dün dr.gittim bugün sabah 10da iğnemi yapmamı söyledi kkııız nöbetçi ecz.bulmakta zorluk çektik tam bulduk drken iğne yokmuş eczanede başka ecz.buldukta 12:30 yaptım bu arada akşam ilişki olmuştuda bugün yine istemiyorum dr.2gün ilişki1 gün ara demişti sen nasıl yaptın iğneden sonra
dün dr.gittim bugün sabah 10da iğnemi yapmamı söyledi kkııız nöbetçi ecz.bulmakta zorluk çektik tam bulduk drken iğne yokmuş eczanede başka ecz.buldukta 12:30 yaptım bu arada akşam ilişki olmuştuda bugün yine istemiyorum dr.2gün ilişki1 gün ara demişti sen nasıl yaptın iğneden sonra
dunden alsanda olurdu canım ya neyse iyi barı bulabılmısın zor bulunuyo ben ayın 21inde vuruldum ya gunlerıde soyleydı 21,22,24du ben 23u de koydum aaraya valla bende hiç bir degışiklik yok canım ya kuzu gıbı beklıyorum öyle kırmızıları
ya kac tane göndermışim
bende öyle yapacam vala iyi yapmışsın 23ü de arya koymkla neyse az günün kaldı belirtiler çıkmasındaa so iki gün çıkarsa gebelik belirtisi olur inş.
inşallah canım ya bakalım ne olcak hayırlısı artık ya
bimiyorum kı bende farkındada degılım hiç
günaydın kızlar kaç gündür giremedim misafir falan geldi hem güdüz akşam feleğim şaştı...dışarı çıkmadan bakıyım dedim yeni iğneler vurulmuş hayırlısıyla hepside tutar inşallahh..ben dün son ilacımıda bitirdim çarşamba doktora gidicem iğnemi olucam bakalım hayırlısı..
merhaba kızlar.nasılsınız.ben iğnemi olalı yarın 12.gün olacak yarın kandan baktırcam.hayırlısı bakalım.dua edin kızlar.
ilacın bitmişse bugün canım kanımcada iğneni çarşambada vurmazsın cumartesi gününe kadar belki beklersin klomndi dimi
mrb canım iyiyiz canım sen nasılsın kız testtende baksaydın çıkardı varmı belirtin
merhaba kızlar.nasılsınız.ben iğnemi olalı yarın 12.gün olacak yarın kandan baktırcam.hayırlısı bakalım.dua edin kızlar.
yarın benimde 12. gün olacak .....test yapmaya korkuyorum biraz daha bekleyecem ben.....işallah sen bebişinlesindir canım...
selam kızlar..ne güzel iğneleri yaptırıp bekliyorsunuz inşallah güzel sonuçlar alırsınız.ben bu ay rahim filmi çekileceğim için boşa geçecek beklemedeyim yani(
cnm idrarda hemen belli olmuyormuş ya ondan bakmadım.kasıklarımda ara ara batma var bide göğüslerim şiş okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?