amın canım cok sagol inş. sizllerde tadarsınız bu duyguyu
koydum canım inş. sızlerde koyarsınız
evet tatlım silkelemede vardı onu unuttum
çok sagol canım inş. sizlerin hamış haberlerınızıde alırız
kese gorununce bellı olur canım hayırlısı artık saglıklı olsunda ilşkide n sonra esın ayaklarından tutup iyice silkelıyo tatlı saga sola sallıcak öyle 1,5 saat kadar falan yattım
hayal kırıklığı, en kalınından negatif canlar.. ama hala regl olmadım.. bilmiyom yani..
ayşegül kaçıncı ç.iğnesinde hamile kaldın ?
canım kırmızıları görene kadar umut var o umudu kaybetmeyelim
amin canım ya eşin duyunca ne kadar sevinecek kimbilir
sayısını ben bıle hatırlamıyorum canım ya ama klomen yerıne pregon iğne vuruluyodum bu ay yumurtlarım cok kalıtelıysdı bırde yaptıklarımda var aallahıma cok şükür bebegımı bana gönderdı ben hergun gırerım canım sormak istedıklerınızı faln o zamn cvplarım bırazdan esım gelcek cıkcm cvp veremezsem kızmayın bana
sevinmezmı canım ya oyuzden telefonda söylemedım bırazdan gelcck ozamn söylıcemamin canım ya eşin duyunca ne kadar sevinecek kimbilir
kızzzzz okadar arkadaş uğramış bize belirtilerini ne yaptığını tek tek yaz uygulasınlar ben biliyorumda belki bilmeyenler varrr
hacıııııı yaaa hepsi bizim gibi umut peşinde nasıl başardı diye vallahi moral oldu darısı bizlrin başına inş.hepimiz bu güzel haberi veririz ben hamile olsamda herkesi eklerim bu yoğun ilgiyi bende istiyorummmmm yarn ayşegüle ceza vrcem canım şimdilik korkutmuyorum kekliğiiii
sevinmezmı canım ya oyuzden telefonda söylemedım bırazdan gelcck ozamn söylıcem
taamam dur yazayım
slm arkadaşlar yaptığınız yorumları okudum aramızda hamilelik haberi verenler olmuş çok sevindim. ben bu ay tedaviye başladım klomenle başladım 5 gün kullandım ve 2 güne bir yumurta kontrolüne gittim. bugün doktorum ovitral iğnesi verdi hemde 2 adet ardı ardına vurulacakmış. içime bi korku geldi nedense 2 tane olduğu için. sonrasında kasık ağrısı oluyormuş . ilişkiye girilcek günleri ve hatta saatleri bile söyledi :))) Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkeze versin. birde rahim içi inceymiş benim bunun içinde bir tane jel verdi. normalde bile zaman geçmiyordu benim için ay boyunca şimdi bu ay nasıl geçer zaman bilemiyorum.!!!!!!!!!!!
evet ya hemde çok büyük umut oldu topiğin ilk hamilesi sayılır ayşegül, herkes hamile kalır biz topiğin demir başları hiç hamile kalamıycaz diye düşünmeye başlamıştım çok sevindim çok
en güzelide en özelide o zaten eşinin sevincini paylaşmak allahım o kadar çok özendimki inş. bizde tadarız
benim çikolata kistim olduğu için hamilelik engelleniyo o yüzden aşılama veya tüp bebeğe kadar gidebilir o yüzden maliyeti çok olacağından devlete gidiyorum.tabi biraz sıkıntılı ama katlanıcam mecburen. senin belli bir sebebin yoktu sanırım inşallah bu ay sonuç alırsın.
ayyy hacıııı allah canını almasın emiii sanadad bebiş versin inş.güldürdün beni heya bende onu düşünüyodummm inş.bebeiğin olurda bok içinde kalırsın birsenin bana ettiği bedduayı eddiyorum sana isteyen herkes amin desin darıısı onların başına gelsin aminnnn
en güzelide en özelide o zaten eşinin sevincini paylaşmak allahım o kadar çok özendimki inş. bizde tadarız
aynen, onun için ayrı üzülüyorum ya inşallah bizde tadarız canım
canlarım üzülmeyın olurmu bılıyorum bana cok sevındınız ama insanın içindekı burukluk gecmıyo bende sızın yasadıgınz duyguları cok yasadım ınanın bana canı gönulden dua edıyorum
canım benim sağol inan çok sevindik ama insan bi yandanda özeniyor işte özellikle şu eşe mektup olayı bitirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?