dahamı ıyı...

canım ablan nezaman yaptırttı ve bahçecide ne kadara yaptırdı bilgin varmı ?

kızlar nerelerdesınız :44:

burdayızz nasılsın ayşegülcüm

üfff kaç lira ki bu tüp bebek aşılamayla olmaz biliyorum benm ama iyi bir yerde yaptırayım yaptırmışken ağrıda nasıl olacak bilmiyorum çok stres ldum çoooookkk

ve canım tup bebek hakkında bı bılgım yok ama dun doktoruma asılama fıyatını sordum 600 lıra istedı

hoşgeldın canım nasılsın

ve canım tup bebek hakkında bı bılgım yok ama dun doktoruma asılama fıyatını sordum 600 lıra istedı

Allahımm herkese bir çıkış yolu göstersin bu ayda olmadı hiçbir belirti yok 22 sinde olmuştum en son yakında olurum yine ozamana kadar karar vermem lazımmmm

Allahımm herkese bir çıkış yolu göstersin bu ayda olmadı hiçbir belirti yok 22 sinde olmuştum en son yakında olurum yine ozamana kadar karar vermem lazımmmm

amin canım allahım hepimize bi çıkar yolu göstersin inşallah..benimde 21 de günüm doktor değiştiricem aşılamamı istesem diyorum bende

inşllh olmam birsen sende lmazsın inşllh ama dediğim gibi ne çatlama belirtisi oldu ne göğsümde şişlik vs hiçbişe yok yani

inşllh olmam birsen sende lmazsın inşllh ama dediğim gibi ne çatlama belirtisi oldu ne göğsümde şişlik vs hiçbişe yok yani

bende çatlatma iğnesi oldugum zaman hıc bı belırtı yaşşamıyorum tatlım..belkide iğneden kaynaklı..sen belirtilere kafanı takma...inşallah allahın ıznıyle bebişin sana tutunur

bende çatlatma iğnesi oldugum zaman hıc bı belırtı yaşşamıyorum tatlım..belkide iğneden kaynaklı..sen belirtilere kafanı takma...inşallah allahın ıznıyle bebişin sana tutunur
canmm teşekrler inşllhhh:))
sizerin yaşları daha küçük tatlışlar sizin inşllh şansınız daha çoookkk:))ben 30 uma geldim 4.5 senelik evliyim ondan be streslerim yakında rezervlerimde azalırsa diye çok korkuyorummm

canım sen korkma kafana takma hiç allah nasip etmişse hiç yumurtan olmasada olur..nasip etmemişse naparsak yapalım olmuyuor bak ilaçlarla her ay kaç tane yumoşlarımız oluyor ama hiç biri döllenmiyor..o yüzden allah ol derse ne olursa olsun olur yeterki inancımız tam olsun..

evet canım istanbuldayım allah bağışlasın ablana canım ya eşime diyorum hep şu çevremizdeki hastanelere gitsek fiyatlarını öğrensek hep kullak arkası yapıyo ödemeleri oluyo bekle diyor kıbrısa gidelim diye arkadaşı gitmişya oda meraktan götürecek orayı görmk için 5 ay felan bekle diyo ne zamn yapmıştı ne kadar tutmuştu medicanayı düşünüyodum onlarda uçuyolar
canım haklısın ama bi kez aşılama dene iğneler kesmiyo zaten sonra tüp bebek dene özel hastane olsun daha çok ilgileniyorlar gerçi çok parada alıyolar insana hiç acımıyolar

kuzum bizim kızlar inş.mart 16 1 yaşına girecekler canım tam bilmiyorum ama netten tlf.alıp irtibata geçebilrisin yardımcı oluyolar aşağı yukarı bi fiat söylerler

Slm kizlar nasilsiniz ozledim sizleri ya..
Insallah enkisa zamanda hamis okursunuzda yine ortak paylasimimiz olur rabbimden dilegim bu..
Bbzcim canim ne kibrisindan bahsediyosun turkiyedeki dr larin suyumu cikti canim tr de arastirgitme okadar uzaklara sehir degisikligi istersen bak benm dr ineririm sana hem tupbebekte yapiyor istersen antalyada hem tatil yaparsiniz hemde dr gorunursun bence bu fikrimi degrlendir bana iyi geldigi icin demiyorum isinin hakkini gercekten vern bir dr istersen sana numarasini adresini verrim ilgilenirsen ozelden yaztatlim..
Tabi kzlar sizler icinde gecerli..
Simdilik a.e.olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…