bencede küçük ama doktor neden iğne verdi acaba:26:
daha iğne olmadım acaba yarın mı olsam?
şimdi kafama görede olmaz ki
valla guvenemedıysen baska bı doktora gıt ıstersen ben daha öncede kullandım ilk iğnem degıl 5. üstünndedır sayısı ama hıç 18mmden asagıda vurdurmadı doktorlarım yarın vurdursan olur ama yınede sen bılırsın benım tahlıl sonucum duşuk olsaydı bı kaç gun daha bekleyecektık yuksek olunca vuruldum
teşekkür ederim ilgin için.en iyisi yarın vurulmak sanırım.
inşaallah hepimiz hayırlı sonuç alırız.
kız ne oldu test tutunmu insan bi haber verir yahu herkes gibi bende merak ediiiimmm kız
​akşamları eşlerden dolayı pek giremiyoruz kuzuş..sen ne yaptn kırmızılar gelmedı inş. ıyı haberlerını beklyoruz..
eweeet 18. günümde geldi kırmızılarrrrr yok işte olmuyor napacağımı şaşırdım artık
kızlarrrrrrrrrrrr dualar ne alemde yarın öğlen bağışlanıcak kimseden ses yok...
pınarcım çok üzüldüm cnm hayırlıısı demekten başka çre yok...
haticeeeeeeeeee nerdesinn kızzzzzzzzzzz hadii hamileym dee bebiş geliyorr deee
ayşegülcüm iğnen hayırlı olsun canım 3 yumurtan oluşmuş kaçer mmdi inş.tutar ya bizede moral olur
canım allah ol demeden olmuyo işte seni çok iyi anlıyorum en kısa zamanda rabbim yüzümüzü güldürür inş.
yine bişey yom canlarım ya sabahtan beri moralim çok bozuk yerimden kalkasım gelmedi oğluşumda üşütmüş oda berbat bende anlamıyorum ben bu işi yaa yumurta oluyo çatlıyo bişey olmuyo ya ne yapıcağımı bende şaşırdım valla hele doktorlarda bişey yok herşey norkal diyo ya sininr oluyorum bişey yoksa niye olmuyo bu çocuk delircem ya çok üzgünüm çoooook her ay aynı sıkıntı allahım yardım etsin bize nedir eksiğimiz gidersin rabbim benim dualarda kaldı benim yerime okursanız arkadışın duaları eksik olmasın yoksa temizlenince okurum zaten
birsencim hastayım okuyamadımkızlarrrrrrrrrrrr dualar ne alemde yarın öğlen bağışlanıcak kimseden ses yok...
kızlarrrrrrrrrrrr dualar ne alemde yarın öğlen bağışlanıcak kimseden ses yok...
sagol canım 18mm 3de aynı boyutta tutarsa üçüz olabılr dedı test sonucum çok yuksek cıkınca beklemeyelım dedı doktorum ondan hemen iğneyı oldum inşallah tutar canım ya
acaba hayıtla bi alakası varmı
bilmiyorum kı canım ya e2 tahlıl öncden 600lerde çıkıyodu bugun 849 çıktı belkıde azda olsa vardır faydası b ay cok kalıtelı olmuş yumoşlarım
kız belkide faydası dokunmştr birde tutunsun diye bir bitkide olsa süper olurdu e2tahlilini ben hiç tutmadım dr.da demiyo
keşke öle bı bıtkı olsa ya hemen alırdım valla inşallah tutar caanım ya daha önce demıştım ya yumurta kalıtesıyle alakalıymış her ovitrelleden önce bu doktorum tahlıl yaptırıyo istersen bı daha klomen kullancaksan adetın 12.gunu falan yumrtaya bakmak için çagırdıgında tahlılı sen iste yaptır bı bakalım
bilmem kız aman yumurtlama dönemim belli olmuyo yapışıklık yapınca kist olmaması gayet normal zaten yumurtlamamda belli kaç gün iişki dedi birde silkeleme işi ne olack yaptınızöı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?