ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım korkma doğum kontrol hapları zaten çok az kanama yapar insan bende de öyle olmuştu

canım yaa çok üzüldüm nasip olmadı diyen herkes için çok üüzülüyorum sanki benmişim gibi

heralde o yaptı böyle bu gün geldi tam olarak çok şükür, olmasada arıycam ben bu kırmızıları allah aratmasın

kızlar biriniz bana ard arda alıntı yaparak cevap yazmayı öğretebilirmi acaba

öğretim canım hani o alıntı ile cevapla yazısı var sağındaki kutucuyu tıkla işaret geliyo başka ki,ma cevvap yazacksan o kutucuyu işaretleyip yapabilirsin

ben cıkıyorum kızlar hadı ii akşamlar yarın doktordan gelınce yazarım artık

iyiyim canım sen nasılsın evet olmuştum 18 mayısta 1 sene olacak

​canım nasıl olunuyor agrı sancı olunuormu..benımde tek tüpüm tıkalı..acaba amelıyatmı olsam dıyorum ama bı yandan da korkuyorum çok...amelıyat sonrası gaz sancısı cok oluyormuş öyle yazdılar sende de oldumu nsl bı sancı..

olmuşş canımmm

birsen hani alime arkadaşımız yapmış kadın ovmuş karnını faln filan rahmetli nenemde kadınlara yaparmış 4 veye5gün sabah aç karına tüpler açılıyo aslında o yöntem sabunla şekerli suyla bide adetten sonra klasıklarını sabunla ovv sonra uzan yere sürekli karnına masaj yap ertesi gün ağrı çekersen bilkji düzelmne var

[table="width: 500"]birsen hacı hacı ayşegül
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…