- 6 Ekim 2014
- 223
- 204
- 133
- 41
Canım ah evet nekadarda benziyor durumlarımız benim iğnemin 12.Günü adet belirtilerim başladı demekki bu ayda olmadı dediğim gibi biz tüp bebek düşünüyoruz peki sizin sorun ne ne yapmayı düşünüyorsunuz ben yaş konusunda çok tedirginim çok umutsuzum nedense
Canim benim esiminde[QUOTEkesiminde siminde
Canim esiminde
post: 38168627, member: 639361"]Herkese mrb..daha önce yazmıştım 5 aydr Korunmuyordm yumurtlama ya da adetimde problem yoktu olmuyor diye kendinde sorun arıyordum cok istiyorm diye 2 aydr serephone+ovitrle kullandm 5-6 kalite yumurta olmştu ama sonuc negatifti artık oluruna bırakallm erken dedk eşimle ve onun da spermlerine baktrp akışına bıraklm dedik ama malesef hiç ummadığımız bi sey oldu eşimin morfoloji sonucu %2 çıktı sperm sayısı iyiymiş ama morfolojinin 4ün altında olması normal gebelik için ihtimali düşürüyor dedi doktor hep kendimde sorun aramıştım oysa28 yaşındayz doktor yaşınz müsait biraz deneyin olmazsa aşılamayı deneriz dedi cok tuhaf hissediyrm bu durumda olup hamile olan var mı
Benim de 2. Önce umudum vardı ama adet belirtileri başladı gibi.. İğneden sonraki 11. gün bugün. Ben de umutsuzum belirtiler başladığından beri.. Kısmet.. Doktor istersen bu şekilde devam ederiz dedi ama ben istemedim. Benim yaş 32. Zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla. Olmayacaksa da bileyim
Hayırlısı olsun canım..Gecikince daha çok umut oluyor. Bari zamanında gelmiş.. Önümüzdeki aya inşallah..
Moralini bozma canım.. Çaresi var bunların.. Hiç kötü hissetme.. bak arkadaşlar da yazmış, örnekleri var.. Yıpratma kendini.. Düzelecek merak etmee..
İnşallah bebişin seninlediiirr..
canım benim güzel dileklerin için çook teşekkür ederim...doktora gittim bugün karnımdan baktı adetin 1 gün geçmiş gözükmüyo dedi daha çok yeni dedi kan tahlili istedi bhcg hmg bu tahlil yarın 3 buçuk gibi çıkar dedi doktor ameliyata falan gidebilirmiş bizde garanti olsun diye çarşamba alıp göstericez yani yine zorlu bekleyiş varCanımSilik çizgi bile çıksa bu hamile olduğunu gösterir Ay inşallah kan testinde de çıkar bugün.. Allah kucağına almayı nasip etsin.. Kesin haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
buyuk ihtimalle hamilesin hayirli olsun.simdidencanım benim güzel dileklerin için çook teşekkür ederim...doktora gittim bugün karnımdan baktı adetin 1 gün geçmiş gözükmüyo dedi daha çok yeni dedi kan tahlili istedi bhcg hmg bu tahlil yarın 3 buçuk gibi çıkar dedi doktor ameliyata falan gidebilirmiş bizde garanti olsun diye çarşamba alıp göstericez yani yine zorlu bekleyiş varbi tesellim var 3 tane test yaptım 3 üde pozitif gösterdi onlara bakıp seviniyorum güzel bi duygu rabbim isteyenlere yaşatsın ve umarım bende kesin sonuç alırım inş
Evet canım ilk bebek senin yavrunada rabbim uzun ömür versin inş en yakın zamanda kardeşleri olurPek bi sorun yok aslında görünürde. 4 ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım. Her ay düzenli 4-5 yumurta oluyordu ama gebelik olmuyordu. Dr bu ay rahim filmi istemişti ama yaptırmadimı HENÜZ. Bu gün de gecikmeli olarak kırmızılar gördüm. Biz 2. Bebek için uğraşıyoruz. Ilk sorunsuz olmuştu bu çok Nazlı geçemedi bir türlü.
