sayılıyor mu cidden ozaman 3. günüm olur
yumurtaya göre iğne veriliyo canım 18 19 20 ideal yumurta benimde 19. gün 19 mm idi ogün oldum iğneyi sende aramıza katılıcaksın yani iğne yaptırıp gün sayanlar:18::18::18::18::18::18::18::18:
aminnnn kaç kişi bekliyor burada bigisi olan var mı
sayılıyor mu cidden ozaman 3. günüm olur
bılmıyorum kı bende merak ettım sayılıyor muu:44:
canım şu sayma işini bu ay unutalım bence saymayalım
bilmem bende dün geldim buracıkaa
bıyybir ultrason makiinm olsa zart zurt bakarım çatlamışmı kistleşmişmi diye
kızlar eger bu ay hamıle kalmayı becerebıldıysem çin takvımıne göre kızım olcakmış
kızlar eger bu ay hamıle kalmayı becerebıldıysem çin takvımıne göre kızım olcakmış
D olsun canımmm kız bebiş olsun
inan çok çabalıyorum bunun içinn:)))
canım mümkünse hiç bir günü saymakızlar iğneyı vuruldugunuz gunude sayıyormusunuz
biraz zor geçiyor yaa ben bir gün kalkıyorum oldu diyorum bir kalkıyorum akşama kadar umutsuz vaka gibi geziniyorum ama sıra sıra birbirimize hayırlı ve olumlu haber veririz inşallahiğneden sonra 2. günümD
nasıl geçecek günler
:44::44::44::44::44::44::44:sayılıyor mu cidden ozaman 3. günüm olur
hoşbulduk canım rabbim daha emretmemiştir ama bu sefer olur inşallah canım ben 2. yi istiyorum bitane oğluşum var ondada hep bu yollarda geçtim ama azaman niyese hiç ilgilenmemişim ne kullandım ne oldu şimdi iğneden sonra 15 gün beklemek zor geliyo oğlumda iğneden sonra hiç tahlil yapmamışım 5,5 haftalıkken öğrenmiştim ozaman bunları hiç bilmiyodum bilmemek daha iyiymiş heralde yaaa beklemek çooookkk zoooorsen aramıza katıldın tatlım hoşgeldın bu arada...
ben geçen ayd iğne olmuştum ama maalesef sonuç alamamıştımm...hee doktorda öle dedi anasıtını satıyım bu yumurtlar bu kadar buyuyup guzel hale gelıyorlarda neden olmuyorlar dıyorr
Kizlar daha demin lavaboya gittigimde kahverengi su gibi akinti geldi hastaligimmi sokucek yaaa(
Kizlar daha demin lavaboya gittigimde kahverengi su gibi akinti geldi hastaligimmi sokucek yaaa(
kızlar yaşlarınız kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?