rahim filminden de hiç korkma ben geçen sene çekilmiştimMerhaba canımm.. Saol.. Hoşbuldum. Hamile arkadaşlara çok sevindimm
Ben adet oldum maalesef.. Yazdım yukarıya zaten.. Pek moralim yok.. Bu ay ilaç falan kullanmıcam zaten.. Şubat ayına kaldı umutlar.. Aşılama da tutmazsa diye çok korkuyorum.. Bakalım.. Kısmet..
Bende bayadir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bu haftadoktoruna cumartesi gittim 19 mm 4 yum var dedi 3 sagda 1 solda bu sefer dün akşam 5 buçukta catlatmak igne mi oldum bugün hafif hafif sancılarım var sadece yılbaşına kadar sizlere güzel haberler vermeyi umuyorum inş öyle de olur
Biraz korkuyorum ama acımıyor diyenler de var.. Aslında canım kıymetlidir, çok korkarım ama muayenelerden falan alıştım.. Baktım, çok da mız mız değilmişim.. Sadece korkuyorum ama dayanıyorum.. Umarım çok çok acımaz..rahim filminden de hiç korkma ben geçen sene çekilmiştim
maşallah canım ne çok yumurtan olmuş tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzBende bayadir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bu haftadoktoruna cumartesi gittim 19 mm 4 yum var dedi 3 sagda 1 solda bu sefer dün akşam 5 buçukta catlatmak igne mi oldum bugün hafif hafif sancılarım var sadece yılbaşına kadar sizlere güzel haberler vermeyi umuyorum inş öyle de olur
tekrar geçmiş olsun canım kontroldende hayırlı haberlerle dönersiniz inş. ,Bu sefer dayanamadım işte erkenden yaptım testi boşu boşuna biraz evvelde tekrarladım meraktan ama bugün 12.gün hiç bişey çıkmadıAllah razı olsun canım iki tane ameliyat oldu şimdi evde yarın kontrolumuz var bakalım sen testi biraz erken yapmışsın bence ama inş. vardır güzel haberler verirsin
ne güzel çok sevindim senin adına , benimde 2.ovitrelle ama 12.gün negatifAMim canım ikinci ayımda ovitrelle ile hamile kaldım
sağolasın cnm inş. erken yapınca yanıltıcı sonuçlar oluyo malesef yine seninle aynı bartlarımız benimde 19 veya 20 sinde gelirtekrar geçmiş olsun canım kontroldende hayırlı haberlerle dönersiniz inş. ,Bu sefer dayanamadım işte erkenden yaptım testi boşu boşuna biraz evvelde tekrarladım meraktan ama bugün 12.gün hiç bişey çıkmadıiğnenin etkiside geçmiş artık 3-4 güne gelir artık kırmızılar
canım sana bişe sorcam eşin sperm testi yaptırdımı hiç ben ikna edemiyorum benim çocuğum var gerek yok diyotekrar geçmiş olsun canım kontroldende hayırlı haberlerle dönersiniz inş. ,Bu sefer dayanamadım işte erkenden yaptım testi boşu boşuna biraz evvelde tekrarladım meraktan ama bugün 12.gün hiç bişey çıkmadıiğnenin etkiside geçmiş artık 3-4 güne gelir artık kırmızılar
benimkide aynı kanıda maalesef ama bazen gaza geliyo gidip yaptırcam getircem sana raporu hiç haberin bile olmadan diyocanım sana bişe sorcam eşin sperm testi yaptırdımı hiç ben ikna edemiyorum benim çocuğum var gerek yok diyo
amin inşallah hep birliktehamile olan tüm anne adaylarını kutluyorum umarım diğer bekleyenlerden de güzel haberler alırız
Merhaba kızlar..
Ben de maalesef adet oldum dün. Bekliyordum zaten ama insan üzülüyor tabi yine de ... Hiç bebeğim olmazsa diye çok korkuyorumBu haftasonu rahim filmi çektiricem sanırım.. Sonraki ay da aşılama @taydin senin aşılaman tutmadı mı canımm? Tutsun inşallah hayırlısıyla..
