ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

amin canım ya eşin duyunca ne kadar sevinecek kimbilir

ayşegül kaçıncı ç.iğnesinde hamile kaldın ?

sayısını ben bıle hatırlamıyorum canım ya ama klomen yerıne pregon iğne vuruluyodum bu ay yumurtlarım cok kalıtelıysdı bırde yaptıklarımda var aallahıma cok şükür bebegımı bana gönderdı ben hergun gırerım canım sormak istedıklerınızı faln o zamn cvplarım bırazdan esım gelcek cıkcm cvp veremezsem kızmayın bana

slm arkadaşlar yaptığınız yorumları okudum aramızda hamilelik haberi verenler olmuş çok sevindim. ben bu ay tedaviye başladım klomenle başladım 5 gün kullandım ve 2 güne bir yumurta kontrolüne gittim. bugün doktorum ovitral iğnesi verdi hemde 2 adet ardı ardına vurulacakmış. içime bi korku geldi nedense 2 tane olduğu için. sonrasında kasık ağrısı oluyormuş . ilişkiye girilcek günleri ve hatta saatleri bile söyledi :))) Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkeze versin. birde rahim içi inceymiş benim bunun içinde bir tane jel verdi. normalde bile zaman geçmiyordu benim için ay boyunca şimdi bu ay nasıl geçer zaman bilemiyorum.!!!!!!!!!!!

kızzzzz okadar arkadaş uğramış bize belirtilerini ne yaptığını tek tek yaz uygulasınlar ben biliyorumda belki bilmeyenler varrr

amin canım ya eşin duyunca ne kadar sevinecek kimbilir
sevinmezmı canım ya oyuzden telefonda söylemedım bırazdan gelcck ozamn söylıcem
kızzzzz okadar arkadaş uğramış bize belirtilerini ne yaptığını tek tek yaz uygulasınlar ben biliyorumda belki bilmeyenler varrr

taamam dur yazayım

evet ya hemde çok büyük umut oldu topiğin ilk hamilesi sayılır ayşegül, herkes hamile kalır biz topiğin demir başları hiç hamile kalamıycaz diye düşünmeye başlamıştım çok sevindim çok

arkadaslar öncelıkle 4444 defa tefrıcıyeyı okudum gecen ay baslamıştım sonra bu ay 707 dfa ya varıs ,70 000 defa lem yelıd okudum hatta daha yenı bıttı ovitrelleden sonra her ilişkiden sonra esıme sılkelettım ve öle bı kac saat yattım bırde adetım bıtınce hayıt tohumu alıp kaynattım her akşm esımle bırlıkte içtik bırde e vıtmını aldık ecznden onuda ottan sonra içtik çok şükür şimdi hamıleyım belırtılerım ise hıç bır şeyım yok sadece kasık agrım vardı adet olacak gıbı baskada hiç bir şeyim yok ne gögus acısı nede bulantı işte bu kadar kızlar sormk istedoıgız herseye cvp yazabılırım inş. sizlerdede faydası olur

cemre korkutmak gibi olmasında mart 1 de iğne vuruldum 10 gün geçti ama gelde bana sor yıl gibi geldi :)

ayyy hacıııı allah canını almasın emiii sanadad bebiş versin inş.güldürdün beni heya bende onu düşünüyodummm inş.bebeiğin olurda bok içinde kalırsın birsenin bana ettiği bedduayı eddiyorum sana isteyen herkes amin desin darıısı onların başına gelsin aminnnn

haklısın canım ya madden çok para gidiyor..eşimin dediği gibi bebek gelmeden masraflı oldu :) bendede eşimdede sorun yok canım..klomen tedavisini devam ettireceğiz..geçen ay hsg çekildi bu ay da ben gitmedim..bu şekilde kafam daha rahat..

bende bedduana çok güldüm öyle çaresizimki buna bile amiiiiiiiiiinnnn diyorum canım

en güzelide en özelide o zaten eşinin sevincini paylaşmak allahım o kadar çok özendimki inş. bizde tadarız

aynen, onun için ayrı üzülüyorum ya inşallah bizde tadarız canım

canlarım üzülmeyın olurmu bılıyorum bana cok sevındınız ama insanın içindekı burukluk gecmıyo bende sızın yasadıgınz duyguları cok yasadım ınanın bana canı gönulden dua edıyorum

iyi akşamlar kızlar hepinize

canım benim sağol inan çok sevindik ama insan bi yandanda özeniyor işte özellikle şu eşe mektup olayı bitirdi beni

canım benim sağol inan çok sevindik ama insan bi yandanda özeniyor işte özellikle şu eşe mektup olayı bitirdi beni

cok iyi anlıyorum ınan bı tarafım sevınırken hep aklımdaydınız sızler için üzüldum inan canım ben bu ay cok inanmıştım sizde inanın allahım sızlerede bebklerınızı gönderecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…