Benim de 2. Önce umudum vardı ama adet belirtileri başladı gibi.. İğneden sonraki 11. gün bugün. Ben de umutsuzum belirtiler başladığından beri.. Kısmet.. Doktor istersen bu şekilde devam ederiz dedi ama ben istemedim. Benim yaş 32. Zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla. Olmayacaksa da bileyimcanım benim klomen 2. iğne ilk denemeydi. bugün gittim dr a . klomen+iğne bu ay da dedi. olmazsa gelecek ay aşılamayı düşünelim dedi. yarın klomene başlayacam sabah akşam 1 tane. benim yaş 30.
Hayırlısı olsun canım..gunaydin arkadaslar beklenen adet saatinde geldi :) umutlar baska bahara...
Moralini bozma canım.. Çaresi var bunların.. Hiç kötü hissetme.. bak arkadaşlar da yazmış, örnekleri var.. Yıpratma kendini.. Düzelecek merak etmee..Herkese mrb..daha önce yazmıştım 5 aydr Korunmuyordm yumurtlama ya da adetimde problem yoktu olmuyor diye kendinde sorun arıyordum cok istiyorm diye 2 aydr serephone+ovitrle kullandm 5-6 kalite yumurta olmştu ama sonuc negatifti artık oluruna bırakallm erken dedk eşimle ve onun da spermlerine baktrp akışına bıraklm dedik ama malesef hiç ummadığımız bi sey oldu eşimin morfoloji sonucu %2 çıktı sperm sayısı iyiymiş ama morfolojinin 4ün altında olması normal gebelik için ihtimali düşürüyor dedi doktor hep kendimde sorun aramıştım oysa28 yaşındayz doktor yaşınz müsait biraz deneyin olmazsa aşılamayı deneriz dedi cok tuhaf hissediyrm bu durumda olup hamile olan var mı
İnşallah bebişin seninlediiirr..Inşallah canım. Benim de 15 gün bugun ama korkuyorum test yapmaya cikmazsa diye
benimde bugün 13.günüm hiç ama hiç umudum yok oysaki iğneyi yaptığım sıralar ne ümitliydim hamilelik adın hiç bi belirtim yok tüm belirtiler adet olacağım gibi çok mutsuzum test yapmak gelmiiyo içimden o negatifi görmek istemiyorum
Benim de 11Canım benimde 12.günüm adet belirtilerim başladı ya bende üzgünüm
Ben ovulasyon testi kullanmıştım. Ne zaman kullansam adetim gecikiyordu. Sanırım stresten... Adetim zamanında bile olsa bir türlü o 2. çizgiyi net koyu göremedim. 3 ay falan denemiştim hem de. Artık yumurtalarım çatlamıyor heralde diye şüphelenmeye başlamıştım ama sorun yokmuş.. Herkes için güvenilir değil yani ama aslında güzel bir şey.. Bende işe yaramadı ama işe yarayanlar var baya.benimde ilk denemem 9 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sonrada olmadı bidaha . geçtiğimiz ay pko olduğunu öğrendik ve klomenle başladık tedaviye inşallah rabbim çok bekletmez bizleri . ovulasyon testi kullanmışmıydın hiç acaba
Canımm senin mesajların bana ilaç gibi geliyo inan saol :) kolay gelsin bu arada ne işin varsaGünaydın herkese
CanıımmBaya yoğunum ama yazdıklarını görünce dayanamadım Ne güzel.. çok sevindimm İlaç dediğin ne ki yaa.. Bebişler için değer tabii.. Yeter ki çözüm olsun.. İnşallah çok beklemeden hayırlısıyla kavuşursunuz bebişinize Benim eşimin de hareketliliği ve morfoloji internette yazan sınırlara göre biraz daha az, ama doktor her şey gayet normal dedi. Ben de ukalalık edip de ama internette böyle gördüm falan demedim. Doktor o sonuçta.. Demek ki normalmiş.. Üzerinde durmadı bile.. Nete bakıp bakıp üzülmemek lazım yani gerçekten. Hadi bakalım hayırlısı
Umudunu sakın kaybetmeIyi günler arkadaslar bir kaç gündür vaktim olmadı hiç şimdi tüm yazılanları okudum hamilelik haberleri gördüm çok sevindim inşallah hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bende bu ay tedavisiz sadece ovülasyon testi kullandım 13 günüm çift çizgi çıktı adetlerim. Düzenlidir zaten de merak ettiğim îçin kullandım ben bakalım iki hafta nasıl bekleyeceğim gerçi artık öyle umutsuzluğa kapıldım ki olmayacakmış gibi geliyor hep
