ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız şu silkeletmeyi güzel anlatsana nasıl olacak o ara spermler çıkmadımı

ya canım yere yattım ayaklarımdan tutup esım silkeldı kendını sıkarsan cııkıyo ben sıkmadım daha önce basıma gelmıştı sıkınca bırazı çıkmıştı 3 ,5 dk sılkeledı esım ayaklarmı dıktım 1,5 2 saate yakın yattım sonra kaktım duşumu aldım kalkınca su gıbı cıkıyo ama sperm görunmuyo

bencde dene senin bi tek yumurtalarında sorun var sanırım hiç denememişsin bende bu ay hayıt suyu içiyorum ayşegülde tabi pınarcım belki faydası olur sende

evett kendiliğinden 14 mm de falan kalıyor pco luyum ben

beybiler soğan suyu içeyim bari kocamada keçiboynuzu içireyim off off biride benm yerime temizlik yapsa keşke zaten moralim bozuk yatasım var hep

hayırlı olsun:))) ya şu soğan incir ne bilim o kürler işte yapsam mı ki acep

sagol canım ben soganı yapmıştım sonuç alamadım ayın 10da hayıt suyu içmeye basladım bu ay 4 yumurtam vadı 3ü kalıtelıymış belkı faydası olmuştur bılmıyorum bende tavsıye uzerıne basladım komsumuz bununla hamıle kalmış

hadi y a bende soğan içmeyi düşünüyordum sende pco varmıydıı ikisini de içsem nolr acep

hadi y a bende soğan içmeyi düşünüyordum sende pco varmıydıı ikisini de içsem nolr acep

yoktu canım bışey olmaz heralde ya bıde adacayı yumurtaları buyutuyo dıe bılıyorum normal cay yerıne adacayı içebilirsin canım bı zararı yok bıldıgın çay

ayaklarıı nsıl diktin kız nasıl dikiliyo onuda anlatsan yaa

evett kendiliğinden 14 mm de falan kalıyor pco luyum ben

beybiler soğan suyu içeyim bari kocamada keçiboynuzu içireyim off off biride benm yerime temizlik yapsa keşke zaten moralim bozuk yatasım var hep

soğan kürü yap ğnla birlikte incr veya havuç kürü yapma ama adaçayıda iç yani pco için soğan küürrü güzel teyzemdede pco vardı hamile şimdi

ayaklarıı nsıl diktin kız nasıl dikiliyo onuda anlatsan yaa

nasıl anlatayım kı dur bak mesela yere yat kalcanın altına yyastık koy ama koltugun önune koy esın ayaklarında asılsın koltuga goğru ayaklarını kaldır havaya anladın mı:26:

otunu mu içecem sallama olmaz dimi

aktarlarda otu satılıyo andan al ucuz bışey zaten ondan az kopar yıka suyu neyın içinde ısıttıysan cezve yada caydanlık herneyse kaynayan suyun içine koy bıraz daha kaynat agzını kapat az demlensın sanra iç bi zararı yok

nasıl anlatayım kı dur bak mesela yere yat kalcanın altına yyastık koy ama koltugun önune koy esın ayaklarında asılsın koltuga goğru ayaklarını kaldır havaya anladın mı:26:

tşk.canım kabul ettt zorladı bu sorum kız peki yatakta öyle durabildinmi bu ay deniycem herseyi

tşk.canım kabul ettt zorladı bu sorum kız peki yatakta öyle durabildinmi bu ay deniycem herseyi

yataktada durabılırsın ama duvara ayaklarını kaldırıp dıkebılecegın şekıldeyse öylede olur sen pozısyonu anladıysan her turlu yatabılırsın bışey degıl canım ya nolcak

soğan kürü yap ğnla birlikte incr veya havuç kürü yapma ama adaçayıda iç yani pco için soğan küürrü güzel teyzemdede pco vardı hamile şimdi
deneyeceğim 7. gün başlanıyormuş:SS
anemmm anlatışını yesinler senin

tamam bebeğim alayım aktardan

yataktada durabılırsın ama duvara ayaklarını kaldırıp dıkebılecegın şekıldeyse öylede olur sen pozısyonu anladıysan her turlu yatabılırsın bışey degıl canım ya nolcak

anladım canım merak etme değişiklik olr yaa eee kaç gün daha silkeletecen

deneyeceğim 7. gün başlanıyormuş:SS

anemmm anlatışını yesinler senin

tamam bebeğim alayım aktardan

evet canım 7.gün deniycz kızzz heya ayşegül çok kibar bi bayan olduğu için anlatımıda güzel kızın
biri birşeyi 4kez tekrarlasın anlamam ayşegül anlatınca direk anlarım

evet canım 7.gün deniycz kızzz heya ayşegül çok kibar bi bayan olduğu için anlatımıda güzel kızın
biri birşeyi 4kez tekrarlasın anlamam ayşegül anlatınca direk anlarım

ayy çok mersı şekerler ya şımartıyorsunuz benı ayol

aman azcık gırgır şamata olsun ya karamsar olmaktan içim şişti ee kocanı nasıl ıkna ettın silkelemeye

bi kez dedim saçma geldi dahada ısrar etmedim allah istemiyoki vermiyor bekliyelim o isteyince verir diyo vala o yuzden inanamazzda böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…