Sizin ilk bebek mi? Tüp bebek daha kontrollü bir tedavi aslında. Ins. Emekleriniz boşa cikmaz
Amin canım cumlemizin evlatları hayırlı uzun ömür versin rabbim.Evet canım ilk bebek senin yavrunada rabbim uzun ömür versin inş en yakın zamanda kardeşleri olur
Ay inş hayırlı evlatlarla tatdırsın rabbimAmin canım cumlemizin evlatları hayırlı uzun ömür versin rabbim.
Ins sende kısa zamanda tadarsin bu duyguyu.
Kan da baktır canım en garantilisiKızlar günaydın bugün iğneden sonra 16. günüm dayanamadım idrar testi yaptım sabah bişey çıkmadı.yine umutsuzluk yine hayal kırıklığı adetimi bekliyorum bakalım inşallah gelmez geç döllenme falan olmuştur yaa, adetim gelmedi ya bi umudum var mı sizce kızlar
Haklısın canım ama daha da üzülmek istemiyorum, ben en iyisi adetimi bekliyim eğer hala gelmezse hafta sonu kan testi yaptırıyım, benim bu ikinci klomen ve çatlatma iğnesiydi, ilk kullandığımda klomeni o ay da 37. günde olmuştum, klomen bana yan etki mi yapıyor bilmiyorum,Kan da baktır canım en garantilisi
İnşallah canım.. İnşallah.. Hayırlısıyla biz de sağlıkla bebişlerimize kavuşsak.. Benim de doktorum çok umutlu. Her şey normal görünüyor çünkü. Daha ilk denemede olacak gözüyle bakıyordu o hatta. En son gittiğimde de yine, zaten biz bu tedaviyi şansı arttırmak için yapıyoruz. Hiç bir sorun olmadan da bebek olma ihtimali %15lerde zaten, bir sorun yok, moralinizi bozmayın dedi. Benim moralsiz olduğumu görünce aşılama yaparız bundan sonra dedi. Süreç uzadıkça moralim iyice bozuluyor çünkü.canım olmaya olacak bebişlerimiz bence ama nazlanıolar. klomen+iğneyi süreci takip etmek için veriolar zaten çünkü başka sorunumuz yok. bu da iyi bir şey aslında. en azından izlenecek bi yol var. benim de yaş 30. belirtilere hiç takılma bence adet diye düşünen hamile hamileyim düşünen adet oluo. ikisi birbirine çok benziomuş çünkü.
Keşke doktora gitmeden hemen bir klinikte kan testi yaptırsaydın. 2 saatte veriyorlar sonucu. Neyse canım olsun.. Baksana testler hep pozitif çıkıyormuş Allah'a şükür.. Hamilesin yani çok çok büyük ihtimalle..canım benim güzel dileklerin için çook teşekkür ederim...doktora gittim bugün karnımdan baktı adetin 1 gün geçmiş gözükmüyo dedi daha çok yeni dedi kan tahlili istedi bhcg hmg bu tahlil yarın 3 buçuk gibi çıkar dedi doktor ameliyata falan gidebilirmiş bizde garanti olsun diye çarşamba alıp göstericez yani yine zorlu bekleyiş varbi tesellim var 3 tane test yaptım 3 üde pozitif gösterdi onlara bakıp seviniyorum güzel bi duygu rabbim isteyenlere yaşatsın ve umarım bende kesin sonuç alırım inş
İnşallah öyle olmuştur canım.. Allah her şeyin hayırlısını bilir.. hayırlısını versin.. ÜzülmeeeKızlar günaydın bugün iğneden sonra 16. günüm dayanamadım idrar testi yaptım sabah bişey çıkmadı.yine umutsuzluk yine hayal kırıklığı adetimi bekliyorum bakalım inşallah gelmez geç döllenme falan olmuştur yaa, adetim gelmedi ya bi umudum var mı sizce kızlar
inş o güzel dileklerin gerçek olur canım...doktora erken gitme sebebim erken tedbir almaktı çunki doktor pıhtılaşma var hamile kalınca iğne kullanacaksın demişti kan testide hemen çıkar diye düşündüm fakat ayrıntılı istediği için o testgeç çıkıyomuş,,,yarın güzel haberler veririm inş çok heycenlıyım tabi korkuda varİnşallah canım.. İnşallah.. Hayırlısıyla biz de sağlıkla bebişlerimize kavuşsak.. Benim de doktorum çok umutlu. Her şey normal görünüyor çünkü. Daha ilk denemede olacak gözüyle bakıyordu o hatta. En son gittiğimde de yine, zaten biz bu tedaviyi şansı arttırmak için yapıyoruz. Hiç bir sorun olmadan da bebek olma ihtimali %15lerde zaten, bir sorun yok, moralinizi bozmayın dedi. Benim moralsiz olduğumu görünce aşılama yaparız bundan sonra dedi. Süreç uzadıkça moralim iyice bozuluyor çünkü.