hoşgeldin canım öyle düşünme lütfen neden olmasınki Rabbim büyüktürIyi günler arkadaslar bir kaç gündür vaktim olmadı hiç şimdi tüm yazılanları okudum hamilelik haberleri gördüm çok sevindim inşallah hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bende bu ay tedavisiz sadece ovülasyon testi kullandım 13 günüm çift çizgi çıktı adetlerim. Düzenlidir zaten de merak ettiğim îçin kullandım ben bakalım iki hafta nasıl bekleyeceğim gerçi artık öyle umutsuzluğa kapıldım ki olmayacakmış gibi geliyor hep
doğru söylüyorsun inşallah çok beklemeden hepimiz burda haberlerimizi veririz hiç bir sorun görünmüyorken olmuyor ya insan bişey de yapamıyor nasip diyorum sadeceUmudunu sakın kaybetmehepimiz aynı yoldayız burda birbirimize destek oluyoruz...bizim halimizden başkası anlamıyo... En umutsuz denebilecek 3 kez tüp bebek deneyipte sonra doğal yoldan hamile kalanlarda var... Allah'ım bizi böyle sınamayı uygun görmüş daha beterden saklasın... Adetlerin düzenliyse daha güzel işte gün aşırı çalışmaya devam et
tabiki ondan şüphem hiç yok ama dediğim gibi sorun yokken olmuyorya birşey yapamıyoruz her ay negatifi görüncede insan bu ay da negatif olacak gibi geliyorhoşgeldin canım öyle düşünme lütfen neden olmasınki Rabbim büyüktür
Canımm senin mesajların bana ilaç gibi geliyo inan saol :) kolay gelsin bu arada ne işin varsabence siz ek olarak isteyebilirsiniz...Dediğim gibi biz proxeed mi dedik doktora o yok emodex yazıcam süper bir ilaç dedi...Bu akşam alıcak eşim haftasonu fırsat bulamadık... Ama ben incir kürüne başladım bu arada dün akşam eşimde hala keçiboynuzu pekmezine devam bu ay süper destekli bi ay bizim için ilaçlar bitkisel kürler bakalım hayırlısı yalnız dostinex gerçekten ağır bir ilaçmış dün içtim fır fır başım döndü akşama kadar
Bekliyoruz be canım, napalım.. Allah sabrını versin, beterinden saklasın. Her şey güzel olacak inşallahIyi günler arkadaslar bir kaç gündür vaktim olmadı hiç şimdi tüm yazılanları okudum hamilelik haberleri gördüm çok sevindim inşallah hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bende bu ay tedavisiz sadece ovülasyon testi kullandım 13 günüm çift çizgi çıktı adetlerim. Düzenlidir zaten de merak ettiğim îçin kullandım ben bakalım iki hafta nasıl bekleyeceğim gerçi artık öyle umutsuzluğa kapıldım ki olmayacakmış gibi geliyor hep
merhaba canım hoşgeldin geçen ay herkesin ağrıları farklıydı hepimizide negatif oldu o yüzden ağrılara aldırmaMerhaba kızlar iğneden sonraki 7. Günüm bu iğneden sonra hiç ağrım olmamıştı ama sanki bugün biri yumurtalıklarımı aşağıya doğru çekiyor gibi ağrım var...acaba bu olumlu ya da olumsuz bir belirti olabilir mi....
o markadan da kaynaklanıyor olabilir birde kullanma talimatları var su içmemek vs bende ikinci çizgi tam koyu çıktı dedğim gibi gerçi ben billiyordum 13. ya da 14. gün olduğumu da öylesine yaptım önceki ay çatlatma iğnesi olmuştum zamanlamayı tutturuyoruz yani ama nasip değil demek ki daha vakti varCanıımm Teşekkür ederim.. Destek olmak için varız İnşallah kavuşucaz bebişlerimize hep beraber
Tam teşekküllü çalışmalara devaamm
Bekliyoruz be canım, napalım.. Allah sabrını versin, beterinden saklasın. Her şey güzel olacak inşallahBen ovulasyon testinde de hiç net bir 2. çizgi görmedim. Silik çıkıyordu. Silik çıkınca da dikkate alınmıyor o testte. En az ilk çizgi kadar koyu olmalı.. Bir türlü görememiştim. İnşallah sende işe yarar. Hadi hayırlısı..
ah o ağrılar benimde çok ağrım olmuştu ne ümitlenmiştim birde adetim 3 gün gecikmişti sonu hüsran oldu hiç bir belirtiye çok fazla umut bağlamayın benim tavsiyem buMerhaba kızlar iğneden sonraki 7. Günüm bu iğneden sonra hiç ağrım olmamıştı ama sanki bugün biri yumurtalıklarımı aşağıya doğru çekiyor gibi ağrım var...acaba bu olumlu ya da olumsuz bir belirti olabilir mi....
Benim hiç öyle ağrılarım olmadı.. Sadece adete yakın adet kasılmaları başlıyor hafiftenMerhaba kızlar iğneden sonraki 7. Günüm bu iğneden sonra hiç ağrım olmamıştı ama sanki bugün biri yumurtalıklarımı aşağıya doğru çekiyor gibi ağrım var...acaba bu olumlu ya da olumsuz bir belirti olabilir mi....