Ben hep olumsuz düşünüyorum.. Böyle nasıl olsun zaten.. Hep bir sorun varmış gibi geliyor, doktor yok diyor.. Sorun yoksa neden olmasın kiRahim filminde görücez bakalım.. O kadar korkuyordum.. Korka korka rahim filmine, aşılamaya kadar geldim işte.. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa diye düşüne düşüne, düşündüklerim başıma geliyor hep ama kötü düşündüklerim Şimdi de ya aşılama tutmazsa, ya tüp bebek tutmazsa diye düşünüyorum.. Allah'ım hayırlısını versin ne diyim..
korkma canım güzel sonuçlarla gelirsin inş.CAnim Olumsuz düşünme. Sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisi Allahın takdiri. Vardır onun da bir zamanı. Umutsuz olma lütfen
Benim bir yakınım 15 seneden sonra bebek sahibi oldu. Ins. Senin ki de en kisa zamanda gelicek tir. Umudunu yitireme.
Bende biraz sonra rahim filmi için gidicem. Gelince yaşadıklarımı paylaşırım sizinle. Sizde bana dua edin nolur korkuyorum biraz
evet canım bende çekildim çünki benim çok seneler geçti ya doktor iltihap bile tüpleri tıkayabilr dedi ama benimki temiz çıktı yinede bişe yok eşimde yaptırmıyo belki onda sorun vardır sigara içiyo ondna olabilir spermleri etkliyo yaYa Papatyam ablam sana Bişey sorucam. Sende çocuk sahibi iken filim çektirmiştim herlade. Filmi Dr neden istedi senden. Bide sonuç ne çıktı.
Canım.. Çok teşekkür ederimCAnim Olumsuz düşünme. Sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisi Allahın takdiri. Vardır onun da bir zamanı. Umutsuz olma lütfen
Benim bir yakınım 15 seneden sonra bebek sahibi oldu. Ins. Senin ki de en kisa zamanda gelicek tir. Umudunu yitireme.
Bende biraz sonra rahim filmi için gidicem. Gelince yaşadıklarımı paylaşırım sizinle. Sizde bana dua edin nolur korkuyorum biraz
Allah bize de en kısa zamanda mutlu haberler, hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah..tekrar geçmiş olsun canım kontroldende hayırlı haberlerle dönersiniz inş. ,Bu sefer dayanamadım işte erkenden yaptım testi boşu boşuna biraz evvelde tekrarladım meraktan ama bugün 12.gün hiç bişey çıkmadıiğnenin etkiside geçmiş artık 3-4 güne gelir artık kırmızılar
Canııımmdely
ben iki defa rahim filmi çektirdim korkma canım uzun süreli bi işlem değil.kendini kasma yoksasonuçta kasılmalardan dolayı kötü çıkabiliyor bir de anne olamayacağım diye sakın düşünme olmasaydım ben olamazdım bende tam öyle düşünürken bir yıl arayla iki çocuk annesi oldum darısı sizlerin de başına
Amin İnşallah Allah ım isteyen herkese nasip eder inşAh canıımm.. Çok sevindiimmm..Darısı isteyen herkesin başına inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Ay yaa!! Sana da çook sevindimm... Allah tamamına erdirsin.. Kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Ne güzel haberler bunlarAllah size de bebğinize de sağlık evrsin inşallah.. Sağlıkla alın kucağınızaa
Teşekkür ederim evet ben ilk 36 saat sonra denedim ve ertesi gün daha sonrada ilişki olmadı doktorum gerisi size kalmış dedine güzel çok sevindim senin adına , benimde 2.ovitrelle ama 12.gün negatifolsaydı çıkardı heralde sende 13 te belli olmuş .36 saat sonramı denedin ilk peki sonrası nasıl oldu gün aşırımı ?
Ben klomenle hamile kalamadım femarayla ve ovitrelle ile olduTeşekkür ederim evet ben ilk 36 saat sonra denedim ve ertesi gün daha sonrada ilişki olmadı doktorum gerisi size kalmış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?