Bende aynısı bir yıl normal denedim özele gittim hiçbir sorunum yok eşimde de bende de anlam veremedim neden olmuyor tabi nasip işi ama 3. Deneme buOylede düşünmeyin nasip her sey.. evet ilk defa. Bir yıl falan kendim denedim hatta kimyasal gebeliğim oldu bekledim baktım tık yok özele gittim
Benimde aynı durum olduCocugum yok. 2 ay önce düşük yaptım kalp atısını duyamadan.
Demekki vakti değil daha öyle düşünerek motivemizi düşürmeden devam etmeliyiz yoksa çekilmez stres oluruzBende aynısı bir yıl normal denedim özele gittim hiçbir sorunum yok eşimde de bende de anlam veremedim neden olmuyor tabi nasip işi ama 3. Deneme bu
Gonolf ve ovitrelle ikisi de aynı iğne dgl mi siz iki tane mi vuruldunuzDemekki vakti değil daha öyle düşünerek motivemizi düşürmeden devam etmeliyiz yoksa çekilmez stres oluruzbende bir kez letu kullanmistim iğnesiz. İşe yaramadı bu ayda gonalf+ovitrella vurdum ya bakalım iğneyle ilk defa ilerliyorum
çok zor :/ onca tedavi üstüne çok sevinmiştim ama...Benimde aynı durum oldu
Aynı iğne değil.. gonalf yumurta geliştirici bir iğne 6 gün kullandım.. haplardan falan etkili bir iğne. Sonrasında da ovitrella ile garantiye aldı yumurtalarımı catlattik. Bakalm kismetGonolf ve ovitrelle ikisi de aynı iğne dgl mi siz iki tane mi vuruldunuz
Merhaba benimde bugün 14.gunum ama test yapmadım yapamadım 3. Deneme 3 defa ovitrelle sayısız klomen en son gonalf iğnesi bugünde 14.gun ama hiçbir sorun yok olmuyorBende aynısı bir yıl normal denedim özele gittim hiçbir sorunum yok eşimde de bende de anlam veremedim neden olmuyor tabi nasip işi ama 3. Deneme bu
Doğru söylüyorsun da insanın elinde olmuyor işte sen kaç yıldır deniyorsun birde gonalf ı ne zaman veriyorlar bu iğnelerden sonramı yoksa direk onu mu verdiler sanaDemekki vakti değil daha öyle düşünerek motivemizi düşürmeden devam etmeliyiz yoksa çekilmez stres oluruzbende bir kez letu kullanmistim iğnesiz. İşe yaramadı bu ayda gonalf+ovitrella vurdum ya bakalım iğneyle ilk defa ilerliyorum
Kaderimiz aynıMerhaba benimde bugün 14.gunum ama test yapmadım yapamadım 3. Deneme 3 defa ovitrelle sayısız klomen en son gonalf iğnesi bugünde 14.gun ama hiçbir sorun yok olmuyor
2 yıl önce kayıp yaşadım 6 aylıktı.Ondan sonra toparlanamadim ara verdim ve doğal yolla olmuştu.2 yildiir uğraşıyoruz kontrol amaçlı gittim doktoraa kendimi tedavide buldum iğneler ilaçlar rahim filmi herşey yapıldı ama olmadı kafamıza çok taktigimiz için mi acaba yoksa zamanı mi var diyorumKaderimiz aynı
15.ayim benim valla bilmiyorum ki ben özele temmuzda gittim letu vermişti sadece.. klomenle aynı hap yumurta geliştirici. Geliştirdi ama ise yaramadı. Ağustos ayında gitmedim tatile falan gitmiştik kaldı o ay.. Eylül de başladık ondada bu iğneleri verdi her yerde araştırıyorum bayağı etkiliymis bu iğneler hatta aşılama ve tüp Bebek tedavisinde de kullaniyolarmis sadece onlara çok yüksek doz veriyorlarmış benim dozum düşük.Doğru söylüyorsun da insanın elinde olmuyor işte sen kaç yıldır deniyorsun birde gonalf ı ne zaman veriyorlar bu iğnelerden sonramı yoksa direk onu mu verdiler sana
Yaaa çok üzüldüm çok zor bir durum kafaya takmamak gerekiyor stres çok etkiliyor ne kadar içine girersen o kadar ulaşılmaz oluyor2 yıl önce kayıp yaşadım 6 aylıktı.Ondan sonra toparlanamadim ara verdim ve doğal yolla olmuştu.2 yildiir uğraşıyoruz kontrol amaçlı gittim doktoraa kendimi tedavide buldum iğneler ilaçlar rahim filmi herşey yapıldı ama olmadı kafamıza çok taktigimiz için mi acaba yoksa zamanı mi var diyorum
Evet bende klomenle kaldım hemde ikiz 11 haftıkken kalpleri durduçok zor :/ onca tedavi üstüne çok sevinmiştim ama...
kürtajda oldunuz mu
Çatlatma iğnesi etkisiyle gebelik testi pozitif sonuç verebiliyor. Yani iğnenin etkisi geçince beta artıyor demek çok doğru değil. En makul test zamanı catlamadan 14 gün sonrası. Hem yalancı pozitiflik durumu ortadan kalkar hem de varsa gebelik testte çıkar.Evet akıntı var birde belim ve kasıklarım çok aşırı ağlıyordu dün oturamıyordum bile biraz ondan şüphelendim birde silik gördüm kan testi verdim işte çıkmadı biraz araştırdım 12.13. Günde etkisi geçince sonra beta artıyormuş öyle bisey olabilir mi acaba ama bugün 14. Gün dediğiniz markadan da bi test yapıcam negatif çıkarsa bu testler hatalı demekki
Aynen maalesef ne kadar takmasak hep bir yerde kafada yani çevre baskısı gene çokYaaa çok üzüldüm çok zor bir durum kafaya takmamak gerekiyor stres çok etkiliyor ne kadar içine girersen o kadar ulaşılmaz oluyor
kendin istediğin ve beklediğin için zaten aklından çıkmıyor ama çevreyi takmicaksın konussunlar stres yapma kendineAynen maalesef ne kadar takmasak hep bir yerde kafada yani çevre baskısı gene çok
Çatlatma iğnesi etkisiyle gebelik testi pozitif sonuç verebiliyor. Yani iğnenin etkisi geçince beta artıyor demek çok doğru değil. En makul test zamanı catlamadan 14 gün sonrası. Hem yalancı pozitiflik durumu ortadan kalkar hem de varsa gebelik testte çıkar
Bende buradan okuduğum kadarıyla biliyorum işte bencede en doğrusu 14 ve 15 gün beklenebilse birdeÇatlatma iğnesi etkisiyle gebelik testi pozitif sonuç verebiliyor. Yani iğnenin etkisi geçince beta artıyor demek çok doğru değil. En makul test zamanı catlamadan 14 gün sonrası. Hem yalancı pozitiflik durumu ortadan kalkar hem de varsa gebelik testte çıkar.
Kesinlikle:) umarım güzel sonuçlar alırsınBende buradan okuduğum kadarıyla biliyorum işte bencede en doğrusu 14 ve 15 gün beklenebilse birde
Hepimiz en kısa sürede alırız insallahKesinlikle:) umarım güzel sonuçlar alırsın
Cnm ne yaptın sonra yeni geldim buraya test felan yaptırdın mıKaderimiz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?