canım zor bir süreç ama yalnız değilsin... bende de adet öncesi sancılar başladı moralim bozuldu ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah hem dur bakalım belki ağrı olur ama gebesindir umutsuzluğa kapılmaBenim moralim çok bozuk.. Çok sinirliyim, mutsuzum. Karın ağrılarım oluyor ara ara.. Tam adet öncesi durumdayım yani. Bunları hissedince de adet olucam diye daha çok mutsuz oluyorum. Böyle devam edip gidiyor. Sonra yine doktor, yok rahim filmi yok aşılama.. Evden çıkmak bile zor geliyor, bir de bunlarla uğraşmak.. Bütün gün sıcak yatağımda yatabilsem keşke.. Hatta günler boyunca..
hoşgeldin canım nasılsıncanım zor bir süreç ama yalnız değilsin... bende de adet öncesi sancılar başladı moralim bozuldu ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah hem dur bakalım belki ağrı olur ama gebesindir umutsuzluğa kapılma
teşekkür ederim canım sen nasılsın?hoşgeldin canım nasılsın
Saaollcanım zor bir süreç ama yalnız değilsin... bende de adet öncesi sancılar başladı moralim bozuldu ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah hem dur bakalım belki ağrı olur ama gebesindir umutsuzluğa kapılma
bende iiyim canım sağolsın dün oğlum taburcu oldu evde artık üç günde bir pansumana gidicez haftayada kontrolumuz varteşekkür ederim canım sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım.. Hızla eski sağlığına da kavuşsun inşallah..bende iiyim canım sağolsın dün oğlum taburcu oldu evde artık üç günde bir pansumana gidicez haftayada kontrolumuz var
çok geçmiş olsun canım Allah yavrularını size bağışlasın...bende iiyim canım sağolsın dün oğlum taburcu oldu evde artık üç günde bir pansumana gidicez haftayada kontrolumuz var
Canım bukadar umutsuz olma hepimiz bi takım imtihanlardan geçiyoruz bende yumurtlama takibi için bu hafta sabahları işe geç gelcemi söyledim çok anlayışllılar bide üstüne ağladım iyibi kadına rahatladım oh be dedim valla hepsi çıktı içimden hayırlısı inşallah herşeyinGüzel haber verecek kimse yok mu.. Umut olsaydı bari
Saol canım.. Normalde bu kadar umutsuz değildim. Hatta bu ay daha bile umutluydum ama dün akşamdan başlayarak bir mutsuzluk, umutsuzluk çöktü. Her şeye sinirim bozuluyor, yüzüm gülmüyor.. Hep kötü şeyler aklıma geliyor.. Yoksa her şeyin hayırlısı.. Sabredicez napalım.. Hayırlısı değilse olmasın zaten.. İş stresi, adet stresi her şey birleşti heralde.. Benim müdürüm erkek.. Beni anlamaz bence.. Pek de haz etmem kendisinden zaten ama gerekirse söylücem, yapacak bir şey yok.. Kimseye de anlatmıyorum ben. Annemler başka şehirde. Ona ağlarsam çok üzülür, başlıyor o da ağlamaya kıyamam.. Yakın arkadaşım burda ama çok uzak oturuyor. Birikiyor işte böyle.. Çok saol.. Hayırlısı.. Sen de kavuşursun inşallah bebeğine..Canım bukadar umutsuz olma hepimiz bi takım imtihanlardan geçiyoruz bende yumurtlama takibi için bu hafta sabahları işe geç gelcemi söyledim çok anlayışllılar bide üstüne ağladım iyibi kadına rahatladım oh be dedim valla hepsi çıktı içimden hayırlısı inşallah herşeyin
aramıza hoşgeldin canım benim 3 gün gecikmişti hiç gecikmeyen adetim istersen 2 gün daha bekle ya da imkanın varsa test yaptır ama gecikme çoğumuzda oldu bilgin olsun istedimArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 22 kasım da iğnemi oldum normalde 8 aralıkta adet olmam gerekiyodu 3 gün geciktim idrar testlerim negatif kan vermek için erken mi beklemeli miyim sizce ???? idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitif gören var mıdır acaba???
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun kanda baktır istersenArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 22 kasım da iğnemi oldum normalde 8 aralıkta adet olmam gerekiyodu 3 gün geciktim idrar testlerim negatif kan vermek için erken mi beklemeli miyim sizce ???? idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitif gören var mıdır acaba???
İdrar testleri genelde güvenilir ama nadir de olsa idrar testinde negatif görüp, kan testinde pozitif çıkan olabiliyor. Geç döllenme falan olduysa, hcg henüz idrar testinde çıkacak kadar yükselmemiştir. O yüzden hamile olsan da çıkmayabilir. Adet belirtin var mı peki? İstersen bir kaç gün daha bekle. İmkanın varsa kan testi yaptırabilirsin ama. Kan vermek için erken değil. Varsa, kan testinde çıkar..Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 22 kasım da iğnemi oldum normalde 8 aralıkta adet olmam gerekiyodu 3 gün geciktim idrar testlerim negatif kan vermek için erken mi beklemeli miyim sizce ???? idrar testinde negatif çıkıp kanda pozitif gören var mıdır acaba???
Birilerine anlatsanda anlamzlarki bende demiyorum anneme Türkiye'de o bide beni takacak kafasına orda gerek yok ablalarım yanımda Allah'tanSaol canım.. Normalde bu kadar umutsuz değildim. Hatta bu ay daha bile umutluydum ama dün akşamdan başlayarak bir mutsuzluk, umutsuzluk çöktü. Her şeye sinirim bozuluyor, yüzüm gülmüyor.. Hep kötü şeyler aklıma geliyor.. Yoksa her şeyin hayırlısı.. Sabredicez napalım.. Hayırlısı değilse olmasın zaten.. İş stresi, adet stresi her şey birleşti heralde.. Benim müdürüm erkek.. Beni anlamaz bence.. Pek de haz etmem kendisinden zaten ama gerekirse söylücem, yapacak bir şey yok.. Kimseye de anlatmıyorum ben. Annemler başka şehirde. Ona ağlarsam çok üzülür, başlıyor o da ağlamaya kıyamam.. Yakın arkadaşım burda ama çok uzak oturuyor. Birikiyor işte böyle.. Çok saol.. Hayırlısı.. Sen de kavuşursun inşallah bebeğine..
inş. canmı hadi bakalım güzel bi haber alalım nerdensin hangi şehir yaşın tanışalım dimiöncelikle hepinize teşekkür ediyorum. geçen ay klomen kullanmıştım adetim gününde gelmişti bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum geciktim aslında adet belirtisi var hafif belirtiler kan vermeye cuma gidicem inşallah bebişim benimledir
Sen şanslısın.. Ablalarım da şehir dışında benim.. Zaten onlar da üzülür.. Anlayanım var ama ancak telefonla görüşebiliyoruz, uzaktan destek oluyorlar saolsunlar.. Şöyle bir sarılıp ağlayacak birini istiyor insan.. Tamamen duygusallıktan.. Bir kaç güne geçer.Birilerine anlatsanda anlamzlarki bende demiyorum anneme Türkiye'de o bide beni takacak kafasına orda gerek yok ablalarım yanımda Allah'tan
İnşallah canım..öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. geçen ay klomen kullanmıştım adetim gününde gelmişti bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum geciktim aslında adet belirtisi var hafif belirtiler kan vermeye cuma gidicem inşallah bebişim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?