- 6 Kasım 2014
- 293
- 371
- 73
- 38
İnş papatyamminş. canım hadi, bakalım güzel haberler ver bize
İnş canımmAy canıımmmİnşallaahhh..
Benimkinin içine doğmuyor bişeyBi doğaydı iyiydi
Kehkehkehİnş canımmbenimki bu ay hem keçiboynuzu hem vitamin kullanınca bu ayda olmazsa zaten artık diye dolaşıyo ortalıkta dün akşam çalışmalara başladık artık bakalım 8. gündü ama dedik erken başlayalım böyle gün aşırı deneyelim bakalım bu ayda
Eşim 1 haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyo...O araştırmış netten 2 yemek kaşığı pekmezi suyla sulandırıp içiyo aç karnına daha çabuk kana karışıyomuş... bende videolarını izledim saraçoğlu'nun pekmez de işinizi görür dedi...Pekmez bitmek üzere o bitince 15 gün de keçiboynuzu kürü yapıcam her ihtimale karşıKehkehkehDeneyin deneyinn.. Aman neler denemedik Bana da bu ay ikizimiz olacak gibi geliyordu ama.. Ah keşkee.. 1 haftam var bakalım..
Keçiboynuzunu nasıl yapıyorsun canım? Saraçoğlu'nun bir tarifi vardı, öyle mi?
Ben de gerçek keçi boynuzuyla biliyordum evet.. Ay onu aktardan almaya da utanırım ben heheheEşim 1 haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyo...O araştırmış netten 2 yemek kaşığı pekmezi suyla sulandırıp içiyo aç karnına daha çabuk kana karışıyomuş... bende videolarını izledim saraçoğlu'nun pekmez de işinizi görür dedi...Pekmez bitmek üzere o bitince 15 gün de keçiboynuzu kürü yapıcam her ihtimale karşı
2 gün varmış aramızda canım.. Benim de 12. gün. Bende de adet belirtileri var. Geçen ay 3 gün gecikmişti. Ben de bu ay 19. günü görmeden test yapmayacağım ama pek umudum da yok..İğnemin 14.Günü test yapmadım çünkü geçen ay kullandığım ilaçlar bir hafta geciktirmişti ama tüm adet belirtilerim var karın kasık ve göğüs ağrısı yaşıyorum umudum yok zaten tüp bebek merkezini aradım adetin 2.Günü gel dedi rabbim in mucizesiyle hamile kalmış olsam
Amin canım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün2 gün varmış aramızda canım.. Benim de 12. gün. Bende de adet belirtileri var. Geçen ay 3 gün gecikmişti. Ben de bu ay 19. günü görmeden test yapmayacağım ama pek umudum da yok..
İnşallah hamilesindir canım.. Tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun inşallah.. Allah hayırlısıyla nasip etsin..
İğneden sonra yumurta 24-36 saat arası çatlıyormuş. Genelde doktorlar iğne vurulduktan sonraki birkaç gün ilişki istiyor ama bazısı da aynı günden başlıyor canım. Tam net değilim valla. Biz ilk denemede sonraki gün başladık sonuç almadık. Bu sefer iğne günü başladık, sonucu bilmiyorum henüz. Telefonu falan yok mu, sorsan.. ama bugünden başlasan da zararı olmaz benceKızlar bende bugün vuruncam iğneyi (ovitrelle) doktor hergün ilişki dedibugünden itibarenmi sayacak yoksa yarın mı iğnenin 1 ci günü doktora sormayı unuttum
Ilişkiyi söyledi bügünde ,yarında, ertesi günüüde ,İğneden sonra yumurta 24-36 saat arası çatlıyormuş. Genelde doktorlar iğne vurulduktan sonraki birkaç gün ilişki istiyor ama bazısı da aynı günden başlıyor canım. Tam net değilim valla. Biz ilk denemede sonraki gün başladık sonuç almadık. Bu sefer iğne günü başladık, sonucu bilmiyorum henüz. Telefonu falan yok mu, sorsan.. ama bugünden başlasan da zararı olmaz bence
Canim benim esiminde
Benimde esinim morfoloji yuze 1 ileri hareketlilik yuzde 2 ama hamileyim canim bozma moralini hayirlisiyal olacak insallah
