ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selam kızlar nasılsınız bişeyler içmeye başlamışsınız faydası olur inşallah...bende bugun iyi hissediyorum temizliğe girişicem :)

selam kızlar nasılsınız bişeyler içmeye başlamışsınız faydası olur inşallah...bende bugun iyi hissediyorum temizliğe girişicem :)

slm canım iyiyiz sen nasılsın evett yıne bışeyler içmeye başladık inşallah faydası olur boşver cok fazla işyapma

Kızlar merhaba, uzun zaman oldu buralarda yoktum bende bir gelişme yok 2 haftaya kalmaz yine tedavilere baslarım sizler nasılsınız gelişmeler varmı.

canım sen ist.daydın dimi bak ablam orda tüp bebek yaptırdı bahçeci kliniğinde mustafa bey'e onlar çok iyi bu konuda ablamgilin artık neredeyse imkansızdı eniştemde milyonlrca spermin içerisinden sadece 4 tane sağlıklı vardı 12 sene sonra oldu cok şükür kıbrıstan önce bi orayı dene derim inş.ihtiyaç olmaz ama aşılama olmasa bende oraya gitcem

hoşgeldın canım nasılsın

şükür iyiyim işte kafam çok karışık bebeğim ya aşılama yerine yazın direk tüp bebek mi yapsam aşılama şartı arıyor sigorta ama ona vereceğim parayı diğerine veriririm gibi geliyor bilemedim:S

öle daha mantıklı gıbı duruyo canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…