- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
HERKESE SELAM ALEYKÜMMMM kimsede yok ki SELAM canlar
aminnn canım çok erken azıcık daha dişini sıkkkcatlatma ignesinden kac gun sonra kanda gebelik belli olur
acaba su an yaptirsam daha erken mi.bu gun 9. gun
aslinda cok umudum da yok benim cunku a lekelenmeden sonra hic belirtim olmadi
galiba o pembe akinti yumurta catladigi icindi ama biz ondan 2 gun once beraber olmustuk en son.
offf beklemek cok zor kizlar
Allah hepimize yardim etsin
canım sen gece kuşu biz gündüz kuşu geceleri denk gelmiyoruz ya sen gül diye yazmıştım ama öyle yapacammm kız kaynana seni çok seviyo demk bak 2 ay daha duracakmış allah kurtarsın vala kaynanoş yüzünden iki lafın belini bile kıramıyoz iğne yaptınmı ne olduayyyy zeyno sen çok yaşa klomenay klomencan çok güldüm yaa kaynana hala yanımda ya anca vakit buluyorum canım 2 ay daha burda sıyırcam artık
ve aleykum selaaaam
catlatma ignesinden kac gun sonra kanda gebelik belli olur
acaba su an yaptirsam daha erken mi.bu gun 9. gun
aslinda cok umudum da yok benim cunku a lekelenmeden sonra hic belirtim olmadi
galiba o pembe akinti yumurta catladigi icindi ama biz ondan 2 gun once beraber olmustuk en son.
offf beklemek cok zor kizlar
Allah hepimize yardim etsin
canım bekle erken belirtin varmı kızzz bende birazdan dr.gidiciiim bakam ne zamn iğne yapacak banaa
aleyküm selam nasılsınız kızlarr...
aleyküm selam nasılsınız kızlarr...
evet erken sanirim henuz ama sabredemiyorum ki
hic bir belirtim yok sadece 26 subat gece yarisi pembe akintim oldu az sonra hic olmadi
3 gundur de ara ara sag gozum seyriyo.tabi bu da belirtiden sayilirsa
Allah yardimcin olsun seninde bu ay bebegin tutunur sana insaallah.
he birde ara ara cok hafif midem bulaniyor ama normalde de midem hassastir
bu sebepten hamilelige yoramiyorum bunu da.
valla haklısın acaba o pembe akıntı niçin geldi inş.canım bu ay öylesine bu tedaviyi yaptım bi kaç günün kaldı 4günde bekle test tut
kızlar nasılsınızzzzz
canim bende hep seni takip ediyorum
gebelikle alakali bir belirtin var mi acaba
birde bende bu ay 2 yumurta vardi.
birisinin catlatma ignesinden 36 saat sonra catladigini hissettim
fakat kafami kurcalayan birisi daha kucuk dedi doktor digerinden ama kac mm onu soylemedi
o kucuk olan da 5 gun sonra catlamis olabilr mi
bu konuda hic bilgin var mi acaba ondan geldi bu pembe akinti
inan meraktan cildiracam
valla anım gebelıkle alakalı bı bellırtım yok sadece ararda adet olacak gıbı şişlik oluyo sonra gecıyo kucuk olan daha sonra catlamış olabılır yanı böyle bı ihtiml var dıye bılıyorum pembe akıntının sebebı bu olabılır
şafak gelmezki artıkcanim o pembe akinti catlatma ignesinden neredeyse 5 bucuk gun sonra geldi.
bilemiyorum ki catlatma ignesinden 5 gun sonra da yumurta catlar mi
inan merak icindeyim bu pembe akinti neden oldu.3 yada dort kez peceteyi az az kirletti.a
ma camasirima cikacak kadarda degildi.
yumurta catladigi icin mi yoksa yerlesmeden dolayi mi
dedigin gibi biraz daha sabir bakalim en fazla bir hafta sonra belli olur insaallah.
iyiyim ben canm sen nasılsın yoktunnnkızlar nasılsınızzzzz
evet dedigin gibi yumurta catladigindan dolayi olabilir.her ihtimali dusunup cok kaptirmamam lazim ama ne yaparsin umut dunyasi
hayirlisi olsun.
şafak gelmezki artık
iyiyim ben canm sen nasılsın yoktunnn
ben yarın iğnemi yapacam dr.gittim herşey güzel iki yumurtam var biri 21mm diğerini bilmiyorum zaten takmıyoru artık yarın iğnemi yapayım kesin yine alevlenrim
bene ıyıyım canım yoktum evde annemdeydım şimdi geldım benım adet belırtılerı basladı ya arada şişlik oluyo karnımda tas gıbı olyo hiç olmzdı böyle ya:44:
inşallah bu ay tutturursun canım ya
ne çabuk başladı nasıl bir şişlik kız iğneden sonraki kaçıncı günün bu arada inş.tutturumda artık allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?