İnşallah dediğin gibidir.. Normal adet tarihim 11i ama arada gecikmeler olabiliyor bende bir kaç gün. Vücut her şeyden etkileniyor. 15'inde olmazsan test yap dedi doktor. 1 hafta daha bekleyeceğim bakalım.. Kısmet.. Çok saol canım
Keşke doktora gitmeden hemen bir klinikte kan testi yaptırsaydın. 2 saatte veriyorlar sonucu. Neyse canım olsun.. Baksana testler hep pozitif çıkıyormuş Allah'a şükür.. Hamilesin yani çok çok büyük ihtimalle..Beklediniz ama sonuna geldinizzz az daha sabredeceksiniz sonra inşallah çok büyük bir mutluluk yaşayacaksınız canım Ondan sonra kalp atışarını duyma, cinsiyet öğrenme.. bir sürü güzel heyecanlar.. İnşallah hepimizi yaşarız bu güzel duyguları.. Çarşamba hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman
Canıımm.. İyi yapmışsın tabi.. Erken gitmek en iyisi. Hep güzel şeyler düşün, inşallah güzel şeyler olacak.. Allah sağlık versin sana da, bebeğine de.. Erken tedbir alırsanız bir problem olmaz. Siz de öyle yapmışsınız.. Hiç kötü şeyler düşünme. Sakin olmaya çalış.. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.. Bebeğin seninledir ve sağlıkla dünyaya gelir inşallahinş o güzel dileklerin gerçek olur canım...doktora erken gitme sebebim erken tedbir almaktı çunki doktor pıhtılaşma var hamile kalınca iğne kullanacaksın demişti kan testide hemen çıkar diye düşündüm fakat ayrıntılı istediği için o testgeç çıkıyomuş,,,yarın güzel haberler veririm inş çok heycenlıyım tabi korkuda var
Amin canım inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimizİnşallah öyle olmuştur canım.. Allah her şeyin hayırlısını bilir.. hayırlısını versin.. Üzülmeeeİnşallah sağlıklı bebişler kısmet eder sana da
inş. canım hadi, bakalım güzel haberler ver bizeKızlar merhaba herkese... ben 2 gündür çok duygusal anlar yaşıyorum... Sizinle de paylaşmak istedim..eşimi dün akşam tv izlerken ''normalde reklam çıktı mı dayanamayıp değiştiren adam'' bebek reklamlarını izlerken gördüm...Onlara bakarken bile öyle gözlerinin içi parlıyodu ki o an Allah'ım nolursun bu halimizi gör diye dua ettim Biraz öncede eşim benim içime doğuyo bizim bu ay bebeğimiz olucak hemde ikiz olucak dedi çok duygulandım burda hep okuyorum erkeklerin içine doğuyomuş olucağı ay diye bakalım kısmet birlikte görücez...
Ay canıımmmKızlar merhaba herkese... ben 2 gündür çok duygusal anlar yaşıyorum... Sizinle de paylaşmak istedim..eşimi dün akşam tv izlerken ''normalde reklam çıktı mı dayanamayıp değiştiren adam'' bebek reklamlarını izlerken gördüm...Onlara bakarken bile öyle gözlerinin içi parlıyodu ki o an Allah'ım nolursun bu halimizi gör diye dua ettim Biraz öncede eşim benim içime doğuyo bizim bu ay bebeğimiz olucak hemde ikiz olucak dedi çok duygulandım burda hep okuyorum erkeklerin içine doğuyomuş olucağı ay diye bakalım kısmet birlikte görücez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?