ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

uğraşmadımki hiç ben gülerek anlattım oda "mantıklı deneyelim" dedi:1: senin kocan sertmi biraz canım

sert değil ama çook farklı sabırlı beklemeyi seviyor hep bana kendini rahat bırak çocuk düşünme skin allah isterse olur diyo nedense o konuşunca rahatlıyorum hep sohbet eder öyle öyle ertesi günde herseyi unutuyorum valla bak hipnoz ediyo beni sanki burdan ona sevgilerimi iletiyorum dostumm sevgililer gününde eli boş girdimmm unutma seni sevmek bile ayrı bir güzellik
kızz ilerde okurum aşkım tazelensin bari

Son düzenleme:
canım google amcaya sordum kadınlar kulubünde baranca ursului kullananlar diye topik var bak bakalım adı o herhalde

sert değil ama çook farklı sabırlı beklemeyi seviyor hep bana kendini rahat bırak çocuk düşünme skin allah isterse olur diyo nedense o konuşunca rahatlıyorum hep sohbet eder öyle öyle ertesi günde herseyi unutuyorum valla bak hipnoz ediyo beni sanki burdan ona sevgilerimi iletiyorum dostumm sevgililer gününde eli boş girdimmm unutma seni sevmek bile ayrı bir güzellik

anlıyorum canım bari oda okusaydı şu cümleleri

ben link vermeyi bilmiyorum ki ya en iyisi şu sağ yukarıdaki gelişmiş aramalara yaz yada ana sayfadan infertilite bölümüne gir yada ben gibi google ye yaz arattır

evet canım 7.gün deniycz kızzz heya ayşegül çok kibar bi bayan olduğu için anlatımıda güzel kızın
biri birşeyi 4kez tekrarlasın anlamam ayşegül anlatınca direk anlarım

kocama anlatayım yarın hehe bugun nöbetçi de kendileri :((

çok komık oldu canım ya al canım al mıdeler çöpluk gıbı oldu zaten:1:

sormaa ne bulsam yicem bu ay off kiloda aırım belkim bu sayedee

aman azcık gırgır şamata olsun ya karamsar olmaktan içim şişti ee kocanı nasıl ıkna ettın silkelemeye:1:

ya bu silkeleme kelimesini çook tuttum her okuyuşumda gülüyorum hahaha

ya kızlar hamılelık psikolojısıne kapıldım ya neden öle oldu bılmıyom kendımı bu ay çok kaptırdım hamıleymışım gıbı hıssedıyorum kendımı ya:44:
inşallh boşa çıkmaz doğru hissediyorsundur bebeğimm

arkadaşlar ovitrelle iğneden sonra kasıklarım müthiş ağrıyor sanki bir baskı var.patlayacakmış gibi bir şişlik.

bunlar normal mi acaba?benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Back
X