valla saymadım ama 21subatta oldum iğneyı ya karnım şişiyo cok sert oluyo ya ayın 9unda gelmesı lazım
bu ayda olmadı galıba canım ya
iğneden sonrakı 16. gun oluyodum canım gecen ay 13. gun oldum oda yumurta catlamadıgından
yok gıbı ya zaten akıntım hep vardı bılmıyorum artık ya of ne düşünecegımı şaşırdım
bekleyıp görecegız artık
ya kızlar siz de veya eşinizde bir problem var mı?ben 3 ay klomen ve ovitrelle kullandım; ama maalesef geçen ay rahim filmi çektirdim ve tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. buna rağmen bu ay çok umutluydum; çünkü 3 gün gecikti ve bugün lekelenmeler başladı. bu dırımda önümüzdeki ay ilk aşılamamı olucam.
herkes kaçmış bile, bbbz sen de meşgulsün sanırım. neyse ben biraz daha yatağa gömülüp bunalıma devam edeyim.
cevap bile yok muzaten karnım ağrıyor, günümde adet olsam bu kadar üzülmem ama bi de 3 gün gecikme olunca insan daha fazla umutlanıyor. offfff
öle canım benim hiç umudum yok zaten o yüzden hiç heveslenmıyorum bıle
aminnn canım çok erken azıcık daha dişini sıkkk
canım sen gece kuşu biz gündüz kuşu geceleri denk gelmiyoruz ya sen gül diye yazmıştım ama öyle yapacammm kız kaynana seni çok seviyo demk bak 2 ay daha duracakmış allah kurtarsın vala kaynanoş yüzünden iki lafın belini bile kıramıyoz iğne yaptınmı ne oldu
ben yarın iğnemi yapacam dr.gittim herşey güzel iki yumurtam var biri 21mm diğerini bilmiyorum zaten takmıyoru artık yarın iğnemi yapayım kesin yine alevlenrim
bende salı gidicem canım doktora klomen bu gün bitti yumurta büyümüşse salı günü verir iğneyi benim kiler geç büyüyor cumada olabilir eveettt yaaaa hiç laf ta kalmadı belde kalmadı konuşcak kırıcak ama ben sizi bırakmıyom kız fırsat bulunca takip ediyorum merak ediyom kız sizi
bende salı gidicem canım doktora klomen bu gün bitti yumurta büyümüşse salı günü verir iğneyi benim kiler geç büyüyor cumada olabilir eveettt yaaaa hiç laf ta kalmadı belde kalmadı konuşcak kırıcak ama ben sizi bırakmıyom kız fırsat bulunca takip ediyorum merak ediyom kız sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?