Yok yaptırmadım büyük ihtimalle o testler bozuk adetime 2 gün var zaten bu ayda olmadı herhaldeCnm ne yaptın sonra yeni geldim buraya test felan yaptırdın mı
canım senin durumlar nasıl var mı gelişmeMerhaba benimde bugün 14.gunum ama test yapmadım yapamadım 3. Deneme 3 defa ovitrelle sayısız klomen en son gonalf iğnesi bugünde 14.gun ama hiçbir sorun yok olmuyor
Hala test yapmadım yapmiycam galiba adetimi bekliycem göğüs ağrısı ve akıntım var sadece umudum yok gibi birşey ya insan yoruluyor gene negatif görünce canım sıkılıyorcanım senin durumlar nasıl var mı gelişme
Senin kaçıncı günundu inşallah güzel sonuçlar alırsıncanım senin durumlar nasıl var mı gelişme
Yapma boşver oluruna bırak ne kadar kovalamazsan o kadar gelir kafanı dağıt düşünmeHala test yapmadım yapmiycam galiba adetimi bekliycem göğüs ağrısı ve akıntım var sadece umudum yok gibi birşey ya insan yoruluyor gene negatif görünce canım sıkılıyor
15.gunum bende yok diye düşünüyorum kan testi de verdim 13. Gün çünkü yoktuSenin kaçıncı günundu inşallah güzel sonuçlar alırsın
Aynen öyle ya bilmiyorum duphaston da kullandim adeti mi de geciktiriyor gecen ay 4 gün geç oldum yani iğnenin 17 18. Günü oluyor bu ay bilmiyorum belirtim hissim de yok artık Allah büyükYapma boşver oluruna bırak ne kadar kovalamazsan o kadar gelir kafanı dağıt düşünme
Kan testi negatif mi çıktı15.gunum bende yok diye düşünüyorum kan testi de verdim 13. Gün çünkü yoktu
Bende 17. Günü adet görüyorum ama normal günümde görüyorum vallahi insan artık hicbisey beklemiyor yani sürekli negatifi görmekten umutlanmııyor bileAynen öyle ya bilmiyorum duphaston da kullandim adeti mi de geciktiriyor gecen ay 4 gün geç oldum yani iğnenin 17 18. Günü oluyor bu ay bilmiyorum belirtim hissim de yok artık Allah büyük
Evet idrar testi silik çıktı kan verdim negatifKan testi negatif mi çıktı
Senin durumlar nasıl canım daha erken değil mi gününe var dahaCnm ne yaptın sonra yeni geldim buraya test felan yaptırdın mı
Aynen öyle benimde düzenlidir son igneden sonra iyice değişti herşey 4 gün geç oldum testler negatif önceden test stoğu yapardım bu sefer almadım bile eve yapmiyim diye bekliycem bakalım hafif adet sancısı gibi bel ağrısı da başladı ara ara geliyor işte Umut tam bittiBende 17. Günü adet görüyorum ama normal günümde görüyorum vallahi insan artık hicbisey beklemiyor yani sürekli negatifi görmekten umutlanmııyor bile
Aynen öyle benimde düzenlidir son igneden sonra iyice değişti herşey 4 gün geç oldum testler negatif önceden test stoğu yapardım bu sefer almadım bile eve yapmiyim diye bekliycem bakalım hafif adet sancısı gibi bel ağrısı da başladı ara ara geliyor işte Umut t
Bilemezsin adet olmadığımız sürece umut varAynen öyle benimde düzenlidir son igneden sonra iyice değişti herşey 4 gün geç oldum testler negatif önceden test stoğu yapardım bu sefer almadım bile eve yapmiyim diye bekliycem bakalım hafif adet sancısı gibi bel ağrısı da başladı ara ara geliyor işte Umut tam bitti
Evet cnm daha benim var günüme sen bir daha vermedın mıSenin durumlar nasıl canım daha erken değil mi gününe var daha
Yok canım ya beklicem bence yok inşallah catlamıstır bari de kist falan olmaz ondan biraz korkuyorumEvet cnm daha benim var günüme sen bir daha vermedın mı
Güzel şeyler olur inşallahBilemezsin adet olmadığımız sürece umut var
Anladım cnm insallah vardır da bize umut olursunYok canım ya beklicem bence yok inşallah catlamıstır bari de kist falan olmaz ondan biraz korkuyorum
Adet oldum deminBilemezsin adet olmadığımız sürece umut var
İnşallah yazarım ben zatenAnladım cnm insallah vardır da bize umut olursun
Üzülme vakti değilmiş demekki önümüzdeki aylara bakıcazAdet oldum demin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?