ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yumurtaya göre iğne veriliyo canım 18 19 20 ideal yumurta benimde 19. gün 19 mm idi ogün oldum iğneyi sende aramıza katılıcaksın yani iğne yaptırıp gün sayanlar:18::18::18::18::18::18::18::18:

sen aramıza katıldın tatlım hoşgeldın bu arada...
ben geçen ayd iğne olmuştum ama maalesef sonuç alamamıştımm...hee doktorda öle dedi anasıtını satıyım bu yumurtlar bu kadar buyuyup guzel hale gelıyorlarda neden olmuyorlar dıyorr

kızlar eger bu ay hamıle kalmayı becerebıldıysem çin takvımıne göre kızım olcakmış

kızlar iğneyı vuruldugunuz gunude sayıyormusunuz
canım mümkünse hiç bir günü sayma

iğneden sonra 2. günümD

nasıl geçecek günler
biraz zor geçiyor yaa ben bir gün kalkıyorum oldu diyorum bir kalkıyorum akşama kadar umutsuz vaka gibi geziniyorum ama sıra sıra birbirimize hayırlı ve olumlu haber veririz inşallah
sayılıyor mu cidden ozaman 3. günüm olur
:44::44::44::44::44::44::44:
hoşbulduk canım rabbim daha emretmemiştir ama bu sefer olur inşallah canım ben 2. yi istiyorum bitane oğluşum var ondada hep bu yollarda geçtim ama azaman niyese hiç ilgilenmemişim ne kullandım ne oldu şimdi iğneden sonra 15 gün beklemek zor geliyo oğlumda iğneden sonra hiç tahlil yapmamışım 5,5 haftalıkken öğrenmiştim ozaman bunları hiç bilmiyodum bilmemek daha iyiymiş heralde yaaa beklemek çooookkk zoooor

Kizlar daha demin lavaboya gittigimde kahverengi su gibi akinti geldi hastaligimmi sokucek yaaa(

Kizlar daha demin lavaboya gittigimde kahverengi su gibi akinti geldi hastaligimmi sokucek yaaa(

bende öyle olduğunda kırmızı kart gelir inşallah sende olmaz bak bende bu adet belirtisi belki başkasında da gebelik belirtisidr öyle olup hamile olanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…