ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bu ayda bebiş olmadığı kesinleşti az önce kırmızıları gördüm hayırlısı olsun bakalım...3. günü gene doktor yolu bize gözükecek anlaşılan...

canım sen benden bir gün sonra yaptırmıştın iğneyi.adetin için erken değilmi bugün benim iğneden sonra 14. günüm

can can beni dualar eksik kaldı yani hepsini okudum ama 10 tane değil daha azlar yinede burada listeye ekle canım 7 mart aşılama olcak buay

ben duaları akşam bitirdim Allah kabul etsin.Ayşegül arkadaşımıza enkısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Son düzenleme:
buayda olmadı sabah kırmızılar geldi maalesefhiç umudumda yoktu zaten bütün adet belirtileri mevcutttu ama yinede çok üzüldüm
geçen ayda ayın 9unda iğne oldum 22de adet oldum buayda aynı şekilde.sizcede çok erken değilmi.niye bukadar erken oluyorum.bi sorunmu var acaba.

Son düzenleme:

canım bugün iğnenin kaçıncı günün çok üzüldüm yemin yaa ne olacak rabbim yardım etsin bizlere

canım bugün iğnenin kaçıncı günün çok üzüldüm yemin yaa ne olacak rabbim yardım etsin bizlere

iğne yaptığım günü saymazsakki tahminim ogün çatladı çünkü sadece ogün bayağı sancım oldu bugün 13.günüm geçen ayda aynı olmuştu

üzülme canım benimde hep öyle erken geliyo
can can beni dualar eksik kaldı yani hepsini okudum ama 10 tane değil daha azlar yinede burada listeye ekle canım 7 mart aşılama olcak buay

eşinin değerleri düzeldimi canım inşallah tutar aşılaman

kızlaaar şu kürlerden kullanan oldu mu aranızda ben hiç kullanmadım da işe yarıyor mu aceppp

iyiyim canım sen nasılsın bugun sol tarafımda bıraz agrı var ya akşam esıme sılkelettırırken sağ tarafım cok acıyodu inşalah catlıyodur ya

hayırlı olsun:))) ya şu soğan incir ne bilim o kürler işte yapsam mı ki acep

iyiyim canım sen nasılsın bugun sol tarafımda bıraz agrı var ya akşam esıme sılkelettırırken sağ tarafım cok acıyodu inşalah catlıyodur ya

hayırlı olsun:))) ya şu soğan incir ne bilim o kürler işte yapsam mı ki acep

bencde dene senin bi tek yumurtalarında sorun var sanırım hiç denememişsin bende bu ay hayıt suyu içiyorum ayşegülde tabi pınarcım belki faydası olur sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…