canım bana doktorum iğneyi vurunduğum günün akşamı kesin ilişki sonraki günler ne zaman isterseniz dedi bizde 3 gün denedik sonra ara verdik testim pozitif çıktı adetimde 3 gün geçti yarın kan sonucumla doktora gidicem bakalım hayırlısı inş..bu arada her doktor farklı söylüyo ilişki zamanını sanırım yumurtaların durumuna göre karar veriyolar hemen çatlayacak duruma gelmişlerse hemen zamanı varsa saat falan veriyolar benceKızlar bende bugün vuruncam iğneyi (ovitrelle) doktor hergün ilişki dedibugünden itibarenmi sayacak yoksa yarın mı iğnenin 1 ci günü doktora sormayı unuttum
Ayy gerçekmii ben de vurundum bugün bugün kesin ilişki dedi yarında birgün decanım bana doktorum iğneyi vurunduğum günün akşamı kesin ilişki sonraki günler ne zaman isterseniz dedi bizde 3 gün denedik sonra ara verdik testim pozitif çıktı adetimde 3 gün geçti yarın kan sonucumla doktora gidicem bakalım hayırlısı inş..bu arada her doktor farklı söylüyo ilişki zamanını sanırım yumurtaların durumuna göre karar veriyolar hemen çatlayacak duruma gelmişlerse hemen zamanı varsa saat falan veriyolar bence
Bana yaz cnm sonucu alıncacanım bana doktorum iğneyi vurunduğum günün akşamı kesin ilişki sonraki günler ne zaman isterseniz dedi bizde 3 gün denedik sonra ara verdik testim pozitif çıktı adetimde 3 gün geçti yarın kan sonucumla doktora gidicem bakalım hayırlısı inş..bu arada her doktor farklı söylüyo ilişki zamanını sanırım yumurtaların durumuna göre karar veriyolar hemen çatlayacak duruma gelmişlerse hemen zamanı varsa saat falan veriyolar bence
Sen iğneden sonraki günleri saymak için soruyorsan, iğneden sonraki güne 1 diyorum ben.Ilişkiyi söyledi bügünde ,yarında, ertesi günüüde ,cuma günü progrsterone kullancam 15 gün boyunca sonrasında 1 hafta boyunca adet olmazsa test hapın dedi hayırlısı normalde adet tarihim 25 i zaten
Benim de doktora günde iki kere gittiğim oluyor. Sabah kan veriyorum, öğleden sonra sonuçlarla doktora muayene oluyorum, hem de bir gün arayla, bir kaç gün. İlaç kullanıyorum, yumurta takibi yapıyoruz. Zor süreçlerden geçiyoruz ama sonucu güzel olacak diye düşün, kendini sık sık ödüllendir, şımart, kafanı dağıt. Öyle moral bozmak yok.Benim moralim çok bozuk.. Çok sinirliyim, mutsuzum. Karın ağrılarım oluyor ara ara.. Tam adet öncesi durumdayım yani. Bunları hissedince de adet olucam diye daha çok mutsuz oluyorum. Böyle devam edip gidiyor. Sonra yine doktor, yok rahim filmi yok aşılama.. Evden çıkmak bile zor geliyor, bir de bunlarla uğraşmak.. Bütün gün sıcak yatağımda yatabilsem keşke.. Hatta günler boyunca..
İş yerinde de çok mutsuzum benBenim de doktora günde iki kere gittiğim oluyor. Sabah kan veriyorum, öğleden sonra sonuçlarla doktora muayene oluyorum, hem de bir gün arayla, bir kaç gün. İlaç kullanıyorum, yumurta takibi yapıyoruz. Zor süreçlerden geçiyoruz ama sonucu güzel olacak diye düşün, kendini sık sık ödüllendir, şımart, kafanı dağıt. Öyle moral bozmak yok.
Çatlatma iğnemin üstünden beş gün geçti. 19'unda regl olmam gerekiyor, Birkaç gündür göğüs şişkinliği ve ağrısı var. Adet emareleri yani. Bir yandan kalbim kırılıyor, bu ay da olmadı diyorum ama diğer yandan son ana kadar umut etmekten kendimi alamıyorum. Ama sonra pes etmek yok diyorum, çareler tükenmedi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?