Aynen.. biz de zamanında denk getiriyoruz ama, sonuç olmadı.. Vaktini bekliyoruz, hayırlısı olsun inşallah..o markadan da kaynaklanıyor olabilir birde kullanma talimatları var su içmemek vs bende ikinci çizgi tam koyu çıktı dedğim gibi gerçi ben billiyordum 13. ya da 14. gün olduğumu da öylesine yaptım önceki ay çatlatma iğnesi olmuştum zamanlamayı tutturuyoruz yani ama nasip değil demek ki daha vakti var
canım test yaptın mı ne durumdasın benim 14.günüm sabah ilk idrarla yaptım malesef ki negatifCanım benimde 12.günüm adet belirtilerim başladı ya bende üzgünüm
Canım yok yapmadım felaket derecede adet belirtileri yaşıyorum ümidim de cesaretim de yok bende negatif İ görücem yarın yapıcam adet günüm gerçi geçen ay ilaçlardan dolayı bir hafta gecikti şimdi ne olur bilemiyorum da a yarın da yapamam evde test yok sabah ta okul var 15.günüm e hasta olmazsamcanım test yaptın mı ne durumdasın benim 14.günüm sabah ilk idrarla yaptım malesef ki negatif
bilmiyorum canım ama olsa pozitif çıkardı diye düşünüyorum benim sadece gögüs hassasiyetim var başkada bişi yok senin belirtiler belki de hamilelik belirtisidir canım sonuçta ayırt edilmiyor gebelikle adet belirtisi inşallah hamişsindir canım yaCanım yok yapmadım felaket derecede adet belirtileri yaşıyorum ümidim de cesaretim de yok bende negatif İ görücem yarın yapıcam adet günüm gerçi geçen ay ilaçlardan dolayı bir hafta gecikti şimdi ne olur bilemiyorum da a yarın da yapamam evde test yok sabah ta okul var 15.günüm e hasta olmazsambugün adet olman gerekmiyormu olmadıysan bir ümit var demektir ne dersin
Canım dua na amin diyorumda sanmıyorum garip bir belirti ama benim yüzümde sanki uçuk çıkar gibi kaşıntı oluyor oda başladı yani yine hüsran inş hepimiz en yakın zamanda hayırlı evlatlara kavuşuruz çok nazlı bebişler gelemiyorbilmiyorum canım ama olsa pozitif çıkardı diye düşünüyorum benim sadece gögüs hassasiyetim var başkada bişi yok senin belirtiler belki de hamilelik belirtisidir canım sonuçta ayırt edilmiyor gebelikle adet belirtisi inşallah hamişsindir canım ya
Canim esimindeHerkese mrb..daha önce yazmıştım 5 aydr Korunmuyordm yumurtlama ya da adetimde problem yoktu olmuyor diye kendinde sorun arıyordum cok istiyorm diye 2 aydr serephone+ovitrle kullandm 5-6 kalite yumurta olmştu ama sonuc negatifti artık oluruna bırakallm erken dedk eşimle ve onun da spermlerine baktrp akışına bıraklm dedik ama malesef hiç ummadığımız bi sey oldu eşimin morfoloji sonucu %2 çıktı sperm sayısı iyiymiş ama morfolojinin 4ün altında olması normal gebelik için ihtimali düşürüyor dedi doktor hep kendimde sorun aramıştım oysa28 yaşındayz doktor yaşınz müsait biraz deneyin olmazsa aşılamayı deneriz dedi cok tuhaf hissediyrm bu durumda olup hamile olan var mı
Benimde esinim morfoloji yuze 1 ileri hareketlilik yuzde 2 ama hamileyim canim bozma moralini hayirlisiyal olacak insallahHerkese mrb..daha önce yazmıştım 5 aydr Korunmuyordm yumurtlama ya da adetimde problem yoktu olmuyor diye kendinde sorun arıyordum cok istiyorm diye 2 aydr serephone+ovitrle kullandm 5-6 kalite yumurta olmştu ama sonuc negatifti artık oluruna bırakallm erken dedk eşimle ve onun da spermlerine baktrp akışına bıraklm dedik ama malesef hiç ummadığımız bi sey oldu eşimin morfoloji sonucu %2 çıktı sperm sayısı iyiymiş ama morfolojinin 4ün altında olması normal gebelik için ihtimali düşürüyor dedi doktor hep kendimde sorun aramıştım oysa28 yaşındayz doktor yaşınz müsait biraz deneyin olmazsa aşılamayı deneriz dedi cok tuhaf hissediyrm bu durumda olup hamile olan var mı
ben de geçen ay çok ümitlenmiştim ama bu ay aynı hataya düşmeyeceğim sadece bu ağrıyı sorayım dedim teşekkür ederim :)ah o ağrılar benimde çok ağrım olmuştu ne ümitlenmiştim birde adetim 3 gün gecikmişti sonu hüsran oldu hiç bir belirtiye çok fazla umut bağlamayın benim tavsiyem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?