kız şu silkeletmeyi güzel anlatsana nasıl olacak o ara spermler çıkmadımı
bencde dene senin bi tek yumurtalarında sorun var sanırım hiç denememişsin bende bu ay hayıt suyu içiyorum ayşegülde tabi pınarcım belki faydası olur sende
hayırlı olsun:))) ya şu soğan incir ne bilim o kürler işte yapsam mı ki acep
sagol canım ben soganı yapmıştım sonuç alamadım ayın 10da hayıt suyu içmeye basladım bu ay 4 yumurtam vadı 3ü kalıtelıymış belkı faydası olmuştur bılmıyorum bende tavsıye uzerıne basladım komsumuz bununla hamıle kalmış
hadi y a bende soğan içmeyi düşünüyordum sende pco varmıydıı ikisini de içsem nolr acep
ya canım yere yattım ayaklarımdan tutup esım silkeldı kendını sıkarsan cııkıyo ben sıkmadım daha önce basıma gelmıştı sıkınca bırazı çıkmıştı 3 ,5 dk sılkeledı esım ayaklarmı dıktım 1,5 2 saate yakın yattım sonra kaktım duşumu aldım kalkınca su gıbı cıkıyo ama sperm görunmuyo
yoktu canım bışey olmaz heralde ya bıde adacayı yumurtaları buyutuyo dıe bılıyorum normal cay yerıne adacayı içebilirsin canım bı zararı yok bıldıgın çay
evett kendiliğinden 14 mm de falan kalıyor pco luyum ben
beybiler soğan suyu içeyim bari kocamada keçiboynuzu içireyim off off biride benm yerime temizlik yapsa keşke zaten moralim bozuk yatasım var hep
ayaklarıı nsıl diktin kız nasıl dikiliyo onuda anlatsan yaa
otunu mu içecem sallama olmaz dimi
nasıl anlatayım kı dur bak mesela yere yat kalcanın altına yyastık koy ama koltugun önune koy esın ayaklarında asılsın koltuga goğru ayaklarını kaldır havaya anladın mı:26:
tşk.canım kabul ettt zorladı bu sorum kız peki yatakta öyle durabildinmi bu ay deniycem herseyi
deneyeceğim 7. gün başlanıyormuş:SSsoğan kürü yap ğnla birlikte incr veya havuç kürü yapma ama adaçayıda iç yani pco için soğan küürrü güzel teyzemdede pco vardı hamile şimdi
anemmm anlatışını yesinler seninnasıl anlatayım kı dur bak mesela yere yat kalcanın altına yyastık koy ama koltugun önune koy esın ayaklarında asılsın koltuga goğru ayaklarını kaldır havaya anladın mı:26:
aktarlarda otu satılıyo andan al ucuz bışey zaten ondan az kopar yıka suyu neyın içinde ısıttıysan cezve yada caydanlık herneyse kaynayan suyun içine koy bıraz daha kaynat agzını kapat az demlensın sanra iç bi zararı yok
yataktada durabılırsın ama duvara ayaklarını kaldırıp dıkebılecegın şekıldeyse öylede olur sen pozısyonu anladıysan her turlu yatabılırsın bışey degıl canım ya nolcak
deneyeceğim 7. gün başlanıyormuş:SS
anemmm anlatışını yesinler senin
tamam bebeğim alayım aktardan
deneyeceğim 7. gün başlanıyormuş:SS
anemmm anlatışını yesinler senin
tamam bebeğim alayım aktardan
evet canım 7.gün deniycz kızzz heya ayşegül çok kibar bi bayan olduğu için anlatımıda güzel kızın
biri birşeyi 4kez tekrarlasın anlamam ayşegül anlatınca direk anlarım
ayy çok mersı şekerler ya şımartıyorsunuz benı ayol
aman azcık gırgır şamata olsun ya karamsar olmaktan içim şişti ee kocanı nasıl ıkna ettın silkelemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?