ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yaa ağrılıları çok sevdim bugun sordum ama bilemedi komşucukum araştıracağım ama:)
benim gibi bu ay çatlatma iğnesi yapıp da bekleyen kaç kişi var aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum ben kimlerle beraber gün sayıyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ben varımmm çarşamba günü oldu çatlatma iğnesiiii

merhaba kızlarr nasılsınız...

az önce doktordan geldim ben bugün 10. günüm ve sağlı sollu bir sürü yumurta yapmışım..sağdakı en buyuk 18 soldakı 16 mm yarın 1 de çatlatma iğnesi verdi bana..bakalım ne olucak...sizce erkenmı çatlatma iğnesi için yarın 11. günn olucak adetle..

canım p,tesiye kadar bekliycem olmaz ise yapcam bi test hayırlısı bakalım

off off o stres nedir hepimiz çok ıyı iliyoruz maalesef...kasa kasa biz geciktiriyoruz adeteri çoğu zaman (bende adet zaten düzensizdir de bi keresinde 45 gün sonra omuştu çok üzülmüştüm

inşallah seninki güzellikle sonuçlanırrrrrr

Cancanlar ben çıkyorum mesai bitti hafta sonu bekliyo artık yaşasınnnnnnnnnnnnnn aksam kahvesine beklirim kızlar hepinizi öpüyorum gül yanaklarınızdan

iyiyz canım sen nasılsın guzel buyumuş canım ya hayırlısı olsun bakalım inş. bu ay bebegın gelır

canım o kişiye göre değişiyor ama yarın onlar az daha büyümüş olacak...benm öyle oldu bir tanesi 35 olmuş(diğer ikisi iyiydi onları düşünerek yaptık iğneyi umarım çatlamışlardır

canım hayırlı olsun erken geç diye birsey yok yumurta istenildiği boyuta ulaştığında iğne veriliyo zaten demekki seninde çabuk gelişmişstres yapma sakın etkileme yumurtaları

iyiyz canım sen nasılsın guzel buyumuş canım ya hayırlısı olsun bakalım inş. bu ay bebegın gelır

bende ıyıyım canım çift taraflı bolcana yumurta yapınca keyfım yerıne geldi inş. bıtanem hepimizin gelir inş.

canım o kişiye göre değişiyor ama yarın onlar az daha büyümüş olacak...benm öyle oldu bir tanesi 35 olmuş(diğer ikisi iyiydi onları düşünerek yaptık iğneyi umarım çatlamışlardır

inş. çtlamıştır tatlım...
bende yarın 1 de vurulucam iğne işte bakalım...bu arada yarında doğumgünüm benim...bide dogumgunumde tutturuyomuşum bebişiii ayy nerdee o günlerrrr

yaa süper olurrrrrr inşalhhh mutlu yıllar şimdidennnn

canım hayırlı olsun erken geç diye birsey yok yumurta istenildiği boyuta ulaştığında iğne veriliyo zaten demekki seninde çabuk gelişmişstres yapma sakın etkileme yumurtaları

oyyy yapmıycamm yapmıycammmm stresss
inşallah bu ay olurr yaaa hepimizin yüzü gülerrrr

yumurtaya göre iğne veriliyo canım 18 19 20 ideal yumurta benimde 19. gün 19 mm idi ogün oldum iğneyi sende aramıza katılıcaksın yani iğne yaptırıp gün sayanlar:18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…